tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu englanti tyoharjoittelu-lontoo
praktik london

   Hakemus
   Työharjoittelu
   Työharjoitteluohjelma
Valitse kieli
tyoharjoittelu-lontoo Internship English
tyoharjoittelu-lontoo Stage à Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktikum London
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londra
tyoharjoittelu-lontoo Practicas Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktik London
tyoharjoittelu-lontoo Työharjoittelu Lontoo
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londen
tyoharjoittelu-lontoo Estagio Em Londres
tyoharjoittelu-lontoo Staź W Londynie
tyoharjoittelu-lontoo Praktika Londone
tyoharjoittelu-lontoo London praktik
tyoharjoittelu englanti Πρακτική Greek


Sponsored Links
Työharjoitteluohjelmat

harjoittelija markkinointi tyo Internship UK tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa menestyksekkään työurasi. Työharjoitteluohjelmat tarjoavat korvaamattomat ammattimaiset ja yksilölliset taidot. Vahvistat ja rakennat kommunikointitaitojasi, työmoraaliasi, monikulttuurista tietämystäsi ja opit itsenäisyyttä ja itsetietoisuutta. Harjoittelijana työskentelet nuorekkaassa, aikaansaavassa ja kannustavassa monikulttuurisessa ilmapiirissä, joka antaa mahdollisuuden ottaa kaiken irti omasta potentiaalistasi.

Lisäksi harjoitteluohjelmat ovat erittäin joustavia, monissa tapauksissa voimme löytää sopivan ratkaisun jokaisen yksilön tarpeille. Harjoitteluohjelmat ovat ympäri vuotisia, joten olet vapaa valitsemaan työharjoittelusi aloitus- ja lopetuspäivän. Harjoittelun kestot ovat yhdestä kuukaudesta yhteen vuoteen.

Toimialat harjoittelijoille: ATK - Myynti - Henkilöstöosasto


ATK

tyoharjoittelu-lontoo Verkkosuunnittelu Työharjoittelu:
Luomme uusia ja moderneja verkkosivuja (yli 140 verkkosivua), joita verkkosuunnittelijamme parantavat ja ylläpitävät partnereillemme. Aloitat ylläpitämällä yhteistyökumppaneidemme verkkosivuja kasvattaaksesi tarvittavaa osaamista tehokkaaseen hallintoon ja järjestelmän parannukseen. Ilmaisemalla luovuuttasi ja ideoitasi pääset mukaan kehittämään sivuista ammattimaisia ja informatiivisia tehden samalla hienon visuaalisen vaikutuksen. Lisäksi tulet toimimaan hakukoneoptimoinnissa ja navigointiominaisuuksien kehittelyssä. (Vaadimme perusteellisen HTML:n, CSS:n, WC3:n, FTP:n tai SSH:n ja JavaScript:n osaamisen.)

tyoharjoittelu-lontoo Verkkokehittäminen Työharjoittelu:
Ohjelmoijamme kehittävät verkkopohjaisia hakemuksia yritysten sisäiseen verkkoon, kuten myös online-käyttöön. Edellisen ohessa tulet työskentelemään monissa projekteissa, tehden toistuvia parannuksia juokseviin järjestelmiin ja kehittämällä verkkoalustoja online-kommunikointijärjestelmiin. Sinusta tulee joustava spesialisti ohjelmistosuunnittelussa. (Komentosarjakielten kuten PHP:n ja ASP:n, tietokantasuunnittelun, SQL:n ja JavaScriptin tietämys on välttämätöntä.)

tyoharjoittelu-lontoo ATK-hallinto Työharjoittelu:
Liittymällä meidän admin-tiimiimme, saavutat käytännölliset taidot monissa kovalevy-ympäristöissä ja käyttöjärjestelmissäja näin varmistat yrityksen toistuvan työnkulun. Linux-pohjaisen järjestelmä-infrastruktuurimme ylläpito, parannus ja vianetsintä tulee olemaan tehtäviäsi liittyessäsi tiimiimme. Suunnittelemalla, testaamalla ja integroimalla uusia ja avoimia lähdekoodiratkaisuja, parannat tietoisuuttasi Linuxista ja avoimista lähdekoodiprojekteista, kuten myös optimaalisesta tehokkuudesta ja järjestelmavakaudesta. (TCP/IP:n tietämys, Linuxin verkkokomentosarjan turvaus ja markkinoiden kovalevytietoisuus on erittäin suuressa arvossa.)Myynti & Markkinointi:

Myynti & Markkinointi Työharjoittelu: Markkinointi ja Myynti tiimimme työskentelee joka päivä edistämällä ja parantamalla liiketoimintaamme. Tiimimme käyttää laajoja myynnin ja markkinoinnin tekniikoita samalla kun työskentelemme monilla vastuualueilla mukaanlukien ylennykset, rakenteiden parantaminen ja verkkosivujemme sisällöt. Kehittämme ja ylläpidämme myös asiakas- ja partnerisuhteita. Liity tiimiimme ja auta meitä luomaan innovatiivinen markkinoinnin työympäristö ja kasvata itseluottamustasi jakamalla persoonallisia ja kollektiivisia ideoita.

Kirjanpito Työharjoittelu :
Kirjanpitotiimin jäsenenä olet vastuussa yrityksen taloudellisista raporteista, kuten maksusuorituksista, laskuista ja veroasioista. Tulet toimimaan tilastollisten analyysien, kirjattujen myyntiraporttien, päivittäisten laskujen, kuittien ja pankkisopimusten kanssa. Työharjoittelu tarjoaa erinomaisen tietotaidon Britannian verotuksesta ja arvonlisäverosäädöksistä. Lisäksi valmistat kassavirta-arviot ja välität tilastollisen tiedon yrityksen liikevoitosta ja tappiosta johdolle. (Me arvostamme aikaisempaa kirjanpidon työkokemusta ja kaupallisen yliopiston taustaa tätä haastavaa tehtävää varten.)

Toimisto & Vastaanotto
Toimisto- ja vastaanottotiimimme toimii asiakassuhteiden parissa löytäen parhaat ratkaisut kaikkiin mahdollisiin ongelmiin. Varaustoimistotiimi käsittelee ja huolehtii asiakkaiden tiedusteluista ja puhelinsoitoista, sekä vastaa sähköposteihin ja fakseihin samalla kun ottaa vastaan asiakkaiden varauksia. Suora asiakaskontakti on yksi palkitsevimmista sinulle annettavista tehtävistä tiimissämme ja samalla voit kehittää kommunikointitaitojasi, kuten myös ajanhallintaa ja kyvykkyyttä useisiin tehtäviin. (Toisin sanoen, meidän työryhmämme varmistaa, että asiakkaamme viettävät haluamansa loman.)

tyoharjoittelu-lontoo Hotellin johtaminen Työharjoittelu:
Liity hotellin johtamisen tiimiimme “Englannin puutarhaan” ja tarjoa tukea päivittäin sekä työkavereillesi, että asiakkaillesi. Tulet toimimaan asiakkaiden saapumis- ja lähtöselvitysten parissa ja huoneiden saatavuuden kanssa, kuten myös kaikkien tarvittavien tehtävien Hotel 92:ssa. Tulet olemaan pääyhteyshenkilö asiakkaillemme, huolehdit heidän tarpeistaan ja tarjoat heille parhaan mahdollisen ratkaisun heidän tiedusteluihin.Henkilöstöosasto:

tyoharjoittelu-lontoo Henkilöstöosasto Työharjoittelu:
Olemalla osa henkilöstöosastoa on haastava tehtävä, joka sallii sinun käsitellä lukemattomia hakemuksia ja olemaan päivittäin vuorovaikutuksessa toimiston muiden työntekijoiden kanssa. Tulet olemaan suorassa yhteydessä hakijoiden ja yhteistyöyritysten kanssa tarjoamalla työharjoitteluja ja ylläpitämällä online-järjestelmää. Samalla kun parannat kommunikointitaitojasi, tämä todella haastava tehtävä valmistaa sinua hakemuksien laatimiseen. (Tämä tietotaito edistää mahdollisuuksiasi työmarkkinoille jälkikäteen.)

Mikä tulee olemaan harjoittelujaksoni aikataulu?

Jokainen harjoittelija voi valita itse ajankohdan ja keston työharjoittelullensa. Työharjoitteluohjelmat ovat erittäin joustavia ja monissa tapauksissa voimme löytää sopivan ratkaisun jokaisen yksilön toiveille ja tarpeille. Työharjoittelussa on eri aikatauluja ja työajat ovat joustavia maanantaista sunnuntaihin.

Kukin yksikkö (markkinointi, myynti, kirjanpito, hotellin johtaminen, henkilöstö, verkkosuunnittelu,ohjelmointi) työskentelevät eri projekteissa. Kaikki opiskelijat ja harjoittelijat tulevat työskentelemään erinäisissä projekteissa, joissa tehtävät vaihtelevat perustuen harjoitteljoiden tietämykseen ja kansainvälisiin odotuksiin. Internship UK tarjoaa harjoittelupaikkoja ympäri vuoden, joten sinulla on vapaus valita oman työharjoittelusi aloitus- ja lopetuspäivät. Työharjoitteluohjelmien kestot ovat yhdestä kuukaudesta yhteen vuoteen.

Miten sinä voit hakea työharjoitteluohjelmiimme?

Jos haluat saada käytännön kokemusta työskentelemällä markkinoinnissa, myynnissä, kirjanpidossa, hotellin johtamisessa, henkilöstössä, verkkosuunnittelussa tai ohjelmoinnissa, voit vapaasti hakea verkossa tai ottaa yhteyttä meihin mahdollisia lisätietoja varten. Kun hakemus on täytetty, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Internship UK tarjoaa lukuisia harjoittelupaikkoja, joiden avulla voit parantaa työskentelytaitojasi. Tulet työskentelemään erittäin dynaamisessa ja miellyttävässä ilmapiirissä Lontoossa ja New Romneyssa.

Hae nyt meille työharjoitteluun!

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3