tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu englanti tyoharjoittelu-lontoo
praktik london

   Hakemus
   Työharjoittelu
   Työharjoitteluohjelma
Valitse kieli
tyoharjoittelu-lontoo Internship English
tyoharjoittelu-lontoo Stage à Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktikum London
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londra
tyoharjoittelu-lontoo Practicas Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktik London
tyoharjoittelu-lontoo Työharjoittelu Lontoo
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londen
tyoharjoittelu-lontoo Estagio Em Londres
tyoharjoittelu-lontoo Staź W Londynie
tyoharjoittelu-lontoo Praktika Londone
tyoharjoittelu-lontoo London praktik
tyoharjoittelu englanti Πρακτική Greek


Sponsored Links
Työharjoittelu majoitukset   

lontoo englanti harjoittelija Kaikki harjoittelijat asuvat yhdessä huoneistojaon periaatteen mukaan. Meillä on kolme taloa käytettävissämme New Romneyssa: Terranova, Windsor ja Ellesmere. Talot sijoitsevat vain 5-15 minuutin kävelymatkan päässä toimistosta, joten kuljetukseen ei ole tarvetta. Kaupungin keskusta tarjoaa laajan valikoiman kauppoja, pubeja ja ruokapaikkoja. Ole hyvä ja vilkaise eri taloja...


Terranova
Terranova on suurin talo kolmesta. Se sijaitsee rauhallisella asuntoalueella ja talo on vain viiden minuutin kävelymatkan päässä New Romneyn keskustasta. Talo tarjoaa kahden ja yhden hengen huoneita, langattoman internetin, biljardipöydän, pöytäjalkapallon, pingispöydän, kotiteatterivarusteet isolla laajakuvateatterilla, grillin, pelejä ja ilmaisen pysäköinnin. Kuten me sanomme, “Aina on syy juhlimiseen”! Sen vuoksi Terranova loistaa sijainnillaan. Avara olohuone ja loistava ilmapiiri tekee tästä talosta elämisen arvoisen...


Windsor
Windsor on kodikas ja perinteinen talo sijaiten rauhallisella asuinalueella New Romneyssa. Tämä talo on vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta, bussipysäkiltä ja ruokakaupasta.


Ellesmere
Ellesmere on uusin talo kaikista kolmesta. Sijainti on rauhallisella asuinalueella lähellä Windsoria. Ellesmeressä on 4 makuuhuonetta, täysin varusteltu uusi keittiö ja tilava pohjakerros. Terassi ja puutarha ovat loistavia paikkoja rentoutua.


Lontoon majoitukset sijaitsevat Manor Housen, Arsenalin ja Finsbury Parkin metroasemien lähistöllä.Lontoon postikoodit

Yhdessä asumine n

Koska et tule asumaan taloissa yksin, yhdessä asuminen on erittäin tärkeä osa päivittäistä elämääsi työharjoittelusi aikana.

Kaikki Studios92:n jäsenet asuvat kolmessa talossa asunnonjakajina. Jokaisella on joko yhden tai kahden hengen huone, riippuen omasta valinnastasi. Kaikki muut talon osat, kuten keittiö, aula ja kylpyhuone ovat yhteisiä. Koska jokainen asuu yhdessä, jokaisen täytyy olla osana luomassa hyvää ilmapiiriä esim. kokkaamalla tai siivoamalla sopivin väliajoin.

Hyvä ilmapiiri ei muodostu pelkästään hyvästä lounaasta tai huoneen siivoamisesta. Joka päivä tapahtuma-ryhmä järjestää kaikenlaisia tapahtumia kaikille harjoittelijoille vahvistaakseen harjoittelijoiden keskinäistä suhdetta. Grillaamista, elokuvailtoja, bileitä, tyttöjen iltoja, poikien iltoja, biljardikilpailuja, klubeilla käyntejä, salilla käyntiä,... Meillä on sitä kaikkea! Hae meille!

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3