tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu englanti tyoharjoittelu-lontoo
praktik london

   Hakemus
   Työharjoittelu
   Työharjoitteluohjelma
Valitse kieli
tyoharjoittelu-lontoo Internship English
tyoharjoittelu-lontoo Stage à Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktikum London
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londra
tyoharjoittelu-lontoo Practicas Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktik London
tyoharjoittelu-lontoo Työharjoittelu Lontoo
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londen
tyoharjoittelu-lontoo Estagio Em Londres
tyoharjoittelu-lontoo Staź W Londynie
tyoharjoittelu-lontoo Praktika Londone
tyoharjoittelu-lontoo London praktik
tyoharjoittelu englanti Πρακτική Greek


Sponsored Links
Kirjanpito

Liittymällä tiimiimme tulet toimimaan tilastollisten analyysien ja kirjattujen myyntiraporttien kanssa työharjoittelusi alussa. Kirjanpitotehtäväsi tarjoavat sinulle hyvän tietämyksen Iso-Britannian verotuksesta ja ALV-säännöksistä, samalla kun työskentelet päivittäisten laskujen, kuittien ja pankkisopimusten kanssa.

Tämän lisäksi voit valmistaa kassavirtaennustukset ja hankkia tilastollisen tiedon voitoista ja tappioista johdolle. Tämä kirjanpidon lähestymistapa sisällyttää korkean luokan vastuullisuuksia ja erittäin tarkkaa työtä harjoittelijan puolelta.

Tämän vuoksi toivotamme tervetulleeksi harjoittelijat jotka ovat 100% tarkkoja käsittelemään rahalaskelmia ja joilla on käsitteellinen kansainvälisen kirjanpidon ymmärrys. Arvostamme myös aiempaa kirjanpidon työkokemusta ja ekonomista yliopistotaustaa tähän haastavaan tehtävään.

Voit täyttää hakulomakkeen välittömästi tai jos sinulla on kysymyksiä, lähetä meille sähkopostia.Takaisin harjoitteluohjelmiin.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3