tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu englanti tyoharjoittelu-lontoo
praktik london

   Hakemus
   Työharjoittelu
   Työharjoitteluohjelma
Valitse kieli
tyoharjoittelu-lontoo Internship English
tyoharjoittelu-lontoo Stage à Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktikum London
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londra
tyoharjoittelu-lontoo Practicas Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktik London
tyoharjoittelu-lontoo Työharjoittelu Lontoo
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londen
tyoharjoittelu-lontoo Estagio Em Londres
tyoharjoittelu-lontoo Staź W Londynie
tyoharjoittelu-lontoo Praktika Londone
tyoharjoittelu-lontoo London praktik
tyoharjoittelu englanti Πρακτική Greek


Sponsored Links
Hotellin johtaminen työharjoittelu

Oletko sinä yksi nuorista ja lahjakkaista ihmisistä, joka nauttii haasteista ja vastuullisista tehtävistä? Haluaisitko työskennellä hotellin johtamisen parissa ja kehittää loistavat johtamisen taidot ajatelleen tulevaisuuden työuraasi.

Hotellin johtamistiimimme työskentelee sekä Lontoon että Kentin toimipisteissä. Kentin hotelli sijaitsee “Englannin puutarhassa”, Iso-Britannian kauniilla eteläisellä rannikolla. Littlestone Hotel sijaitsee lähellä rantaa ja on erittäin kiireinen ympäri vuoden. Lontoon hotellin johtamistiimi työskentelee Pohjois-Lontoossa ja on vastuullinen yhteisasunnoista monissa sijainneissa Lontoossa mukaan lukien Manor House ja Finsbury Park.

Liity tiimiimme harjoittelijana ja sinulle annetaan sekä johtamisen tehtäviä, että käytännön läheisiä tehtäviä hotellissa samalla kun jaat tukea kollegoillesi ja asiakkaille päivittäin. Sinä ja tiimisi tulee toimimaan asiakkaiden saapumis- ja lähtoselvityksissä sekä suunnittelemaan saatavuutta ja hoitamaan hotellin johtotehtäviä. Työharjoittelusi aikana hotellin johtamisessa tulet olemaan yleinen yhteyshenkilö kaikille asiakkaille, pidät huolen heidän tarpeistaan ja tarjoat parhaan mahdollisen ratkaisun koskien heidän majoitustaan.

Työharjoittelusi aikana Iso-Britanniassa tulet olemaan asiakkaiden kanssa tekemisissä päivittäin, parannat kommunikointitaitojasi, ja opit toimimaan erilaisten asiakkaiden kanssa. Hotellin johtajana sinulle annetaan paljon vastuullisia tehtäviä, jotka tulevat olemaan hyödyllisiä menestyksekkäällä tulevaisuuden työurallasi.

Tämän lisäksi, työharjoittelusi aikana tiimityöskentely on tärkeätä joten tulet antamaan tukea varaustiimille käsitelleen varauksia ja tiedusteluja Internetin ja puhelimen kautta. Harjoittelijana hotellin johtamisessa saavutat käytännölliset taidot yleisessä taloudenhoidossa, keskittyen myös huoneen valmisteluun ja hygieniaan.

Tämän takia edellytämme harjoittelijoiltamme loistavia käytöstapoja ja kommunikointitaitoja, kuten myös johtamiskykyä. Harjoittelijoidemme tulisi olla halukkaita kehittämään ja parantamaan taitojaan menestyksekkäälle johtamisuralle. Odotamme sinun olevan avoin, ystävällinen ja sosiaalinen henkilö, jolla on perustiedot PC:stä ja Internetistä.

Aloita työharjoittelusi jo tänään Iso-Britanniassa!

Hae nyt ja tule osaksi meidän lahjakasta ja motivoitunutta hotellin johtamisen ryhmää.

Voit täyttää hakea tästä välittömästi tai jos sinulla on kysymyksiä, voit lähettää meille sähköpostia

Takaisin harjoitteluohjelmiin.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3