tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu-lontoo tyoharjoittelu englanti tyoharjoittelu-lontoo
praktik london

   Hakemus
   Työharjoittelu
   Työharjoitteluohjelma
Valitse kieli
tyoharjoittelu-lontoo Internship English
tyoharjoittelu-lontoo Stage à Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktikum London
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londra
tyoharjoittelu-lontoo Practicas Londres
tyoharjoittelu-lontoo Praktik London
tyoharjoittelu-lontoo Työharjoittelu Lontoo
tyoharjoittelu-lontoo Stage Londen
tyoharjoittelu-lontoo Estagio Em Londres
tyoharjoittelu-lontoo Staź W Londynie
tyoharjoittelu-lontoo Praktika Londone
tyoharjoittelu-lontoo London praktik
tyoharjoittelu englanti Πρακτική Greek


Sponsored Links
Harjoittejoiden Kommentit

Työharjoitteluni Englannissa oli erittäin antoisaa aikaa ja sain todella arvokasta kansainvälistä työkokemusta ja sain paljon kontakteja ajatellen tulevaisuuden työuraani. Työskentelin hotellin johtajana, majoitusten järjestäjänä, markkinoinnissa ja myynnissä New Romneyn toimipisteessä. Harjoitteluni aikana englannin kielen taitoni ja kommunikointitaitoni parantuivat huomattavasti.

Hotellin johtajana olin vastuussa hotellista ja tein tarvittavat valmistelut kun asiakkaat yöpyivät hotellissamme. Hoidin myös kaikki asiakaskyselyt hotellistamme ja tein varaukset asiakkaille. Pääsin suunnittelemaan hotellimme markkinointia ja asioita miten voimme parantaa hotellimme myyntiä. Olin myös jatkuvassa yhteydessä myyntiryhmään ja koulutin kaikki myyntipuolen henkilöt hoitamaan asiakkaiden tuloselvitykset hotelliimme.

Majoituksen järjestäjäna hoidin harjoittelijoillemme majoitukset kun he saapuivat työskentelemään yritykset. Pidin myös huolta että kaikki oli kunnossa harjoittelijoiden majoituksissa.

Myynnissä tein hotellivarauksia asiakkaille enimmäkseen Englannissa mutta myös ympäri Eurooppaa. Muistan myös yhden asiakkaan joka haki majoitusta Helsingistä. Myyntityön vuoksi kommunikointitaitoni ja englannin kielen taitoni ovat parantuneet todella paljon.

Markkinoinnissa olin mukana monessa projektissa ja käänsin monia sivuja suomenkieliseksi. Työtehtäviini kuului yhteistyösivujemme tunnettavuuden parantaminen ja Googlen hakutulosten nostaminen mahdollisimman korkeaksi.

Töiden jälkeen siirryin vapaa-ajalle ja pidin hauskaa ystävieni kanssa. Minulla jäi todella paljon hyviä muistoja kaikista juhlista, matkoista, peleistä ja vaikka mistä. Sain todella paljon hyviä ystäviä joiden kanssa olen vieläkin yhteydessä. Viikonloppuisin kävin eri kaupungeissa ja näin tietty Lontoon suurimmat nähtävyydet. Työskentelin myös Lontoon toimistolla lyhyen ajan jonka aikana kävin eri klubeilla ja sain tuntumaa minkälaista on elää miljoonakaupungissa.

Suosittelen kaikille työharjoittelua Englannissa ja voin luvata että siitä tulee ikimuistoinen kokemus.

Elias (Myynti & Markkinointi - Studios92.com, New Romney), 22, Rovaniemi


Työharjoitteluni aikana Isossa-Britanniassa olin tekemisissät erilaisten työtehtävien kanssa. Pääasiallinen työnkuvani keskittyi mediaan, mutta otin osaa myös markkinointiin ja myyntityöhön. Työharjoittelu ulkomailla on ollut antoisa kokemus ja koen oppineeni paljon työskentelystä kansainvälisessä ympäristössa. Englannin kielen taitoni on myös parantunut huomattavasti työharjoitteluni aikana ulkomailla.

Studios92.com on monipuolinen yritys ja sen laaja yhteistyökumppanien ja asiakkaiden verkosto takaa monipuolisen työharjoittelun. Ulkomailla työharjoittelun suorittamisessa mukavaa on ollut työskentely kansainvälisessä ymparistössä. Lontoon toimistolla työskenteli kanssani samaan aikaan ihmisiä noin 10:stä eri maasta. Markkinoinnin ja median työtehtävät keskittyvät erinäisiin projekteihin, joihin olen ottanut osaa. Työskentely oli hyvin pitkälti ryhmätyötä ja sain jatkuvasti vastuullisempia tehtäviä työharjoitteluni edetessä.

Työharjoitteluni aikana Englannissa keskityin valokuvaukseen, kuvankäsittelyyn ja videotuotantoon. Olen ottanut valokuvia useille internetsivustoille ja muokannut kuvia aina tarpeen vaatiessa. Toteutin myös videoprojektin ideoinnista ja käsikirjoitusvaiheesta valmiiseen lopputulokseen asti.

Vapaa-ajan viettoon Lontoo tarjoaa paljon mielenkiintoista ja monipuolista tekemistä. Vapaa-ajastani Lontoossa suuren osan vietinkin muiden harjoittelijoiden kanssa käyden esimerkiksi elokuvissa, konserteissa tai ostoksilla.

Työharjoittelu on ollut monella tavalla palkitsevaa, koska olen saanut käyttää luovuutta ja oppia uusia asioita käytännön kautta. Työharjoittelu ulkomailla tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Voin lämpimästi suositella työharjoittelua kaikille opiskelijoille tai vastavalmistuneille, työharjoittelu ulkomailla on ollut hieno ja ainutlaatuinen kokemus.

Elina, (Media – Studios92.com, Lontoo), 24, Helsinki

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3