Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage in Web development.

Een stage in web development

Onze programmeurs in web development werken in Londen en New Romney. Ze zijn verantwoordelijk voor het web design en onze web marketing. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van verschillende web toepassingen voor niet alleen het bedrijf maar ook voor het intranet en online gebruik.

Door het creëren van moderne websites en efficiënte software zal je praktische vaardigheden verwerven in verschillende programmeringstalen. Doorheen je stage zal je ook je technische kennis verder ontwikkelen.

In ons stageprogramma in de UK leggen wij de nadruk op de projectorganisatie van onze hele web development afdeling. Vanaf het begin zal je deelnemen aan één van onze webprojects en krijg je je eigen taak als web developer.

Bovendien zal je als stagiair te maken krijgen met het verbeteren en optimaliseren van websites en besturingssystemen. Dit zal ervoor zorgen dat je een relevante werkervaring opdoet en inzicht krijgt in het oplossen van problemen.

webdevelopment stage londenDoor het ontwikkelen van diverse web platforms voor online communicatiesystemen zal je veranderen in een specialist inzake software engineering, web development en web marketing. Na je stage ben je dan ook meer meer dan geschikt voor de arbeidsmarkt.

Wij vragen onze kandidaten dat ze een voorkennis hebben van web development, web design, e-commerce en scripting taal als PHP en ASP. Je zou bekend moeten zijn met database design en SQL. Een kennis van ASP en JavaScript is een plus.

Bij Internship-UK is het belangrijk om als teamplayer te functioneren. Het is dus belangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken. We hechten er ook veel belang aan dat onze stagiairs een positieve mentale houding kunnen behouden wanneer je werkt met team leden, project leiders en managers.

Schrijf je nu in voor een stage in Webdesign in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.