Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Testimonium Media

media stage londen« Hi! Ik ben Elina en ik ben een student. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Movie Master and Broadcasting/Realization and Creation op de universiteit in Helsinki. Ik moest een stage volgen tijdens de zomer om werk ervaring op te doen en ik heb er voor gekozen deze in het buitenland te doen, in de UK. Wat ik leuk vind aan mijn audiovisuele stage in Londen zijn de verschillende media tasks: Video editing, videoclips, reportages, sounds, muziek, filmen, special affects, creeeren van een website, fotografie, graphics, design etc. Er waren zoveel mogelijkheden! Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de creatie en de concepten van het project tot het moment dat het project afgerond was.

Voor elk media of fotografisch project, brainstormden we met de gehele groep, dit is erg handig omdat iedereen zijn inbreng geeft in elk project. Werken in een team met andere stagiaires was erg moeilijk omdat al mijn collega's het erg druk hadden in de sales department, de marketing department en de IT department. Mijn collega's van de marketing department kwamen met erg interessante ideeen voor concepten van de media projecten tijdens mijn stage en ik ben ze daar erg dankbaar voor.

De locatie van Studios92 is in het centrum van Londen zodat ik tijdens mijn audiovisuele stage de kans had voor fotografie. Als een stagiaire was ik verantwoordelijk voor alle media projecten met betrekking tot verschillende websites van het bedrijf. Ik heb onder andere foto's gemaakt voor het realiseren van de website van het bedrijf.

Ik leerde mezelf aan te passen aan de organisatie binnen het bedrijf en mijn ideeen en concepten in te brengen over verschillende media projecten en een team te leiden om verschillende korte films of interessante films te maken. De productie van de video tijdens de stageperiode hield in de planning van een media project, het schrijven van scenario's, het maken van de film en het aanpassen met de computer tot het uiteindelijke project.

Mijn audiovisuele stageperiode in Studios92 in Londen was erg leerzaam omdat ik al mijn theorie kon omzetten naar praktijk en zo meer kennis, creativiteit en ideeen te verkrijgen. De uitdaging tijdens mijn stageperiode in Londen was erg goed voor mij omdat ik vrij was mijn eigen projecten op te zetten binnen het bedrijf. Dankzij deze stage had ik het geluk mijn projecten te kunnen realiseren op mijn manier en te leren in de praktijk. Ik vond de werkervaring in London erg leuk en heb hier erg veel geleerd. Ik heb hier geleerd meer flexibel te zijn en te werken in een team. Mijn stage in dit bedrijf in Londen was erg handig voor mijn aankomend werk als assistent bij filmproducties »

Elina Hasari
Kymenlaakso University of Applied Sciences
Pääskysentie 1
PL 9, 48401, Kotka
FINLANDE
www.kyamk.fi/Frontpage