Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links

Testimonium Marketing

markteting stage londen« Voor mijn degree in International Trade moest ik een stage volgen in een marketing department en daarom melde ik mijzelf aan bij Internship-uk in Londen. Deze stageplaats in Londen paste echt bij me omdat ik vele verantwoordelijkheden had wat normaal erg ongebruikelijk is bij een stageplaats. Het Internship-uk programma gaf me de kans om een complete en sterke ervaring te krijgen in Marketing.

Ik had de kans om te werken in twee kantoren in Londen en New Romney. Dit gaf me de kans om vloeiend Engels te leren spreken en om flexibel te kunnen werken in Marketing en International Trade. Bovendien heb ik erg veel geleerd over Flat-share accomodatie en Flat-share vastgoed omdat ik nog nooit eerder had gewerkt in deze sector en uiteindelijk heeft het me erg geinteresseerd. De face-to-face interactie met klanten heeft me de kans gegeven niet alleen mijn Engels te verbeteren maar ook mijn communicatie vaardigheden en kennis te verbreden. Ik heb erg veel geleerd om met problemen te werken en om een snelle, passende oplossing te vinden om de klant tevreden te houden.

Tijdens mijn stage moest ik de database updaten, nieuwe partners vinden en de website verbeteren.

Ik raad dit stageprogramma aan voor elke student die graag een goede ervaring wilt in het buitenland, hun Engels verbeteren en Londen ontdekken. Tijdens mijn stage had ik de kans werken met jonge en dynamische studenten van over de hele wereld. Ik heb mijn team vaardigheden verbeterd door de multiculturele verschillen in het bedrijf. Hierdoor heeft deze stageplaats me geleerd meer ruimdenkender te zijn.

Er is altijd een goede, vriendelijke sfeer op kantoor. Mijn kamer delen met andere studenten van het stageprogramma was erg leuk en ik heb erg genoten van de uitzichten in Engeland, vooral van Londen van de Tower Bridge, Big Ben, London Bridge, Buckingham Palace en the Londen Eye..

Als je een student bent en je wilt grote verantwoordelijkheden hebben in een dynamisch en multicultureel bedrijf, meld je dan nu aan. »

Faida ASSOUMANI
Lycée CLUNY Sainte-SUZANNE
4 ch. Des trois frères
97441 Ste-SUZANNE
Ile de la La REUNION
www.lyceecluny-saintesuzanne.fr

Door mijn marketingstage heb ik heel erg veel ervaring gekregen!

marketing stage londen«Hallo iedereen! Ik ben er weer! Ik ben terug in New Romney, een klein stadje in Engeland vlak bij Londen. Deze stage in London past echt bij me vanwege de vele verantwoordelijkheden die je hier krijgt. Internship-uk gaf me de mogelijkheid om erg veel ervaring in Marketing te krijgen

Mijn eerste stageperiode was voor twee maanden in het marketing departement. Ik heb hier veel geleerd op marketing gebied en persoonlijk gebied. Alle stagiaires waren helemaal PMA en werken in dit bedrijf is echt te gek. De sfeer is altijd erg gezellig omdat alle stagiaires het gewend zijn om samen te leven en een accomodatie te delen. Ze leven in een multiculturele omgeving wat ze de kans geeft om hun vaardigheden te verbeteren

Zoals ik al zei is New Romney in Engeland, vlakbij Londen, het is er altijd erg leuk. Wanneer ik voor het eerst weg ging bij het marketing team was ik erg ontdaan. Het was een geweldige ervaring en ik heb veel mensen ontmoet van over de hele wereld. Dat is waarom ik besloot terug te komen naar New Romney en de andere stagiaires te helpen

Tijdens mijn tweede stageperiode had ik de kans te werken met jonge en dynamische mensen van over de hele wereld. Weer had ik een goede ervaring waardoor ik mijn teamgeest heb kunnen verbeteren. Ik werkte aan marketing projecten en had hierbij vele verantwoordelijkheden!

Een ding is hier zeker: Wanneer je stage loopt in New Romney of Londen, gaat de tijd altijd snel!

Stephanie Quincey
Lycée Notre Dame du Grandchamp
97 rue royale
78000 Versailles
France
http://www.nd-grandchamp.fr/

Mijn stage in New Romney, Engeland

marketing stage londen Hallo, Ik ben Samantha, ik ben 21 jaar oud en ik kom uit Nederland. Ik heb gewerkt op de Marketing afdeling en later ben ik overgeschakeld naar Customer Relations Management, omdat ik graag de interactie met de klanten en de partners wilde. Het heeft echt mijn Engels verbeterd, want ik moest de hele dag praten aan de telefoon.

Maar natuurlijk heeft het ook geholpen dat er zo veel stagiaires zijn hier van alle nationaliteiten, dus je blijven praten in het engels, ook na het werk!

Voordat ik arriveerde had ik nooit gedacht dat er zo veel stagiaires zouden zijn, maar ik ben blij dat het zo was! Het was als een grote familie die samen werkt en samen speciale evenementen en feestjes viert. Mijn doelen tijdens de stage waren om mijn Engels te verbeteren, werkervaring krijgen en mijn stage met succes te voltooien.

Na deze stage zal ik beginnen met mijn afstudeerstage in waarschijnlijk een Nederlands bedrijf en ik zal mijn proefschrift moeten gaan schrijven. Deze zomer hoop ik klaar te zijn met school en dan heb ik internationale werkervaring in het veld waar ik in wil gaan werken!

Samantha
University of Applied Sciences
Hogeschool Rotterdam

Kralingse Zoom 91
http://www.hogeschool-rotterdam.nl

Mijn Marketingstage in Engeland

marketing stage londen Hallo ik ben Ellen, 20 jaar en ik kom uit Nederland. Ik studeer Commerciele Economie en ik zit nu in mijn laatste jaar. Ik doe mijn stage hier voor 4 maanden in de marketing afdeling, ik ben hier nu al voor 2 maanden.

Voor mijn stage ben ik naar het buitenland gegaan, omdat ik graag in een buitenlands bedrijf wilde werken en een levenservaring op te doen. Mijn eerste indruk was positief. Ik had een rondleiding door het kantoor en iedereen was heel enthousisast om een nieuwe stagiair te zien. Was erg leuk om zoveel nieuwe collega’s te zien en dan ook nog van dezelfde leeftijd.

Mijn eerste echte werkdag was erg leuk, een meisje leerde mij veel nieuwe dingen over HTML, was heel erg veel nieuwe informatie op mijn eerste werkdag. Aan het begin dacht ik dat ik gek werd van alle nieuwe informatie, maar nu kan ik het meeste zelf doen. En als ik het zelf niet kan oplossen, dan vraag ik iemand van IT op mij te helpen.

Mijn doel voor mijn stage was om mijn Engels te verbeteren en meer te leren over online marketing.

Tijdens mijn stage heb ik heel veel kansen gekregen, na een korte tijd werd ik al gepromoot en ik krijg iedere keer meer verantwoordelijkheden. Dat is echt heel leuk!!

Naast werk zijn er ook genoeg andere dingen te doen, de event afdeling organiseert veel dingen om te doen na werk of om nieuwe stagiairs te verwelkomen.

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd over verschillende culturen en mensen, dat is echt een super ervaring!

Ellen Van Os
Voorschoten
Hogeschool Leiden
Zernikedreef 11
2333 CK Leiden
Netherlands

Doe je werkervaring op tijdens een stage in New Romney en volg je stage bij studios92!

marketing internships ukVorig jaar kreeg ik de taak vanuit mijn school om bij een bedrijf stage te gaan lopen. Het moest een bedrijf zijn welk werkzaam is in de gastvrijheidssector. Voor mij stond het toen al vast dat ik mijn stage in het buitenland wilde gaan volgen. Ook had ik al besloten om mijn stage in Engeland te gaan volgen, aangezien ik mijn engels wilde verbeteren. Na wat zoeken op het internet kwam ik terecht op de website van internship-uk.

Ik vulde het aanmeldingsformulier in en naar aanleiding van dat ontving ik een email met een uitnodiging voor een eerste sollicitatiegesprek. Daar kwam ik erachter dat de stage plaats zou vinden in New Romney, wat voor mij niet uitmaakte en wat achteraf de juiste keuze bleek te zijn. In New Romney leven meer dan 60 andere stagaires, dus er zijn altijd mensen in de buurt om mee rond te hangen en mee te praten.

De dag dat ik arriveerde in New Romney, wist ik eigenlijk niet zo goed wat ik van alles moest verwachten. Het beginnen met een nieuwe baan is altijd wennen, maar het starten met een stage in een ander land was zeker spannend. Gelukkig bleek alles hardstikke mee te vallen en vanaf het moment dat ik binnenkwam was iedereen erg vriendelijk tegen mij. De dag dat ik aankwam in het Littlestone Hotel werd ik ontvangen door iemand van HR die me een rondleiding gaf door het kantoor en op deze manier maakte ik alvast kennis met een aantal mensen.

Ik heb een hoop geleerd tijdens mijn stage, die ik liep op de marketingafdeling. Mijn doel was het opdoen van meer kennis dan hetgeen ik tijdens mijn dagen op school had geleerd. Er waren best wel wat dingen die ik nog niet wist, maar dat was geen probleem. Iedereen is bereid antwoord te geven op je vragen en je te helpen met de dingen die je nog niet weet. Daarnaast werden er workshops gegeven waarbij je meer kennis bijgebracht werd over de principes van het SEO.

marketing internships uk In de avonden werden er evenementen georganiseerd waaraan ik deel kon nemen. Elke vrijdag avond was pub night. Speciaal voor de interns was er een kroeg die langer openbleef dan middernacht. Elke vrijdag gingen we dus naar die kroeg toe, waar overigens de alcohol ook erg goedkoop was. Buiten avonden in de kroeg, waren er ook avonden waarop we naar de discotheek toe gingen. Met twee of drie auto’s gingen we dan naar een discotheek toe die in wat grotere stadjes lagen dan New Romney. Naast de evenementen die buitenshuis georganiseerd werden, waren er ook avonden die we doorbrachten met feestjes in het hotel, 71, Windsor en Ellesmere.

Deze stage was een grote ervaring. Niet alleen het werk, maar ook het samenleven met zoveel andere mensen was een totaal nieuwe ervaring voor mij. Voorheen woonde ik gewoon thuis, nu leefde ik samen in het hotel met 30 andere mensen en moest ik zelf voor mijn avondeten zorgen en de was doen. Het was een totaal nieuwe ervaring voor me, maar het was zeker de moeite waard.

Ik ben ervan overtuigd dat het volgen van deze stage me zal helpen in de toekomst met het vinden van een baan. Mijn taalkennis van de engelse taal is een stuk beter geworden, waardoor het werken in een internationaal bedrijf een stuk makkelijker wordt. Momenteel zit ik weer op school, waar ik het laatste jaar van mijn studie toerisme en economie afrond. Deze studie volg ik op Hogeschool INHolland in Rotterdam. Het adres van mijn school is als volgt:

Cindy Roovers
INHolland
Hogeschool INHolland Rotterdam
Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
The Netherlands
010 - 439 93 99

Door mijn marketingstage heb ik heel erg veel ervaring gekregen!

Mijn naam is Pawel en ik ben een pas afgestudeerde van de Karol Adamiecki Universiteit voor Economie in Katowice, gespecialiseerd in Marketing op nationaal en internationaal gebied. Na mijn studies heb ik besloten deel te nemen aan een internationaal stageprogramma Leonardo Da Vinci. Voor de stageplaats heb ik via internet Internship-UK gevonden. Ik doe mijn stage in het Marketing department. Mijn stage bij Internship-UK geeft me de kans om ervaring en kennis te krijgen in marketing. Ik was erg blij met de stageplaats omdat ik erg veel kon doen en veel verantwoordelijkheden had en mezelf niet hoefden te vervelen. Werken in een internationale omgeving geeft me kans om andere culturen te leren kennen en vele interessante mensen. Het was een erg interessante ervaring om te werken en leven met andere stagiaires van Internship-uk, hierdoor waren we veel samen en was het mogelijk een erg goede werk omgeving te creeeren.

In je vrije tijd is er ook geen kans om je te vervelen. Met andere studenten had ik de kans om Londen te bezoeken en allerlei bezienswaardigheden als de Londen Eye, Big Ben, Tower of Londen en de Tower bridge maar we bezochten ook plaatsen als Dover, Folkstone, Manchester, Liverpool, Brighton en veel meer. Naast deze uitstapjes waren er ook andere evenementen georganiseerd zoals bioscoopavonden, clubbing en veel, veel meer.

Ik zou iedereen Internship-UK aanraden die op zoek is naar een interessante stageplaats in de UK. Je krijgt hier veel ervaring in het werk en met de mensen.

Pawel Pawlak
Karol adamiecki University of Economics in Katowice
ul. 1 MAJA 50
Poland
www.interrel.pl

Geweldige werkervaring tijdens mijn stage bij studios92

marketing stage londenTijdens mijn derde jaar op INHolland Rotterdam moest ik een stage van 5 maanden lopen. Ik studeer toerisme en recreatie dus leek het me het beste om mijn stage in het buitenland te doen. Ik wilde niet te ver van huis, maar wilde wel mijn Engels verbeteren dus koos ik om te gaan zoeken naar een stage in Engeland. Een vriendin van me heeft me eigenlijk aan de stage geholpen, want zij vond de link naar internship-uk. Ik besloot na het lezen van de website om het formulier in te vullen. Binnen een paar dagen kreeg ik een e-mail om te bellen voor een eerste interview. Vervolgens mocht ik door naar het tweede interview en ben ik uiteindelijk aangenomen.

Ze vertelden me tijdens eht gesprek dat er meer stagiaires waren en op zich was dat wel fijn om te horen, maar toch ook weer niet. Ik wist niet goed hoe ik me daar zou voelen, maar ik kan nu zeggen dat het me echt heel erg meeviel. De andere stagiaires waren aardig en je leert iedereen snel kennen. New Romney is maar een dorpje, maar gelukkig zijn er genoeg activiteiten en feestjes waardoor je iedereen leert kennen en waardoor je avonden ook leuk worden. Ik heb me hier in ieder geval niet verveelt!

Tijdens mijn stage heb ik veel geleerd. Ten eerste heb ik geleerd hoe het is om in een buitenlands bedrijf te werken en hoe het er daar aan toe gaat. Ten tweede heb ik ook veel nieuws geleerd over marketing. Het is zeker anders dan als je marketing leert op school, want hier pas je toe wat je hebt geleerd en wat je leert terwijl je je stage volgt. Ze geven verschillende workshops, elke keer weer over wat anders van marketing, maar het is zeker leerzaam om aanwezig te zijn. Sommige dingen waren nieuw voor me, maar gelukkig zijn de werknemers en andere stagiairies bereid om je te helpen.

Wat ik vooral verwachtte van mijn stage is dat ik meer zou leren over marketing en hoe ik mijn kennis kan toepassen in praktijk. Dat leer je hier zeker! Ik denk dat ik zelfs meer heb geleerd dan verwacht. Naast het verbeteren van mijn marketing kennis ben ik ook gegroeid op persoonlijk en sociaal vlak.

Tijdens mijn stage heb ik gewerkt aan websites voor hotels en heb ik aan een project gezeten om 10 dynamische websites te kunnen lanceren. Het was zeker een uitdaging, want het was allemaal nieuw voor me om te werken aan websites.

Mijn stage gaat me zeker helpen in de toekomst. Mijn taalkennis is verbeterd, ik heb werkervaring opgedaan, meer geleerd over marketing en het heeft me geholpen mezelf te ontwikkelen. Ik heb nu nog een jaar op school en hierna zal ik pas echt leren en begrijpen hoe het is om te werken in een bedrijf. Ik denk dat mijn ervaring bij studios92 me zeker een voorsprong geeft op anderen.

Desiree van Stokrom
INHolland
Hogeschool INHolland Rotterdam
Posthumalaan 90
3072 AG Rotterdam
The Netherlands
010 - 439 93 99

Een internationale stage ervaring in de UK

marketing stage londenMijn naam is Dries Tindemans. Ik ben 20 jaar en ik zit in mijn 3e jaar International Business in de Plantijnhogeschool te Antwerpen. Dit jaar gaf mijn school mij de gelegenheid om een 4 maand durende stage te doorlopen in het buitenland.

Ik was op zoek naar een stage die me zou voorzien van uitdagingen en verantwoordelijkheid. Na heel wat zoekwerk kwam ik terecht bij Internship-UK. Bij mijn aankomst in New Romney voelde ik me meteen thuis door het warme onthaal dat ik ontving van het hele team.

Mijn hoofddoel voor deze stage was het verbeteren van mijn marketing kennis en het engels. In het marketing departement leerde ik over algemene en guerilla marketing technieken. Ik leerde de basis van HTML codering, SEO en SMO. Verder heb ik tijdens mijn stage webinhoud vertaald naar het engels, frans en nederlands. Internship-UK gaf mij ook de mogelijkheid om een marketingplan op te stellen en field research te ervaren in Hastings en Eastbourne.

Samen met alle internationale studenten zal je in New Romney de tijd van je leven hebben. Het event management team plant de hele week door allerhande activiteiten. Zo was er gisteren “Prom Night” en gaan we deze zondag naar Londen om Saint Patrick’s Day te vieren. In 2 weken staat er bijvoorbeeld een Paintball dag op het programma.

marketing stage londen Internship-UK heeft me de kans gegeven om op een zelfstandige manier en in een internationaal team te werken.

Als je op zoek bent naar een stage die je steeds nieuwe uitdagingen bied kan ik je dit stageprogramma zeker aanraden. Moest je nog met vragen zitten kan je steeds een kijkje nemen op internship-international. Je mag me daar steeds toevoegen en ik probeer je zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien.

Dries Tindemans
Plantijn hogeschool
Peter Benoitlaan 35
9120 Beveren
Antwerp
Belgium
+32 (0) 499.33.40.63

Mijn ervaring van mijn werkstage in Engeland.

marketing internships uk Aangezien het verplicht was voor mijn school een stage te vinden in het laatste jaar, had ik besloten om te gaan zoeken voor een stage op het internet. Ik hou van reizen dus ik was van plan om naar het buitenland te reizen voor mijn stage. Ik vond de site van Internship UK en vond deze zeer aantrekkelijk en professioneel. Ik dacht dat het een goede kans zou zijn om mijn Engels te verbeteren, mijn niveau van Chinees te verbeteren en werkervaring op te doen.

Mijn eerste indruk van het bedrijf was dat er een goede sfeer is. Alle stagiaires waren heel aardig en ik heb dan ook veel vrienden gemaakt. Tijdens mijn stage was iedereen ijverig en deed zijn of haar best om de stage tot een succes te maken. Ik heb veel geleerd in mijn tijd hier. Mijn Engels is verbeterd en ik heb er geen moeite mee met mensen contact te leggen. Ook heb ik werkervaring opgedaan en heb ik de kans gekregen om de Chinese taal veel te gebruiken. Mijn taken tijdens mijn stage bestonden uit het maken van Chinese teksten en het maken van een hotelpagina voor Studios92 over de stad Beijing.

Ik denk dat dit een goede ervaring is geweest en zeer nuttig voor mijn toekomst. Ik hoop dat iedereen een fijne stage heeft in Engeland!

Nicole Paulussen
Studying Chinese
Zuyd University
Maastricht
The Netherlands

Door mijn marketingstage heb ik heel erg veel ervaring gekregen!

Als je van een klein eiland komt als Lanzarote (Canarische eilanden) en je gaat naar een stad als Londen dan verandert je leven compleet. Het geeft je een wereld van culturele en professionele kansen die hiervoor onbekend voor me waren. Maar de juiste keuze maken is moeilijk. Je moet goed de informatie die je ontvangt selecteren, hou je ogen open en ben geduldig.

Ik kwam naar London zonder werk, zonder plaats om te leven en ik wist ook niet welke Engelse school het meest geschikt was voor mij. Een appartement en een school vinden bleek simpel te zijn. het moeilijkste was het zoeken naar een baan. In London leven meer dan 11 miljoen mensen, dat maakt het erg moeilijk om een goede plaats te vinden in een professionele omgeving. Een groot percentage van de Londense populatie zijn gekwalificeerde professionele mensen die perfect Engels spreken, wat betekent dat je hard moet werken om een plaats te vinden.

Door mijn persoonlijke ervaringen moet ik zeggen dat ik erg veel geluk had. Sommige vrienden gaven me advies te werken bij Internship-UK en zo besloot ik het aanmeldingsformulier op internet in te vullen. Nu krijg ik professionele ervaring en kennis en dat was wat ik nodig had voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn angst was om te werken in een bedrijf waar de managers me geen kans geven om mijn kennis te tonen, maar het omgekeerde gebeurde juist, ze vertrouwde me vanaf mijn eerste dag tot op vandaag. Ze geven me verantwoordelijkheden die me helpen te groeien en beter te worden in mijn baan. Een van de belangrijke dingen is dat ze me vertrouwen met het ontwikkelen van projecten en dat gaf me het gevoel dat ik met mijn kennis iets goed kon doen.

Maar het allerbelangrijkste was dat ze me de kans gaven om mensen te ontmoeten uit dezelfde situatie, collega's met wie ik vele momenten heb gedeeld in het werk, collega's die mijn verblijf in Londen een ervaring maken om nooit meer te vergeten. Het leven in Londen is niet goedkoop maar ik moet zeggen dat dit een van de meeste interessante en opwindende periodes uit mijn leven is, wanneer je elke dag nieuwe dingen over jezelf ontdekt is dat onbetaalbaar, net als de ervaring in dit werk

Door mijn marketingstage heb ik heel erg veel ervaring gekregen!

Omdat mijn studie een stage vereist in een Engels-sprekend land besloot ik me aan te melden bij Internship-UK. Ik heb hier 3 maanden gewerkt op de marketing afdeling en het was een geweldige ervaring. Ik heb erg veel geleerd over marketing en over de werkcultuur in het algemeen

Ik werkte samen met een jong,dynamisch team en de werksfeer was erg goed omdat iedereen graag wou leren en het best wou zijn in hun functie

Ik heb heel veel mensen ontmoet uit heel Europa, dus was deze stage ook een goede manier om kennis te maken met andere culturen. Omdat je ook samen woont met de andere studenten is het nooit saai en is er altijd wel iemand om tegen te praten. in de weekenden kun je Engeland ontdekken en bijvoorbeeld Londen of Brighton. Ook worden er vaak uitjes georganiseerd door het bedrijf.

Een stage periode bij Internship-UK is een verrijkende ervaring en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. Ik heb hier erg veel geleerd en niet alleen voor mijn toekomstige carriere maar ook op een persoonlijk niveau.

Katharina Assel
Universität Koblenz
Germany
www.uni-koblenz.de

Door mijn marketingstage heb ik heel erg veel ervaring gekregen!

Ik ben Laura, ik ben 21 jaar en kom uit Nederland. In Nederland volg ik de 3-jarige opleiding Commercieel medewerker voor Marketing en Communicatie. Binnen deze opleiding zijn er 2 stageperiodes van 3 maanden. Omdat ik altijd al geinteresseerd ben geweest andere landen,culturen en gebruiken was voor mij de keuze al snel gemaakt voor een stage in het buitenland. Het buitenland werd voor mij Engeland omdat dit een goede kans is om mijn Engels te verbeteren en meer te leren over de Engelse (werk)cultuur.
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte stageplaats kwam ik al snel op de website van internship-uk. Het was voor mij een enorme uitdaging om stage te lopen in Engeland en samen te werken met vele andere internationale studenten. Veel internationale stagebureaus bieden stageplaatsen aan tegen een hoge prijs maar bij internship-uk bieden ze gratis een goede stageplaats aan en helpen ze je bij de accomodatie voor de gehele stageperiode. Samen met internship-uk was alles goed en snel geregeld voor mijn stageperiode en kon ik al snel beginnen aan een bijzondere en leerzame tijd in Engeland.

Laura Elst
ROC Zoomvliet College
Knipplein 11
4702 GN Roosendaal
Netherlands
www.zoomvliet.nl