Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Testimonium Human Resources

Mijn stage bij HR was een geweldige ervaring

Mijn 6 maanden durende stage bij Studios92.com in de Human Resources department was voor mij een verrijkende ervaring en een springplank voor mijn toekomst. In Engeland had ik vele verantwoordelijkheden door het Anglo-Saxon systeem. Ze hebben vertrouwen in je werk. De vele verantwoordelijkheden gaven me de kans mijn taken goed uit te werken. Ik was bekwaam mijn vaardigheden in het veld van Human Resources te verbeteren.

Mijn stage periode bij Internship-UK was erg compleet en flexibel, ik was bekwaam om de leiding te nemen bij telefooninterviews bij personen met verschillende nationaliteiten en het managen van het leven in het Londense kantoor. Ik heb als gevolg hiervan mijn Engels aanzienlijk verbeterd en vertrouw meer op mijn capaciteiten om te communiceren met mensen van verschillende culturen tijdens mijn stage.

Als stagiair in Londen had ik het geluk in contact te staan met verschillende universiteiten wereldwijd en heb ik mijn vaardigheden verbetered in het veld van personeelswerving

Deze stage is de beste persoonlijke en professionele ervaring van mijn leven, ik heb geweldige mensen ontmoet zowel op het werk als in Londen. Het leven in Londen was fantastisch en ik heb goede herinneringen aan mijn stageperiode tijdens de zomer in Londen bij Studios92.com.

Lara
Human Resources Department
67150 DAUBENSAND
France

Ik besloot een stage te doen om mijn CV een boost te geven

Hallo! Ik ben Leila, ik kom uit Brazilie en ik volg een 3 maanden durende stage bij Studios92.com. Ik woon al 4 jaar in London en de sterke competitie in de markt doet me realiseren hoe belangrijk het is om ervaring te hebben in een internationaal bedrijf om een goede baan in de toekomst te krijgen. Dit is de reden dat ik heb besloten een stage te doen en mijn cv een boost te geven voor mijn toekomstige carriere

Ik ben een student Business management met veel interesse in het Human Resources veld. Na 1 jaar universiteit had ik besloten een stage te doen in de HR departement en ik was erg blij toen ik werd geaccepteerd door Studios92.com. Binnen dit bedrijf was het mogelijk mijn kennis, die ik had gekregen door mijn studie en vorige werkervaringen, in de praktijk te brengen.

Verschillend van een gewone stageplaats, biedt Studios92.com me de grote kans om echte verantwoordelijkheden te hebben, dan alleen maar te mogen zitten en toekijken. Hierdoor ben ik enorm gegroeid. Wanneer je eenmaal je doel en je verantwoordelijkheden hebt is de uitdaging erg groot maar de resultaten zijn erg bevredigend

Verder heeft werken in een internationale omgeving, met mensen uit verschillende landen en culturen, me zo veel geholpen bij het verbeteren van mijn persoonlijkheid wanneer we onze ideeen en ervaring konden delen. Het Engels spreken was ook een groot punt in het begin maar sinds ik de hele tijd Engels spreek met mijn collega's en de stage kandidaten denken veel mensen dat mijn moedertaal Engels is in plaats van Portugees.

Bij de Human Resources departement was ik verantwoordelijk voor alle stadia van de wervingsprocedure en ook de stadia na de werving, wat inhoud dat ik zorg voor het welzijn en de productiviteit van de werknemers. Ik doe interviews face-to-face en over de telefoon.

Zoals ik al zei had ik veel verantwoordelijkheden maar ik had een goed team dat me steunde. Ik stond altijd in contact met professionals en stagiaires die me altijd wilde helpen wanneer ik het nodig heb.

Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ik erg veel heb geleerd en ik geloof dat ik nu verder gevorderd ben in verhouding tot mijn universiteit collega's.Ik gebruik mijn stage ervaring en mijn academische kennis om mijn examens te doen en kom zo tot een meer praktisch inzicht. Zo helpt deze stage mij verder met het opbouwen van mijn carriere en kan ik mijn studie met succes afmaken.

Ik ben er zeker van dat mijn beslissing om deze stage te doen de beste was die ik kon maken omdat, waar ik ook heen ga ik de toekomst, ik weet dat dit wordt gewaardeerd in elk land. Ook heb ik vele nieuwe vriendschappen gesloten en heb ik vrienden over heel europa.

Leila
Human Resources Department
67150 DAUBENSAND
France

Een nieuwe ervaring in Human resources

Hallo! Mijn naam is Veronika en ik heb gekozen voor een stage in Human Resources. Waarom? Het antwoord is simpel. Ik ben volgend jaar klaar met mijn bachelor studies maar ik heb geen enkele ervaring in dit veld. Ik wil een beter idee krijgen wat ik voor mijn major moet kiezen en ook zien hoe het 'in het echt' gaat. En waarom Londen? Londen is een uitdaging voor iedereen. Ik wil mijn Engels verbeteren, nieuwe mensen ontmoeten, ervaring opdoen in het leven en in zo'n grote stad.

Het was de beste keus die ik ooit had kunnen doen. Deze stage heeft me meer geleerd dan ik had verwacht. Niet alleen op HR gebied maar ik heb ook mijn persoonlijkheid ontwikkeld. Op een universiteit is iedereen op zich. Je studeert voor jezelf, je doet je examens voor jezelf, de verantwoordelijkheid is voor jezelf. Hier realiseerde ik dat wat ik doe ik niet alleen verantwoordelijk ben voor mijn werk maar voor het hele team. Ik heb geleerd mijn werk te organiseren, om te gaan met verschillende situaties en ik heb mijn communicatie vaardigheden en mijn Engels aanzienlijk verbeterd.

Als HR heb ik hier meer geleerd dan tijdens mijn hele studie. Evalueren van aanmeldingsformulieren en interviews, over de telefoon of face-to-face, en het moeilijkse: beslissingen maken. Alles van dit heeft me geholpen om mijn theoretische kennis in praktijk te brengen en realiseerde ik wat van mijn kennis belangrijk was en wat niet. Ik kreeg meer zelfvertrouwen in het communiceren met mensen en ik leerde dat in het Engels. Ik had ook verschillende verantwoordelijkheden in ons kantoor. Integreren van nieuwe stagiaires, het team hoog gemotiveerd houden en het organiseren van de dienstlijsten. Ik heb geleerd om onverwachte situaties op te lossen en dat is ervaring die je niet krijgt op de universiteit.

Ik had een geweldige tijd hier. Ik heb veel interessante en slimme mensen leren kennen van over de hele wereld. Mensen uit andere landen en culturen van verschillende universiteiten met hun eigen ideeen en benaderingen naar het werk toe. Wat we in gemeen hebben is de motivatie om meer en meer te leren en om ideeen uit te wisselen. We hebben een positieve en vriendelijke atmosfeer gecreeerd in het kantoor en in het team en iedereen zou moeten wensen hier in te mogen werken

In Londen wonen is een geweldige ervaring voor mij. Londen is een grote, multiculturele stad vol met interessante mensen en kansen. Het is moeilijk om het goed te kunnen beschrijven, je moet gewoon hierheen komen om het te zien. Je kunt komen voor een weekend en de Tower Bridge, Big Ben, Buckingham palace, Soho en Camden Town bezichtigen maar je moet hier een paar maanden wonen om in de geest van de stad te komen. Ik werd er simpelweg verliefd op.

Zoals ik al zei is deze stage de beste keus die ik ooit heb gemaakt. Ik heb hier veel geleerd, nieuwe vrienden gemaakt en ik hoop mijn cariere in Londen te starten nadat ik afgestudeerd ben op mijn universiteit. Nu weet ik zeker dat ik HR wil doen in de toekomst. Ik ben een beter georganiseerd en verantwoordelijk persoon geworden. Ik heb geleerd te communiceren met mensen en ben zelf verzekerder geworden. Misschien is wel het meest belangrijkste wat ik geleerd heb dat je met een positieve houding en hard werk alles kunt bereiken wat je wilt

Dankjewel voor deze kans. Het was een fantastische ervaring voor mij

Veronika
Human Resources Department
Žerotínovo nám. 9, 601 77 Brno
Czech Republic
www.muni.cz

Human Resources stage - Een grote kans

Het was een geweldige ervaring voor me om een actief lid te zijn in het Human Resources team bij Studios92.com. Als stagiair voor 3 maanden had ik de kans om voor mijzelf te zien wat de kansen en mogelijkheden zijn van een stage in Engeland

Een stage in Engeland en een in Frankrijk kun je niet vergelijken. IK moet zeggen dat dit de beste ervaring was die ik ooit heb gehad, ik heb zoveel geleerd over de verschillende aspecten van Human Resources. En niet alleen over Human Resources maar ook heb ik veel geleerd over Engeland.

Tijdens deze stageplaats bij Human Resources had ik de kans om te werken met veel verantwoordelijkheden, te werken met de werknemers (staff management, organisatie van het kantoor, promoties, dienstlijsten) en met werving (recruitment) HR, het managen van mijn eigen team met mensen met verschillende school achtergronden en nationaliteiten

Door te werken met al deze mensen, het doen van interviews, persoonlijke gesprekken en brainstorming hebben mijn communicatie vaardigheden verbeterd en mijn vermogen om andere talen te spreken (natuurlijk Engels maar ook een basis in Italiaans en Duits)

De relatie met het team in Londen was ook erg verrijkend. Het bezoeken van hun kantoor om met hun te werken in de vrije tijd samen de mooie stad Londen bezichtigen was een geweldige ervaring. Ik heb van beide erg genoten, de tijd om te werken en de tijd met mijn collega's, die meer vrienden zijn geworden dan collega's.

Dit is niet alleen een stage periode in mijn leven, dit is een enorme ervaring!

Als ik het opnieuw moest doen zou ik zeker weer solliciteren bij Internship-UK. Het HR team is altijd blij om nieuwe gemotiveerde sollicitanten te hebben en ik zou zeker de meest gemotiveerde zijn!

Caroline LALLART
Human Resources Department
IAE Caen
3, rue Claude Bloch
BP 5160 - 14075 CAEN cedex
France
www.iae.unicaen.fr