Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Testimonium Hotel management

«Hallo iedereen, Ik ben Ehsan en op het moment studeer ik Facility Management. Deze stageplaats in Londen was een geweldige ervaring. Ik heb hier erg veel geleerd over Facility management. Ik had echte verantwoordelijkheden en ik heb mijn kennis in facility management goed gebruikt om met de stagiaires uit andere landen te werken. Een multicultureel team aan sturen tijdens mijn stage was erg interessant omdat ik mijn communicatie vaardigheden moest gaan gebruiken. Tegenwoordig is het nodig om aandacht te besteden aan de culturele verschillen van de studenten vooral in een multiculturele stad als Londen.

Het kantoor leiden was een van de hoofdtaken tijdens mijn stage in Londen. Ik had te maken met alle services in het kantoor in Londen: Marketing, Sales, accountancy, IT en Human Resources.

Tijdens deze zomer ervaring in de UK was ik een stagiair in de leiding van facility management en ik nam deel aan de werving en training van nieuwe stagiaires die naar Londen kwamen. Het moest perfect zijn want er waren veel regels en ik was verantwoordelijk voor het welzijn van de studenten.

Tijdens deze stageplaats in Londen moest ik beschikbaar zijn voor alle stagiaires, ze welkom heten en hun problemen oplossen. Het was een machtige en verrijkende ervaring in het buitenland.

Ik had ook de leiding over de accomodatie in Londen omdat de branche Facility management het deel vastgoed management omvat. De hoofdtaken hierbij waren dat ik de veiligheid en de hygiene van de studenten in de gaten moest houden. Ik was verantwoordelijk voor de hygiene op de accomodatie en op kantoor. De studenten moesten veel regels kennen en weten om veilig te werken in het kantoor in Londen. Ik moest zeker maken dat iedereen deze regels kende en daarom trainde ik de nieuwe stagiaires. Verder was ik in leiding van de veiligheid en behoeften van de klant en heb ik een boek gecreeerd met veiligheids instructies voor stagiaires en klanten in Londen.

Bovendien moest ik voor mijn opleiding Hotel management voor de flats zorgen waar de stagiaires wonen. Ik was verantwoordelijk voor het verwelkomen van nieuwe stagiaires in Londen, ze de flat laten zien en er voor zorgen dat alle flats bewoond zijn en er voldoende mensen zijn per flat. Ik was in leiding van het beheerdersteam in Londen en ik moest er zeker van zijn dat alles schoon en veilig was in de flats. Het werk verdelen tussen de werknemers en het checken van het werk dat was gedaan was ook een van mijn taken in Londen.

Uiteindelijk heb ik voor de veiligheid en hygiene van de studenten gezorgd. Deze stageplaats in Londen was een grote ervaring voor me omdat ik nu meer vaardigheden en keniis heb om mijn studie in Hotel management voort te zetten»

Ehsan
Departement Management
Hanze University Groningen
International Student Office
Postbus 3037
9701 DA Groningen
The Netherlands
http://www.hanzehogeschool.nl/default.htm