Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Accommodatie tijdens je stage in Engeland

Accommodatie tijdens je stage in Engeland.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke stage dan is Engeland de plaats voor jou om te komen wonen en werken. Door je stage in Engeland te doorlopen heb je de unieke kans om je engels te verbeteren en meer te leren over de engelse cultuur.

Wonen in Engeland!

Bij Internship-UK zal je samenleven en werken met een gemotiveerd, internationaal en multicultureel team.

Daarom bieden we al onze stagiairs ook gepaste accommodatie aan.

Doorheen je stageperiode zal je een flat of huis delen met je collega's waardoor je 24/24 aan je engels kan werken en je volledig kan integreren in Engeland. Deze ervaring zal van je stageperiode in Engeland een onvergetelijke herrinering maken.

We bieden al onze stagiairs verschillende soorten accommodatie aan in New Romney en Londen:

Na je werkdag heb je nog genoeg tijd om op de streek te verkennen. New Romney is een klein stadje in het Zuiden van Engeland dat jaarlijks vele toeristen lokt. Het strand, de restaurants en de diverse pubs geven onze studenten dan ook meteen het echte engelse gevoel.

Meer info omtrent onze verschillende verblijfplaatsen:

Je accommodatie in Terranova:

accommodatie new romney stage Het huis "Terranova", ook wel "house 71" genoemd, ligt in een rustige typisch engelse woonwijk. Het strand en kantoor liggen beiden op slechts 5 minuten wandelafstand. Het centrum van New Romney ligt op zo'n 15 minuten. In Terranova zijn er meerdere eenpersoons en tweepersoons kamers te vinden. Verder is er een pooltafel, een ping-pong tafel, een home-cinema set, een barbecue en gratis parkeerplaatsen indien je met de auto zou komen. Draadloos internet is beschikbaar voor al onze studenten zonder enige meerprijs. Terranova is tevens de plaats waar alle stagiairs samenkomen voor een gezellige avond en hun ervaringen over het leven in Engeland met elkaar uitwisselen.

Foto gallery

Je accommodatie in Windsor:

accommodatie londen Het "Windsor" huis ligt in een rustige woonwijk net buiten het centrum van New Romney. Er is een bushalte op 5 minuten wandelafstand. Het kantoor lig op zo'n 15 à 20 minuten wandelen. In Windsor bevinden zich 5 slaapkamers en er is een volledig uitgeruste keuken voorzien van alle benodigdheden. Ook hier is gratis draadloos internet beschikbaar waardoor je gemakkelijk in contact kan blijven met familie en vrienden.

Je accommodatie in Ellesmere:

accommodatie londenHet "Ellesmere" huis ligt op 2 minuten wandelafstand van het Windsor huis. Er bevinden zich vier slaapkamers in het huis en er is een ruime woonkamer. De keuken is ook hier volledig uitgerust van alle benodigdheden en als het goed weer is, is er plaats om gezellig samen in de tuin te zitten en te genieten van het leven in Engeland. Verder bevindt er zich in Ellesmere een fitnessruimte voor alle sportieve stagiairs.


Je accommodatie in Littlestone Hotel:

accommodatie londen Dit verblijf biedt een groot voordeel aan al onze stagiairs. We bieden namelijk ook kamers aan in het Littlestone hotel, waar zich ook onze kantoren bevinden. Studenten die in het hotel wonen hebben elk hun eigen kamer en delen verscheidene badkamers en een keuken. Deze studenten hebben ook de kans om in contact te komen met verschillende culturen en achtergronden van onze klanten.

Verder zorgt ons intern eventmanagement team in New Romney ervoor dat er steeds leuke activiteiten te doen zijn.

Zo hebben we hier geregelt:

Ontdek een beschrijving van onze accommodatie in Londen:

Je accommodatie in Londen:

In Londen delen de meeste stagiairs een flat. Een flat delen biedt vele voordelen voor de studenten die graag in Londen willen wonen en werken. Huisvesting in Londen is bijna onbetaalbaar maar doordat wij je de kans geven om een flat te delen met collega's kunnen de kosten gedeeld worden en word deze fantastische ervaring ineens haalbaar / betaalbaar.

Elke stagiair heeft een eigen kamer of je kan je kamer delen met een van je nieuwe vrienden, die je hier ongetwijfeld onmiddelijk zal hebben. Door een flat te delen met je collega's kun je je engels verbeteren tijdens je verblijf en leer je ook meer over verschillende culturen. Na een dag hard gewerkt te hebben, kan je bijvoorbeeld een van de vele parken bezoeken die er in Londen te vinden zijn. Of je kan natuurlijk ook gewoon een avondje relaxen in de woonkamer met al je huisgenoten.

Elke student helpt mee in het huishouden om op die manier zijn steentje bij te dragen aan de atmosfeer.

Als je meer informatie wil over accommodatie in Engeland kan je steeds contact met ons opnemen.

Flat Share Londen

Flat Share Londen biedt accommodatie aan werkende reizigers, zakenmensen, toeristen en studenten in Londen zonder dat dit verblijf hen een fortuin kost. Alle flats en studios zijn voorzien van alle benodigdheden. Klik hier voor meer informatie over flatshare.

Jeugdherbergen in Londen

Een verblijf in een jeugdherbeg is de beste optie als je op zoek bent naar een betaalbare vakantie in Londen. Verder ontmoet je in een jeugdherberg studenten van over de hele wereld. Klik hier voor meer informatie omtrent jeugdherbergen in alle delen van Londen.

Wonen in een flat share in Londen

Ik ben naar Londen gekomen voor een stage. Ik heb gekozen om een flat te delen met andere studenten omdat het de beste manier is om geld te besparen. Ik vond het heel erg prettig om een flat te delen omdat als ik s' avonds thuis kwam na mijn werk niet alleen was. En omdat ik mijn eigen kamer had, had ik nog genoeg privacy.

Flat huur

accommodatie londen Flat huur biedt accommodatie aan werkende reizigers, zaken mensen, toeristen en studenten van over de hele wereld. Het is de perfecte optie om in Londen te verblijven zonder al teveel geld uit te geven. We hebben flats verspreid over heel Londen. In de flats bevinden zich zowel kamers als studios en zijn van alle gemakken voorzienMensen

Verblijven in een jeugdherberg is één van de voordeligste opties voor een verblijf in het buitenland en de beste manier om mensen te leren kennen