Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage Programma Londen

Stage Programma Internship-UK

Ben je op zoek naar een fantastische stage in het buitenland?

Ons stage programma, “Internship-UK”, biedt je verschillende stagemogelijkheden aan in een gedreven, internationale en jonge omgeving. Je stage zal doorgaan in een van onze kantoren, hetzij in Londen of New Romney.

Studenten kunnen zich het hele jaar door aanmelden voor verschillende stages. Internship-UK biedt stages aan in de volgende departementen:

Op welk tijdstip zal ik werken?

Bij Internship-UK kan je zelf je werktijden bepalen. Je beslist dus zelf wanneer en op welk tijdstip je het liefst werkt.

Je kan werken van maandag tot en met zondag op volgende tijdstippen:

Alle studenten en stagiairs werken aan specifieke projecten gerelateerd aan hun kennis en de internationale ervaringen die ze willen opdoen. Internship UK biedt het hele jaar door stageplaatsen aan. Je kan je stage bij ons lopen als je minimum verblijfsperiode een maand is. Je stage kan maximum 1 jaar duren.

Hoe kun je je aanmelden voor een stage?

Als je op zoek bent naar praktische werkervaring in marketing, sales, boekhouding, human resources of IT meld je dan vandaag nog aan via onze website. Zodra we je inschrijving ontvangen hebben, nemen we binnen de 2 werkdagen contact met je op.

Meld je hier aan

Internship UK biedt verschillende stages aan waarbij je je kennis in de praktijk kan toepassen. Tijdens je stage zul je in een dynamische en internationale sfeer wonen in Londen of New Romney .

Advertising / Copyrighting

In dit departement zal je advertentiecampagnes ontwikkelen. Je bedenkt originele slogans en reclamecapagnes. Je zal er op toezien dat deze slogans en reclamecampagnes beschermd zijn tegen onrechtmatig gebruik en dat ze op een efficiënte manier onze klanten bereiken.

Meer informatie omtrent een stage in Advertising / Copyrighting

Stage in Boekhouding / Financiën.

Tijdens je stage in onze boekhoudingafdeling zal je verantwoordelijk zijn voor het maken van statistische analyses, verkoopsrapporten, dagelijkse rekeningen en bankafschriften.

Deze stage zal je kennis over accounting en belasting regulaties in Engeland vergroten. Verder zal je Cah-Flows berekenen zodat het management een beter inzicht krijgt over de inkomsten en uitgaven.

Meer informatie omtrent een stage in Boekhouding / Financiën.

Customer relationship management (CRM) and sales

Onze CRM en Sales afdeling behoudt en versterkt de relaties met al onze klanten. Het sales team zal verantwoordelijk zijn voor het boeken van de reservaties en het voeren van onderzoek via telefoon en internet.

Een stage in dit departement zal je communicatievaardigheden en verkoopstechnieken sterk verbeteren.

Meer informatie omtrent een stage in Customer relationship management and sales.

Event Management

Als event manager zal je verantwoordelijk zijn voor het bedenken, organiseren en uitvoeren van verschillende events. Event managent omvat het identificeren van je doelpubliek, het efficiënt organiseren en plannen van diverse activiteiten.

Meer informatie omtrent een stage in Event Management.

Hotel Management

Als Hotel Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in het hotel zoals het in- en uitchecken van onze gasten.

Tijdens je stage in hotel management verwachten we dat je over sociale en communicatieve vaardigheden beschikt. Het is onze grootste prioriteit dat je onze gasten respectvol benadert en dat je op elk moment behulpzaam bent.

Meer informatie omtrent een stage in Hotel Management

Human Resources (HR)

Als lid van ons HR team zal je de mogelijkheid krijgen om je communicatie vaardigheden te verbeteren in een jonge, multiculturele omgeving. Je behandelt onder andere de talloze dagelijkse sollicitaties voor Internship-UK en je onderhoudt het online systeem.

Human Resources is een uitdagende stage met veel afwisseling en sociaal contact.

Meer informatie omtrent een stage in Human Resources.

ICT Web Design

Als stagiair in webdesign krijg je de kans de meer dan 160 websites van onze partners te ontwerpen, verbeteren, onderhouden en ontwikkelen. Onze stagiairs in webdesign krijgen de gelegenheid om hun creativiteit te gebruiken om professionele en informatieve websites te ontwikkelen. Kennis van HTML, CSS, WC3, FTP or SSH and JavaScript is vereist voor een stage in webdesign.

Meer informatie omtrent een stage in ICT Web Design

ICT Web Develoment

Als programmeur werk je aan verscheidene ICT gerelateerde projecten en verbeter je regelmatig onze huidige systemen. Door het ontwikkelen van web platforms voor on-line communicatie systemen ben je na het afronden van je stage een specialist in software engineering.

Kennis van IT scripting languages zoals PHP en ASP, database design, SQL and JavaScript zijn een vereiste voor deze stage.

Meer informatie omtrent een stage in ICT Web Develoment

ICT Netwerkbeheer

Door het plannen, testen en integreren van nieuwe open source solutions, verbeteren onze stagiaires zowel hun ICT Kennis over Linux, open source projecten en optimalisatie van systemen.

ICT kennis zoals TCP/IP, Linux scripting network security en market hardware kennis is een plus voor onze toekomstige netwerkbeheer stagiairs.

Meer informatie omtrent een stage in ICT Netwerkbeheer

Marketing

Onze Marketing afdeling werkt elke dag aan het promoten en verbeteren van ons bedrijf. Verder verbetert het marketing en sales team de structuur en inhoud van onze websites. Sluit je aan bij ons maketing en sales team en help bij het ontwikkelen van innovatieve marketing.

Meer informatie omtrent een stage in Marketing

Media Communications

Het doel van een stage in Media communications is creatieve, innovatieve ideeën te ontwikkelen en ons bedrijf te promoten. Tijdens je stage zal je verschillende projecten toegewezen krijgen waarin je de kans krijgt om je creativiteit de vrije loop te laten en toch steeds efficiënt te blijven werken.

Meer informatie omtrent een stage in Media Communication

Public Relations

Public relations is een van onze nieuwe departementen. Als stagiair in het public relations departement zal je onderzoeken hoe ons bedrijf in de markt ligt en hoe we onze naambekendheid efficiënt kunnen overbrengen op ons doelpubliek opdat onze organisatie kan blijven groeien.

Meer informatie omtrent een stage in Public Relations