Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links

Onze bedrijven   

accommodatie Londen stageInternship UK is een vereniging van snelgroeiende, flexibele, middelgrote bedrijven die groot belang hechten aan het creëren van een rustige en vriendelijke werk- en leefomgeving. Onze bedrijven onderscheiden zich van andere door de flexibiliteit die wij aanbieden. Op deze manier kan je je eigen tijd indelen tijdens je verblijf in Engeland. Internship-UK biedt stages aan in Londen en New Romney, Kent, voor volgende bedrijven:


studios92 logo

Studios92 Ltd. is een snel groeiend internet bedrijf dat gespecialiseerd is in voordelige accommodatie in Londen en Engeland. Studios92 is een agentschap dat reserveringen maakt voor talloze hotels, luxe hotels, jeugdherbergen en gasthuizen.

Door onze jarenlange ervaring in accomodatie is Studios92 een gevestigde marktwaarde in de UK. Studios92 heeft voor iedereen wat te bieden afhankelijk van je budget, smaak en de plaats waar je wenst te verblijven.

(Voor meer informatie: www.studios92.com)


Studio-Solution logo

Studios-Solution Ltd is een internet bedrijf gespecialiseerd in e-business solutions voor allerhande bedrijven die hun zichtbaarheid op het web en hun omzet willen verhogen. Studios-Solution Ltd. biedt stages aan in Web-design, Web-development en andere ICT-functies.

(Voor meer informatie op www.studio-solution.com)


365CPS.com logo

365cps.com is gespecialiseerd in het verhuren van gedeelde flats (flat share) voor zowel lange als korte periodes. Zo bestaat ons klantenbestand uit werkende reizigers, zakenmensen en studenten.

(Voor meer informatie www.365cps.com)


Hotel92 logo

Hotel 92, of Littlestonehotel, ligt op wandelafstand van het strand in Kent, in het zuiden van Engeland. Het hotel is gesitueerd in New Romney, een perfecte locatie voor toeristen.

Het Littlestonehotel dient tevens als kantoor voor onze bedrijven die gespecialiseerd zijn in groepboekingen. Daardoor hebben alle stagiairs uit de afdelingen in New Romney de luxe van het wonen en werken op dezelfde locatie.

(Voor meer informatie: www.littlestonehotel.com


Internship UK logo

Door je stage bij Internship-UK te doorlopen, kom je in aanmerking voor verschillende beurzen zoals de Leonardo beurs. Nadat je je stage succesvol hebt afgerond ontvang je een certificaat van het bedrijf zodat je een tastbaar bewijs heb van de door jou verkregen expertise.

Voor meer informatie over de verschillende bedrijven kan je ons steeds een e-mail sturen. Vermeld daarin je contactgegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!


advertise Logo

Als u uw bedrijf wil adverteren op een van onze websites kan u steeds contact met ons opnemen. Wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk beantwoorden.