Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK Internship UK work experience uk Internship International Community
Student Jobs London UK

Internship UK Recepten
Artikelen
Internship UK
Kent Chamber of Commerce
Advertise Your Company
Facebook  Connect and Share Internship Experiences with del.icio.usdel.icio.us
Connect and Share Internship Experiences with redditreddit Connect and Share Internship Experiences with Yahoo MywebMyWeb
Connect and Share Internship Experiences with GoogleGoogle Connect and Share Internship Experiences with StumbleUponStumbleUpon
Connect and Share Internship Experiences with Digg Digg this Connect and Share Internship Experiences with Livelive
Connect and Share Internship Experiences with FurlFurl Connect and Share Internship Experiences with MyspaceMySpace

Sponsored Links

Internship UK Recepten

Welcome

Nicola Restaino presents his recipes to the world

Hartelijk welkom op onze site! Koken met de Italiaanse Nicola Restaino in New Romney is een waar genoegen. Hier kunt u verschillende recepten vinden die door hem zijn gekozen voor “Voorgerechten”, “Hoofdgerechten” en “Desserts”. Hij wilt graag zijn passie voor koken met u en de rest van de wereld delen.

Geniet van een adembenemende selectie van Italiaanse en culinaire recepten in onze Internship UK recepten gids.
Ontdek een rijk en levendig selectie van verfijnde gerechten van onze chef-kok Nicola Restaino. Leer stap bij stap de kunst van het Italiaans koken en deel je kennis met de rest van je familie.

Veel plezier en geniet van je maaltijd



Interview

Interview met onze ster Nicola Restaino

Zijn naam weet je al! Maar wat vind hij leuk om te doen, waar en hoe is zijn passie voor koken ontstaan en kan hij ons een paar van zijn kook geheimen vertellen? Laten we een kijkje achter de schermen nemen bij onze favoriete chef-kok Nicola!

Lees het interview >>







Artikelen

Pizza: een Italiaans gerecht of Internationaal?

Pizza made by Nicola Restaino

Pizza is een van de bekendste gerechten over heel de wereld. Maar waar komt het eigenlijk vandaan en is de pizza daadwerkelijk door de Italianen ontwikkeld?

lees meer >>







Workshops

Koken met Nicola Restaino

Pizza Workshop for interns of Internship UK

Dankzij Nicolas geweldige Italiaanse recepten hebben wij nu de kans om ongelooflijke pizzas of pastas te maken met smaken zoals die horen te zijn. Hij kookt niet alleen de meest geweldige lunches, Nicola geeft nu ook kook workshops in de avonden of op zondagen om de stagiaires de geheimen over Italiaans eten te onthullen.






Pizza Workshop for interns of Internship UK

Omdat wij een multicultrele groep zijn geeft het ons de mogelijkheid om kennis met elkaar te delen over hoe je bepaalde gerechten bereid die typisch zijn voor een land. Dus niet alleen Nicola deelt zijn geheimen met ons maar er zullen meerdere hem volgen. Stagiares hebben reeds geleerd hoe je ‘‘Couscous’’ of ‘‘Tika Degue na’’ bereid. En na het werk kan je meedoen met de kook workshops die door Nicola worden gegeven. Tijdens het koken hebben we niet alleen de mogelijkheid om met elkaar bij te praten maar ook elkaars cultuur beter te begrijpen.