Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Persberichten

Een multiculturele ervaring

Gepubliceerd 29 augustus 2008
Auteur: Meena Patel

DE EFFECTEN VAN EEN WERELDWIJDE WERKOMGEVING

Wat zijn de effecten van een wereldwijde werkomgeving?

We kunnen de effecten van een wereldwijde werkomgeving terugvinden in onze dagelijkse routines. Onze kleren zijn gemaakt door grote fabrieken in China, speelgoed komt meestal uit Taiwan, call centers worden vaak uitbesteed aan Idia en bedrijven hebben vestigingen in verschillende landen. Zaken zijn niet meer wat zij geweest zijn. Om bij te houden hoe snel de wereld veranderd moeten wij onszelf aanpassen.

Tijden veranderen!

Werk is niet meer wat het geweest is. De dagen dat we bij een bedrijf begonnen op 17 jarige leeftijd en opklimmen tot aan ons pensioen zijn voorbij. We hebben vaardigheden nodig om ons klaar te krijgen voor lange termijn en we hebben vaardigheden nodig die we kunnen aanpassen. Een goede manier om deze vaardigheden te verkrijgen is om een stage periode te volgen binnen een internationaal bedrijf. Onderzoek toont aan dat een stage meer waard is wanneer dat je werkt met mensen van andere nationaliteiten en verder waarderen werkgevers de vaardigheden die je hier hebt geleerd meer.

Het vinden van een multiculturele kans!

Hier bij Internship-uk geven wij je de kans om te leren,werken en te leven met 5 verschillende nationaliteiten in elke periode. Je zult een betere werknemer worden als resultaat van je ervaringen. Wij waarderen onze werknemers en we zorgen er voor dat ze in een leuke, leerzame omgeving zitten. Wij geloven dat door het nu aan te moedigen van een multiculturele omgeving we leiders ontwikkelen voor de toekomst.

Vaardigheden die je zult ontwikkelen

Bovendien zul je vrienden krijgen overal ter wereld!!

Meld je vandaag nog aan voor een ervaring die alles zal veranderen!

Universiteiten werken met Internship-uk

Gepubliceerd 4 augustus 2008
Auteur: Claudia Piwecki

Internship-UK verbetert studenten CV's

De missie van elke universiteit is om hun studenten te voorzien van een waardevolle en professionele opleiding. Na hun diploma moeten studenten klaar zijn om de wereld in te kunnen met een competente achtergrond voor hun carriere.

Maar tegenwoordig is een goede opleiding niet goed genoeg

De competitie groeit elke dag en studenten moeten een bijzonder CV kunnen presenteren om de baan te krijgen die zij willen. Woorden als Erasmus worden verwacht op elk CV naast vrijwilligerswerk, een part time baan gerelateerd aan de studie, prijzen voor part time projecten die studenten hebben volbracht in hun vrije tijd etc. Een van de meest belangrijke kwaliteiten die een student dient te bevatten is werk ervaring. Makkelijker gezegd dan gedaan..

Het is moeilijk om betrouwbare bedrijven te vinden die studenten hun eerste stappen in de zakenwereld willen laten zetten terwijl zij hen van waardevolle werkervaring voorzien. Internship-uk.com biedt de mogelijkheid voor studenten en afgestudeerden om waardevolle werkervaring te verkrijgen in vele verschillende branches in een van de meest belangrijke metropolissen wat zaken betreft: Londen

Studenten krijgen niet alleen een goede ervaring op hun CV, ze worden ook zelfverzekerder en zijn bekwaam om geleerde vaardigheden in dagelijkse gebeurtenissen toe te passen. Universiteiten willen graag dat hun studenten als volwassen afgestudeerden klaar zijn voor de volgende uitdaging: de zakelijke wereld.

Help ook uw studenten met de mogelijkheid om hun CV te verbeteren met Internship-uk.

Persbericht

Gepubliceerd 14 juli 2008
Auteur: Anders Nilsson

Ben jij een van de vele studenten zonder relevante werk ervaring?

De competitie over vacatures in de economie branche worden elke dag harder. Als je een student bent die binnenkort zal afstuderen en de banenmarkt zult betreden zul je wat extra's nodig hebben. Het maakt niet uit of uw toekomstige werkgever afkomstig is uit China of de United States, ze kijken allemaal naar dezelfde dingen. Werkervaring is iets wat je nodig hebt om in deze nieuwe wereld te komen. Werkervaring kan op vele manieren verkregen worden, je kan bijvoorbeeld werken in een supermarkt of restaurant om werkervaring te krijgen. Maar hoe relevant is deze werkervaring nou echt? Hoe zal je toekomstige werkgever tegen deze ervaring aankijken en hoe relevant is het voor je toekomstige carriere. Deze vragen moet je jezelf stellen wanneer je deze beslissingen maakt. Beslissingen die misschien vandaag niet belangrijk aanvoelen maar ze zijn zeker belangrijk voor je toekomstige carriere en het is iets wat wervingsbureaus zeker naar kijken. Wanneer je een goede baan wilt in de toekomst zijn deze keuzes belangrijk voor de baan waar je later naar solliciteert. Neem als voorbeeld dat er een wervingsbureau naar je aanmelding kijkt. In deze aanmelding staat dat je stage hebt gedaan en werkervaring hebt gekregen. Wat denk je dat het verschil maakt? Of je stage in je eigen stad was of wanneer de stage in Londen was? Deze vragen moet je jezelf stellen wanneer je je carriere creeert

Persbericht

Gepubliceerd 19 juni 2008
Auteur: Laura morrison

LAYING IN BED STUNTING CAREER GROWTH?

Lijkt het alsof je schooljaar te snel voorbij gaat?

Je start je schooljaar met welkom terug feestjes en al snel beginnen de lessen weer en voordat je het weet heb je in janauri alweer examens, snel gevolgd door zomerexamens en examenfeestjes en voor dat je het weet is het jaar voorbij en de zomer begonnen. Maar wat ga je doen? Je bent zo gewend aan het universiteitsleven en je bent vergeten tijd te maken om een stage te vinden of om werk ervaring te verkrijgen wat zonder een diploma bijna onmogelijk is om te vinden.

Maak een beslissing en bezoek internship-uk.com

Intership-uk heeft waardevolle stageplaatsen beschikbaar in Sales, Marketing, HR, Finance, Accounting, Management, HM, O&R and IT. Zonder veel problemen kan elke student zich via de online informatie en aanmeldingsformulieren aanmelden. De voordelen die deze stage je geeft zijn onmeetbaar. Het is een erg praktische stage, waar je echt de kans krijgt om in je gekozen branche te werken. Het is er multicultureel doordat er vele studenten zitten uit heel Europa en de verenigde staten. Dit geeft je de kans om je vaardigheden en kennis te verbreden wat tegenwoordig erg belangrijk is in deze wereldwijde zakenwereld. Het is een erg flexibel bedrijf met stagiaires voor twee weken tot een jaar. Er is dus geen excuus om de zomer klagend door te brengen, doe jezelf een plezier en stuur je CV, leer meer over de carriere waar je in geinteressseerd bent en krijg de baan die je wilt!

Begin vandaag nog aan je carriere op www.internship-uk.com

Wanneer je meer informatie wilt over deze tekst of een interview wilt met onze HR afdeling neem dan contact op met: +44 (0) 1797 361463