Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Netwerk beheer stage programma

Een stage in netwerkbeheer

Onze netwerkbeheerders zorgen ervoor dat alle werknemers efficiënt kunnen werken door het beheer van het systeem en netwerken. Dit zal je doen door ons systeem en onze netwerken te beheren.

Wanneer je bij Internship-UK je stage in netwerkbeheer doorloopt heb je praktische vaardigheden nodig in verschillende hardware en besturingssystemen (o.a. Linux) om er zeker van te zijn dat alles binnen het bedrijf werkt.

Tijdens je stage zal je ons Linux systeem beheren, verbeteren en zal je alle netwerk gerelateerde problemen oplossen. Bij het plannen, testen en integreren van oplossingen zal je je kennis en technische vaardigheden over Linux vergroten en ervoor zorgen dat het systeem optimaal presteert en continu stabiel is.

Dankzij dit takenpakket heb je de kans om meer te weten te komen over systeembeveiliging en blijf je blijft tevens op de hoogte van alle technische innovaties in de "open source wereld".

Wij vragen dat nieuwe IT leden beschikken over goede communicatievaardigheden opdat we steeds efficiënt IT gerelateerde problemen kunnen oplossen. Verder is het ook van belang dat je deze vaardigheden benut wanneer je met verschillende afdelingen, en dus met je collega's, in contact komt.

Het vermogen om creatief IT gerelateerde problemen op te lossen, het beschikken over goede "Time management" vaardigheden en het goed kunnen samenwerken in team, zijn vaardigheden die absoluut vereist zijn om van je stage in netwerkbeheer een succes te maken.

We verwachten van kandidaten dat ze kennis hebben van TCP/IP en dat ze kunnen werken met verschillende Linux distributies (zoals debian) en open source projects. Linux scripting, network security (firewall, IDS, Proxy) en hardware kennis worden hoog gewaardeerd.

Schrijf je nu in voor een stage Netwerkbeheerder in een van onze kantoren in Londen of New Romney

Voor meer informatie over de stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.


netwerkbeheer stage londen