Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links

Marketing programma

Een stage in marketing

stage marketing londen

Ons marketing team werkt elke dag met deze vragen om op die manier ons bedrijf te promoten en naar een hoger niveau te tillen. Het internet is de perfecte manier om onze boodschap bij potentiële klanten te krijgen. Het zorgt er ook voor dat we toegang hebben tot klanten van over de hele wereld.

Tijdens je stage in ons marketing departement moet je onze huidige services en partnerverhoudingen analyseren en verbeteren. De hoofdtaak van ons marketing team is het uitbreiden van ons communicatienetwerk.

Je wordt voorzien van verschillende marketing concepten maar behoudt de vrijheid om je eigen ideeën toe te passen. Ons jong en gemotiveerd marketing team maakt gebruikt van verschillende marketing technieken waardoor ze steeds met veel verschillende verantwoordelijkheden te maken krijgen. Zo moeten ze de structuur en de inhoud van onze websites verbeteren en updaten, het verder ontwikkelen, behouden en uitbreiden van het huidige klantenbestand. Als je de juiste inzet en mentaliteit behoud gedurende je stage is er ook kans op promotie, wat dan meer verantwoordelijkheid met zich mee zal brengen.

Verdere taken houden in: het ontwikkelen van promotieprogramma's met partners, adverteren voor ons bedrijf, het verbeteren van de inhoud en design van onze websites en het optimaliseren van deze websites in de Google zoekmachine door het gebruik van trefwoorden.

Kom bij ons team en help ons bij het creëren van innovatieve marketing ideeën. Verkrijg meer zelfvertrouwen in presenteren en maak gebruik van al je creativiteit. Omdat ons bedrijf internet gebaseerd is, geven we je ook de unieke kans om je IT kennis te verruimen, wat je CV zal versterken op de arbeidsmarkt.

Schrijf je nu in voor een Marketing stage in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Taken en verantwoordelijkheden tijdens je marketing stage.

Tijdens je stage in marketing geven wij je de kans om je technische en sociale vaardigheden te verbeteren. Stagiairs bij Internship-UK zullen leren werken met de marketing mix, hoe een marketing plan wordt opgesteld en toegepast. Je zal onze marketing strategieën beoordelen en verder ontwikkelen. Vervolgens zal je ook de belangrijkste onderdelen van online marketing leren, zijnde SEO (Search Engine Optimisation).

Doorheen je stage bij Internship-UK zal je leren hoe je je academische kennis kan toepassen in de bedrijfswereld.

Omdat het belangrijk is dat onze marketing afdeling succesvol en efficiënt werkt krijgen alle marketing stagiairs een grondige training.

Onze marketing afdeling krijgt het volgende takenpakket voorgeschoteld:

Schrijf je nu in voor een Marketing stage in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

werkervaring Marketing UK

marketing internships uk Hallo ik ben Younes Bouchikhi 17 jaar een ex-intern van Studios92 die nu studeert in Groningen. Ik studeer International Business Studies en doe mij best om te berijken wat ik wil bereiken.

Ik zat in het eerste jaar en ik moest een stage plek vinden voor een periode van minsterns 360uur. Ik had al een paar bedrijven gevonden waar ik eventueel terecht kon. Maar geen één van de stageplekken vond ik zeer interestant.

Op een dag dacht ik bij mij zelf, waarom ga ik niet gewoon in het buitenland stage lopen. Ik wist al iemand die het jaar ervoor op stage is gegaan na Engeland en ik had er al met haar over gepraat. Haar mening was zeer positief maar toch blijf je denken dat het mischien te veel is voor het eerste jaar.

Ik bleef een dag nadenken en dacht dit is goed om mijn engels te verbeteren, een leuke uitdaging, veel mensen leren kennen, goede werkervaring voor op je CV. Dus ik begon met aanmelden en vulde de applicatie in. Een paar dagen later kreeg ik een email met daarin een telefoon nummer die ik moest bellen voor mijn eerste solicitatie gesprek.

Mijn eerste solicitatie gesprek ging redelijk goed en al gauw kwam mijn 2de solicitatie gesprek die ook wel goed ging. Na de solicitatie gesprekken kreeg ik een telefoontje dat ik was aangenomen en dat ik dus alles goed moest regelen om daar te kunnen stage lopen.

De eerste dagen van mijn stage gingen goed maar ik moest alles leren dus ik zag er soms wel tegen op. Na een paar dagen ging alles goed en had ik mijn plek gevonden in het bedrijf. Ik leerde elke dag wel iets en de sfeer was super goed. Iedereen komt uit andere landen en culturen dus je leert ook heel veel op het gebied van cultuur enz.

Ik heb er bijna 3 maanden stage gelopen en heb veel geleerd. Ik heb niet alleen geleerd hoe ik mijn werk moet doen maar ook hoe je met andere mensen omgaat en hoe je in een team werkt.Het jong en gemotiveerd team van Studios 92 is gezellig en leerzaam. Studios92 is echt een bijzondere ervaring.

Younes Bouchikhi
Internship International

Noorderpoortcollege
Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen
Phone: +31 (0) 50 3 656 500

Marketing Stage UK

marketing internships uk Mijn hogeschool gaf me de kans een stage te lopen in het buitenland. Het gaf me de kans om vier maand zelfstandig te leven en te werken in het buitenland. Het sloot bovendien aan bij mijn studies International Business. Ik surfte op het internet, op zoek naar een interessante stageplaats., wat door de financiele crisis niet echt eenvoudig was.

Na wat Googlen vond ik de website van Internship-UK. Een bedrijf dat hogeschool en universiteitsstudenten de kans geeft een stage te lopen in het buitenland en relevante werkervaring op te doen. Ik ging op hunwebsite op zoek naar wat meer informatie en afdelingen die me aanspraken. Ik schreef me online in voor een stage in Human Resources en Marketing. Nog geen twee dagen later kreeg ik een telefoontje voor mijn eerste interview. Na een tweede en derde interview kreeg ik bericht dat ik geaccepteerd was.

Ik werkte gedurende vier maand in de Marketing afdeling. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten. Ik kreeg de kans zelfstandig en in team te werken. Beetje bij beetje kreeg ik meer taken en meer verantwoordelijkeheid. Elke veertien dagen waren er promoties. Dit gaf je voldoening van je werk.

Alle werknemers waren heel open en vriendelijk en het was heel leuk om om te leren gaan met culturele verschillen en bij te leren van elkaar. Het Eventmanagement team organizeerde regelmatig feestjes en uitstapjes. Zo hadden we een goed evenwicht tussen werk en vrije tijd.

Het was een hele leuke en leerrijke ervaring, die je zeker een stap vooruit helpt.

Brian Waterschoot
Plantijn hogeschool
Meistraat 5
2000 Antwerpen
Belgium
+32 (0) 499.33.40.63