Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage programma Hotel Management

Een stage in hotel management

Ons hotelmanagementteam werkt aan de mooie zuidkust van Groot-Brittannië in New Romney. Vele toeristen verwijzen naar deze plaats ook wel eens als "The garden of England". Het Littlestone hotel ligt op een kleine 15 minuten wandelen van het strand. Gedurende het hele jaar ontvangt het Littlestone hotel gasten van overal in de wereld.

Wanneer je ons team komt versterken zal je meteen diverse managementtaken voorgeschoteld krijgen. Je zal dagelijks niet alleen je team maar ook al onze klanten ondersteunen.

Samen met onze hotelmanagementafdeling zal je je ontfermen over alle klanten en stagiairs die in het hotel verblijven. Zo krijg je te maken met check-in en check-out, je beheerd de beschikbaarheid van onze kamers en je houdt je bezig met het management van alle ondersteunende taken in het hotel.

Bovendien ben je een aanspreekpunt voor al onze klanten en voorzie je hen in hun behoeften. Het is van groot belang dat je de best mogelijke oplossingen voor al hun vragen en problemen kan bedenken.

Verder zal je het boekingteam ondersteunen bij het verwerken van reservaties en inlichtingen. Je zal praktische ervaring opdoen op het gebied van algemene huishouding, voorbereiding van de kamers en algemene hygiëne. Je bent ook verantwoordelijk voor de planning en voorbereiding van het eten voor onze gasten en al je collega's.

Wij zijn altijd op zoek naar stagiairs die beschikken over goede communicatievaardigheden en managementkennis. We houden van kandidaten die door middel van deze stage hun kennis en vaardigheden willen verbeteren en verder ontwikkelen zodat ze klaar zijn voor een succesvolle carrière binnen hotelmanagement.

Wij verwachten dat je ruimdenkend bent en dat je in elke situatie vriendelijk blijft tegenover onze klanten. Een basiskennis in office programma's als Word en Excel, is een plus.

Schrijf je nu in voor een stage in Hotel Management in één van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

stage hotel management londen

Verantwoordelijkheden en taken binnen Hotel Management.

De belangrijkste taak gedurende je stage in Hotelmanagement is natuurlijk dat je je bekommerd om de klanten. Dat omvat taken zoals er voor zorgen dat onze klanten een aangenaam verblijf genieten en het opstellen van een goede planning inzake het verloop van gasten in het Littlestone hotel. Gedurende je hele stageperiode werk en verbeter je dus je organisatorische en communicatieve vaardigheden.

Als hotelmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en de organisatie van ons hotel. Deze activiteiten omvatten de ontvangst van klanten, het opvolgen van reserveringen, het leiden en organizeren van de keuken en het huishouden...

Doorheen je stage in Hotelmanagement zal je het aanspreekpunt zijn voor onze klanten en is het jouw taak om ervoor te zorgen dat zij van een zorgeloos verblijf kunnen genieten.

Verder zal je het CRM - Sales team bijstaan in het verwerken van de reservaties en alle aanvragen. Je krijgt de kans om zowel zelfstandig als in team te werken.

Het is van het allergrootste belang, voor het succes van onze organisatie, dat ons hotelmanagementteam op een goede en georganiseerde manier samenwerkt.

Onze afdeling Hotelmanagement krijgt dagelijks te maken met volgende taken:

Schrijf je nu in voor een stage in Hotel Management in één van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.