Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage in advertising / copyrighting

Een stage in advertising / copyrighting.

Al meer dan elf jaar is Internship-UK de eerste stap naar een succesvolle carrière voor studenten van over de hele wereld. Wij geven studenten de kans om in een internationale omgeving te werken. Dankzij onze persoonlijke benadering en de kwaliteit van het werk dat stagiairs hier in het verleden hebben afgeleverd, hebben we de kans gekregen ons bedrijf uit te breiden. Advertising / copyrighting is één van de departementen waarin we studenten de kans geven een relevante werkervaring op te doen.

Hier bij Internship-UK houden we ervan om nieuwe uitdagingen aan te gaan en deze tot een succesverhaal te herleiden. Onze nieuwe afdeling advertising / copyrighting is dan ook het resultaat van het reeds gepresteerde teamwork van onze stagiairs.

Tijdens je stage bij Internship-UK zal je de kans krijgen om een praktische en relevante werkervaring op te doen. Je zal werken in een echte bedrijfsomgeving waarin elke beslissing die je neemt een invloed heeft op onze marktpositie. Je zal werken in een multicultureel team, in één van onze kantoren in Londen of New Romney, Kent. Je zal dus tijdens je stage ook de kans krijgen om in contact te komen met andere culturen. Als stagiair zal je je engelse taalvaardigheid verbeteren. Het engels is ook een taal die elke dag belangrijker wordt in de globale economie.

In onze advertising / copyrighting afdeling zal je onze cliënten ervan overtuigen ons merk te gebruiken. Op die manier kunnen ze hun klanten efficiënter bereiken. Je zal advertentiecampagnes uitwerken voor zowel ons bedrijf als voor onze cliënten. Verder zal je er ook op toezien dat dit hele proces legaal verloopt, rekening houdend met de huidige wetgeving rond copyright.

Onze bedrijven bevinden zich op een zeer competitieve markt. Klanten verwachten een steeds betere service voor minder geld en het wordt steeds moeilijker om frisse en originele ideeën te bedenken. Een goede advertentiecampagne kan het verschil maken. Het is daarom dus zeer belangrijk dat je met creatieve ideeën op de proppen kan komen zodat we ons doelpubliek zo efficiënt mogelijk bereiken.

Dan is een stage in onze advertising / copyrighting afdeling de perfecte ervaring voor jou!

Je zal gebruik maken van alle mediakanalen om de kwaliteit en de voordelen van onze diensten en producten te promoten en over te brengen naar het doelpubliek. Tijdens het uitvoeren van deze projecten zal je rekening moeten houden met de wensen en verwachtingen van onze klanten. Het zal jouw verantwoordelijkheid zijn een zo groot mogelijk publiek te bereiken met zo weinig mogelijk middelen.

Werkervaring in advertising of copyrighting is geen vereiste. Het enige waarover je moet beschikken is een goede teamgeest, genoeg doorzettingsvermogen, een positieve werkhouding en een stevige dosis creativiteit.

We verwelkomen jaarlijks meer dan honderd stagiairs en we bieden hen een stage aan in verschillende afdelingen. Je zal bij ons een onvergetelijke tijd beleven en werken in een jong en gemotiveerd team.

Schrijf je nu in voor een stage in advertising / copyrighting in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Verantwoordelijkheden en taken binnen onze advertising / copyrighting afdeling.

In een uiterst competitieve markt is het niet eenvoudig om efficiënte advertentiecampagnes te bedenken. Het is belangrijk dat je zowel de doelstellingen van ons bedrijf als die van de klant begrijpt. Een volgende uitdaging is deze wensen over te brengen naar het doelpubliek. Op deze manier creeër je een efficiënte advertentiecampagne.

Tijdens je stage zal je aan verschillende projecten tegelijk werken. Hier bij internship-UK wordt hard werk beloond. Je zal tijdens je stage dan ook de kans krijgen op promotie.

Tijdens je stage in advertising / copyrighting zal je dagelijks te maken hebben met volgende taken :

Schrijf je nu in voor een stage in advertising / copyrighting in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.