Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stageprogramma boekhouden Londen

Een stage in boekhouding

stage accountancy londenOnze boekhouders zijn verantwoordelijk voor alle financiële rapporten van ons bedrijf. Ons multicultureel team behandeld de dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse boekhouding. Op deze manier zullen studenten tijdens hun stage te maken krijgen met alle in- en uitgaande betalingen, onze facturen en alle belastingspapieren.

Tijdens de start van je stage bij Internship-UK zal je leren werken met statistische analyses en geschreven verkoopsrapporten. Je taken als accountant zullen je voorzien van een goede kennis omtrent het belastingregelement in de UK. Verder zal je ook leren werken met de dagelijkse uitgaande en inkomende facturen en alle banktransacties.

Op basis van je inzet en de kwaliteit van je werk, zal je meerdere taken en verantwoordelijkheden krijgen. Zo zal je alle transacties en boekhoudkundige gebeurtenissen samenvatten en deze gegevens daarna analyseren en interpreteren. Verder bereid je cash-flow voorspelling voor en verzorg je statistische data over winst en/of verlies zodat je je bevindingen kan medelen aan het management. Als accountant bij Internship-UK zal je te maken krijgen met een hoge graad van nauwkeurigheid en verantwoordelijkheid.

Wij verwelkomen graag stagiaires die gemotiveerd zijn en graag werken in een multicultureel team. Ben je goed in het maken van berekeningen en ben je geïnteresseerd in internationale boekhouding? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Schrijf je nu in voor een stage in boekhouding in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Verantwoordelijkheden & taken tijdens je stage in boekkkhouding.

Onze afdeling boekhouden is verantwoordelijk voor het opstellen en verwerken van al onze financiële rapporten. Deze rapporten worden op dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse basis afgenomen. Het is van het allergrootste belang dat het personeel binnen onze boekhoudafdeling georganiseerd werkt en dat ze de juiste opleidingen hebben genoten.

Als stagiair boekhouder zal je te maken krijgen met volgende taken:

We waarderen kandidaten die reeds enige werkervaring hebben opgedaan in boekhouding en die een economische, universitaire achtergrond hebben om deze leerrijke, belonende taak te vervullen.

We verwachten van onze kandidaten ook dat ze een goede verstandhouding hebben van de Britse BTW-voorschriften en de huidige wetgeving. Verder spreekt het natuurlijk voor zich dat onze stagiairs een positieve houding hebben en dat ze zelfstandig werk kunnen afleveren.

Wanneer je je stage in de boekhoudafdeling van Internhip-UK doorloopt zal je technische verstandhouding van boekhouding een enorme sprong voorwaarts maken. Deze stage zal dan ook je CV enorm versterken en je kansen op de arbeidsmarkt verhogen.

Schrijf je nu in voor een stage in boekhouding in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.