Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Handige tips voor het zoeken van een stage plaats

Handige sollicitatie tips voor een stage plaats

Wees voorbereid voor een nieuw jaar vol nieuwe ervaringen en plezier

De afgelopen weken heeft Internship-UK vele stage aanvragen ontvangen, tot wel 50-60 per dag. De meeste van deze aanvragen zijn van eindejaar studenten die graag hun CV of werkprofiel willen verbeteren alvorens ze zich op de arbeidsmarkt begeven.

Wanneer je erover denkt om een aanvraag in te dienen voor een stageperiode in 2009 of 2010, is het best dat je geen tijd meer verspilt en dat je je aanmelding voor een stage nu start.

Belangrijke tips voor een succesvolle aanmelding:

Krijg het meeste resultaat uit je foto.

Een foto kan al het verschil maken

Vaak vragen werkgevers om een foto bij het sollicitatie formulier. Je kunt dan denken dat dit enige overlast is, maar dit is enkel een middel om uit te vinden of je er aan denkt om een nette, professionele foto bij te voegen en of u voldoet aan al hun criteria

Vergeet niet dat de foto een belangrijk deel is van het aanmeldingsformulier en niet mag worden vergeten. Als een werkgever vraagt om een foto, doe dan wat moeite en laat paspoort fotos maken, of laat familie of een vriend een goede foto van je maken zodat je deze kunt bijvoegen bij je aanmelding.

Hieronder vindt je enkele tips om een goede sollicitatiefoto te maken:

Haal alles uit je stageperiode

Wanneer je eenmaal bent geaccepteerd voor een stageplaats, leun niet achterover en laat je stageplaats voor wat ze is. Focus jezelf om alles uit je stageperiode te halen. Onderzoek heeft aangetoond dat veel werkgevers hun stagiairs waarderen en respecteren. Zo gaf de BBC aan dat 'onbetaalde stageplaatsen vaak worden gezien als een groot gebaar van toewijding'. Nu, meer dan ooit, zou je je zomers moeten spenderen aan het werven van waardevolle werkervaring. Dit is vooral het geval wanneer je ziet hoe competitief de huidige arbeidsmarkt is. Bij de meeste wervings en selectie procedures worden er maar 10-20 sollicitaties gekozen uit meer dan 1000 aanmeldingen. Een stage ervaring is de beste manier om je toewijding te tonen aan een bepaalde functie of baan.

Het is een streven om absoluut het meeste uit je werk te halen en zo goede werkervaring te krijgen, het komt tenslotte ook jou ten goede. Misschien dat je geluk hebt en een vaste job krijgt aangeboden. Wanneer dit niet het geval is, is dat ook niet erg, het gaat eerst en vooral om de ervaring en de vaardigheden die je tijdens de periode hebt verkregen. Deze zullen je helpen bij het zoeken van een baan.

Waardevolle tips om alles uit je stageplaats te halen:

Schrijf je nu in voor een stageplaats in Londen of New Romney, Kent.