Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links

Testimonium Sales - CRM

sales stage londen«Mijn stageperiode bij Studios92 in Londen was een van mijn beste werkervaringen. Op het moment studeer ik voor mijn Master in Meertalig International Management. Bij deze studie moet ik een stage periode volbrengen bij een bedrijf in het buitenland. Ik besloot naar het verenigd koninkrijk te gaan tijdens de zomer om mijn Engels te oefenen en meer in het bijzonder naar Londen om daar werkervaring op te doen bij een brits bedrijf.

Nadat ik de online aanmelding had ingevuld werd ik gecontacteerd door de Human Resources afdeling en was mijn eerste interview succesvol. Een werkervaring hebben in de Sales department van Studios92.com was erg leerzaam, het heeft me de communicatie vaardigheden gegeven die ik nodig had en ik kon mijn geleerde theorie nu in de praktijk brengen met de anders stagiaires in Londen.

Ik ga je een typische stage dag bij Studios92.com in Londen beschrijven. De klanten hebben de mogelijkheid om een hotel, hostel, gasthuis te boeken of een appartement, studio of Flat-share te huren in Londen. De boeking kan per telefoon gemaakt worden, direct online, per email of per fax. Onze verantwoordelijkheid is om de best geschikte accomodatie te vinden die voldoet aan de eisen van de klant. We bellen onze partners om na te gaan of er plaatsen beschikbaar zijn en wat de prijzen zijn, wanneer we dat hebben gedaan kunnen we de koop met beide partijen sluiten en hebben we, zoals we bij Studios92 zeggen: een win-win situatie.

Wanneer we een boeking doen voor een van onze partners, moeten we de betaling van de commissie verwerken. Wanneer dit is gebeurd versturen we een email naar de klant waar hij alle informatie in vindt die hij nodig heeft voor zijn verblijf in het hotel. Tijdens elk contact gebruiken we sales technieken om uit te vinden wat de klant wil en proberen we te onderhandelen, dit is de kans om klanten tevreden te stellen en meer klanten te krijgen de dag erna. Om samen te vatten: ik zou zeggen dat deze stageperiode de ideale stage is, eindelijk voel ik me klaar om me op de banenmarkt te begeven in de sector van international trade. Door mijn diploma en deze professionele ervaring op mijn CV ben ik ervan overtuigd om de baan van mijn dromen te vinden »

Lea HASSOUN
Université Paris 12 - Val de Marne
94000 Créteil
France
www.univ-paris12.fr

Werken als stagiair in Customer Relationship Management

sales stage londenHallo iedereen! Ik ben Nicolas en ik ga je uitleggen hoe de tweede stap plaatsvindt na dat we een boeking hebben voor een van onze Flat-shares in Londen door Studios92. Dit tweede deel is verdeeld in 2 delen:

Eerst maken we onze telefonische order en sturen we een bevestigings email naar de klant om hem zijn gegevens te geven met het reserveringsnummer en welk bedrag hij vooraf dient te betalen. Deze email wordt gevolgd door drie andere emails welke de klant informeren over de verschillende betalingsmethodes, maar ook de manier waarop de 'check-in' wordt gedaan en uiteindelijk ontvangen zij een vierde mail ongeveer 7 dagen voor het arriveren om ze te vertellen dat alles klaar is voor hun verblijf in een Flat-share in Londen

Als tweede de aankomstdatum van de klant in Londen. Als regel leggen we aan de klant in de informatiebrief uit hoe hij met de dichtsbijzijnde metro naar ons kantoor kan komen. Maar we vragen de klant ons eerst te bellen wanneer hij arriveert in London. Wanneer de klant is gearriveerd, belt hij ons en halen wij hem persoonlijk op. Dit is ons eerste visuele contact met de klant. Op onze weg naar Manor House Station creeeren we een vriendelijk eerste contact met de klant, vragen hem naar zijn reis en beantwoorden wij zijn vragen over het leven in Londen.

Uiteindelijk arriveert de klant in ons kantoor en onze 'check-in' procedure vervolgt zich, wat inhoud dat we de klant de huisregels uit leggen en vertellen we hem wat hij behoort te weten van onze Flat-shares in Londen. Na de 'check-in' brengen we de klant zijn flat. Wanneer we daar zijn aangekomen vertellen we nogmaals de regels voor de Flat-share zodat iedereen in een goede en gezonde omgeving daar een goede ervaring aan overhoudt. Uiteindelijk geven we de sleutels aan de klant en vermelden dat wanneer er iets is hij niet moet twijfelen om contact met ons op te nemen voor vragen en/of opmerkingen

Nicolas LEMASSION
Le Mont Houy Localisation
59326 Valenciennes
France
univ-valenciennes.fr

Werken als stagiair in Customer Relationship management

Na een studie jaar in het mooie Italie had ik drie dagen om met mijn vrienden en familie door te brengen in mijn thuisland Zweden voordat mijn nieuwe uitdaging begon in Londen. In het verleden was ik ooit een keer in London geweest om te feesten en dat was het. Ik had nog steeds veel vooroordelen over de manier waarop de Engelse zich kleden, de taal en de manieren. Het enige waar ik voorbereid voor was, was het weer en daarom bracht ik mijn beste regenjas mee die ik in al mijn reizen rond de wereld heb meegenomen. Ik had veel verwachtingen van de stage waar ik aan zou gaan beginnen, ik zou gaan werken in een team met jonge en getalenteerde mensen van over de hele wereld, met totaal andere werk achtergronden en culturen.

Toen ik aanklopte bij het kantoor in Londen was dat precies wat ik dacht. Een Braziliaans meise (Leila) opende de deur, een Italiaans meisje (Olympia) bracht me wat te drinken en 3 Zweedse jongens keken naar me met een lach en begonnen met me te praten alsof ik daar al 3 jaar werkte. Mijn grootste interesse in deze stage is om te zien en te leren hoe het management werkt en hoe mensen werken aan de zelfde doelstellingen ook al komen zij van over de hele wereld. Zodra ik het kantoor binnenstapte besefte ik dat ik veel moest geven maar nog veel meer moest leren over management

Mijn eerste vrije dag van werk nam ik een sighseeingtour, ik liep van Liverpoolstreet naar de Towerbridge en langs de rivier de Themes naar de London Eye. Ik deed hier een hele dag over. Toen besefte ik pas wat een grote stad dit is en dat dat echt fantastisch is. Dit is de stad van mijn dromen en mijn toekomst. Ik hou van de sfeer hier en de multiculturele vrijheid en alles is zo goed georganiseerd ook al wonen hier meer dan 12 miljoen mensen in de stad.

Je past je erg makkelijk aan in deze stad, om mijn Engels te verbeteren was dit echt de beste keuze. Het Engels dat je hier in London spreekt is het echte Engels. Ik woon samen met Engelse mensen zodat ik elke seconde van de dag mijn Engels wel moet gebruiken. Mijn centrale woonplaats (Kings Cross) maakt het makkelijk om in het centrum te komen binnen korte tijd. Mijn vooroordelen over de Engelse mensen bleken helemaal niet te kloppen. Nu ik met ze samenleef en Engelse mensen ontmoet denk ik dat het fantastische mensen zijn. Al zijn de woonstandaards niet zo goed als in Zweden, maar alles wat een Zweed nodig heeft kan hier makkelijk gevonden worden. Er zijn op zijn minst al drie Ikea warenhuizen in de stad, dus wat hebben we nog meer nodig? Het lokale vervoersnetwerk werkt erg goed en het kost me maar 15 minuten om vanuit huis naar het kantoor te reizen. De sfeer op kantoor is erg goed en de mensen werken hier erg zelfstandig, ze zijn erg getalenteerd en ruimdenkend. Er is hier zoveel te leren dat het lijkt alsof ik op school zit maar dan leuker en realistischer. Dit leer je alleen wanneer je het zelf ervaart en ik ervaar het nu.

Harde
School of industrial management
KTH - Royal Institute of Technology
SE-100 44 Stockholm
Sweden
www.kth.se

Stage in het CRM Departement - Customer Relationship Management

Tijdens mijn 6 maanden durende stageperiode in Londen bij het CRM departement had ik veel verantwoordelijkheden. CRM staat voor Customer Relationship management. Mijn taken als stagiair waren het werven van nieuwe klanten, nieuwe partners zoeken en het opbouwen van partner relaties, onderhandelen over prijzen, klanten vertegenwoordigen en het sluiten van verkopen.

Door elke dag te werken in een team kreeg ik meer zelfvertrouwen en kennis in sales technieken, ik ben ervan overtuigd dat dit me gaat helpen in de toekomst. Onze rol is essentieel voor het welzijn van het bedrijf, dit is de reden waarom mijn stage in Londen zo verrijkend was.

Als stagiair, leren we hoe je een sterke relatie opbouwt met klanten en partners, hoe je de reputatie van het bedrijf verbetert en bekender maakt overal ter wereld. De stage in CRM kan vergeleken worden met de sales stage, je werkt hier met alle communicatiemiddelen zoals face-to-face, telefoon, chat, email en website om de klant in zijn behoeften te voorzien en voor de gepaste accomodatie te zorgen in hotels, hostels, appartementen, studio's en flat-shares in heel Londen, UK, Europa en de wereld.

Zoals je misschien wel weet focust CRM zich vanaf het product tot aan de klant door aan te bieden wat de klant nodig heeft. Door een goede service te verlenen aan klanten is het mogelijk voor het bedrijf om kosten en klachten te verminderen en leren we hoe CRM nuttig gebruikt kan worden om ook de stress onder het personeel te verminderen. De communicatie tussen de werknemers van het bedrijf en de klanten was erg belangrijk tijdens mijn stage in Londen. Tijdens mijn stageperiode concentreerde ik me op wat klanten nodig hebben en hoe ik het juiste product, bij de juiste klant, op de juiste plaats krijg. Ik heb al mijn vaardigheden gebruikt om meer ervaring te krijgen met het werken in een team, de verantwoordelijkheden om in de behoeften van de klant te voorzien en als stagiair wil ik zeggen dat ik met een heel erg goed gevoel terug kijk op mijn stage bij Studios92.com LTD in Londen.

Maja KWIATKOWSKA
University of Southampton
UK
www.soton.ac.uk

Varierend werk met een stage in Customer Relationship Management

De drie maanden stage in New Romney bij Studios92 waren een van de meest interessante maanden uit mijn leven. Voor dat ik hier kwam had ik weinig verwachtingen. Zoals elke student verwachtte ik om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe culturen te ontdekken, plezier te hebben en mijn Engels te verbeteren. Maar mijn ervaring hier overtrof mijn verwachtingen, ik leerde veel nieuwe dingen en ontmoette interessante mensen uit verschillende landen. Ik herinner me de dag dat ik arriveerde. Ik was een beetje gestresst en wist niet wat ik moest verwachten. Maar iedereen was erg aardig en lieten met het huis en het kantoor zien en er was een welkom-party zodat ik me al snel thuis ging voelen. Het voelt als een familie met mensen die je altijd willen helpen. We hebben veel tijd besteed aan feestjes, barbecues, uitstapjes naar verschillende steden en gezellig kletsen en genieten van de tijd hier

Vanuit het werk perspectief, heb ik veel nieuwe en handige dingen geleerd. Ik werkte in de CRM department en ik heb me geen moment verveeld. Natuurlijk was het in het begin niet makkelijk. Ik wist niet hoe en wat te doen. Maar er waren altijd mensen aan wie ik alles kon vragen en ze waren er altijd om me advies te geven. Ik deed verschillende dingen van onderhandelen met klanten aan de telefoon tot het zoeken van nieuwe partners. Ik maakte reservaties per telefoon, schreef emails, creeerde en ontwikkelde promoties en werkte aan een goede relatie met klanten om de klant in hun behoeften te voorzien

Ik werkte ook samen met de partners om loyaliteit te creeeren, lange termijn voldoening en het standhouden van sterke zakenrelaties. Wat ik erg leuk vond was dat we veel verantwoordelijkheden kregen, we werden toegestaan belangrijke beslissingen te maken en voor uit te gaan. Als resultaat was ik altijd gemotiveerd, zelfverzekerd en tevreden. Bovendien, omdat ik geinteresseerd ben in marketing, werkte ik samen met het marketing team en heb ik een website gecreeerd over Intership-UK stageplaatsen in mijn taal, heb ik guerilla marketing gedaan, promoties ontworpen en heb ik aan vele andere interessante marketing dingen gewerkt. Ook kreeg ik training over effectieve en succesvolle communicatie, management en verkoop. We werkten altijd als een team en we hadden de kans om onze ervaring en kennis met elkaar te delen en van elkaar te leren en zo onze sterke kanten gebruiken om het beste resultaat te bereiken.

Ik had een geweldige persoonlijke ervaring evenals een geweldige werk ervaring en ik heb geen spijt van mijn beslissing om mijn stage te doen bij Studios92. Het was een grote uitdaging, geweldige tijd en goede manier om mijn tijd te vullen tijdens mijn zomervakantie. Ik zal de herinneringen koesteren die ik samen met de andere studenten heb gemaakt.

Jolita
Vilnius University
3 Universiteto St
LT-01513 Vilnius
Lithuania
www.vu.lt

Een multiculturele sfeer, een onbetaalbare ervaring!

Toegang tot de echte wereld met Internship-uk

Hey allemaal!

Deze stageperiode is absoluut de ervaring van mn leven. Toen ik 3 maanden geleden hier in Londen arriveerde was ik erg enthousiast over deze stageplaats en had ik hoge verwachtingen. Nu dat ik klaar ben met mijn stage ben ik blij om te zeggen dat deze stage helemaal voldoet aan mijn verwachtingen

Dit was mijn eerste keer in Londen maar zeker niet de laatste keer.. Ik had een geweldige tijd hier! London is een van de meeste, al dan niet de meeste, cosmopolische stad in de hele wereld. Er zijn mensen van over de hele wereld en er is hier zoveel te leren! Dit is echt een grote kans voor jezelf om deel te nemen aan zo'n internationale gemeenschap

Na deze ervaring voel je je als een nieuw persoon omdat je zoveel nieuwe vaardigheden heb gekregen voor de toekomst. Zeker voor de verbetering van je Engelse taalvaardigheden! Na een paar maanden spreek je goed Engels. Dit zorgt voor meer kansen in de banenmarkt. Dit is de beste investering die je kan maken, investeer in jezelf en in je toekomst! het is het zeker waard.

De reden dat ik deze stage zo leuk vond was om de belangrijke verantwoordelijkheden die je krijgt. Dat betekent dat je actief deel neemt aan nieuwe projecten en je ideeen en kennis hiervoor gebruikt. Het is een erg goed gevoel wanneer een project, waar je aan werkt, succesvol is of word. Dit geeft je extra motivatie en zelfvertrouwen zowel in het kantoor als daarbuiten

De personen waar ik mee samenwerkten waren allemaal mensen met veel potentieel. We hebben geleerd te werken in een groep en we hebben een sterke band opgebouwd. De nachten met mijn collega's in Londen waren ook erg leuk en hebben veel leuke dingen meegemaakt! De mensen waar je mee samenwerkt en samenleeft kunnen hele goede vrienden van je worden, nu en in de toekomst

Ik kan je deze stage alleen maar aanraden. Je zult elke dag nieuwe dingen leren dat je alleen in je werk leven tegekomt. Na het einde van deze stage zul je zien dat je persoonlijk bent gegroeid en je zult een beter persoon zijn in verschillende aspecten. Je zult nieuwe dingen over jezelf ontdekken! Houdt je van uitdagingen? Ga er dan voor!!

Daniel Alberto VAZQUEZ MARTINEZ
Heidelberg International Business Academy
Sickingenstraße 63-65
69126 Heidelberg
Germany
www.hib-academy.de

Een multiculturele sfeer, een onbetaalbare ervaring!

Ik vroeg mezelf af wat ik deze zomer kon doen wat leuk was en waar ik wat van zou leren. Vele universiteiten in Frankrijk, Duitsland en Nederland vereisen een stage, een ook al is een stage niet vereist in Engeland, het komt vaak voor bij jonge individuelen. Ik besloot dat een stage een goede kans voor mezelf was en toen Internship-uk mij accepteerde greep ik deze kans met beide handen aan.

Ik deed deze stage voor 3 redenen. Als eerste wou ik mijn vaardigheden verbeteren zowel professioneel als persoonlijk. Als tweede voor de interactie met buitenlandse studenten ook zowel professioneel als persoonlijk en als laatste om te kijken of ik het werk waar ik voor leer ook echt leuk zou vinden.

Tegenwoordig is een stage essentieel bij het beklimmen van de carriere ladder. Werkgevers verwachten steeds vaker stages te zien op CV's. Een stageperiode is niet vereist voor mijn degree, maar het was een persoonlijke keuze om te werken in een professionele omgeving met de hoop dat ik zo mijn carrierekansen verbeter.

Ik heb vele maanden onderzoek gedaan welk kant ik op wilde met mijn carriere en met mijn part-time ervaring in de sales omgeving van Orange en T-mobile dacht ik dat een professionele CRM carriere een ideale keuze zou zijn. Maar ik was bezorgd dat mijn degree in Internationaal Relations me niet de stage zou bezorgen die ik graag wilde. Ik was ook onzeker of CRM paste bij mijn behoeften.

Ik was blij dat toen ik eenmaal begonnen was en ik professionele en persoonlijke ondersteuning kreeg die ik nodig had. De werknemers maakten de overgang makkelijk en ook al werd ik in het diepe gegooid, ze waren altijd daar om me te helpen.

Er zijn meer dan 10 verschillende nationaliteiten in het kantoor en ik kan vol vertrouwen zeggen dat ik effectief kan werken met mensen uit verschillende achtergronden en culturen. In deze multiculturele omgeving was deze ervaring onbetaalbaar. Verder heb ik goede vrienden gemaakt met mensen uit vele verschillende landen

Tijdens de stageperiode stond ik in tegenstelling tot vele andere stageplaatsen, regelmatig in contact met de werkgevers. Wat me heeft geholpen te leren en een waardevolle ervaring te krijgen. Ook brachten we veel tijd door met dinner meetings en bedrijfs evenementen. Voor mij was Internship UK de kans die ik nodig had. Ik kreeg snel een one-on-one management training en ontwikkelde vaardigheden die zullen doorwerken in mijn volgende baan. Ik wil graag in een groot bedrijf werken en zonder goede ervaring zijn deze kansen moeilijk te vinden.

Deze stageperiode heeft mijn carriere keuze aanzienlijk verlaagd. Ik was altijd onzeker over welke kant ik uit wilde met mijn carriere, maar ik heb een nieuwe passie gevonden in werken met mensen uit verschillende achtergronden. Het werk was altijd interessant en uitdagend en evenzeer bevredigend maar ik weet dat ik wil werken voor een globaal bedrijf in de toekomst. Ik geloof dat leren in de praktijk de beste optie is voor heet krijgen van relevante vaardigheden. Daarom raad ik alle studenten aan om een stage te doen om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. Het vermogen om ergens in uit te blinken ligt aan je persoonlijke drive en dit kan niet worden gemeten. Wanneer je positief bent en de mentaliteit hebt om dagelijks nieuwe uitdagingen aan te gaan en je wilt succesvol worden in een team, dan is deze stage wat voor jou!

Meena PATEL
University of Leeds
Leeds - LS2 9JT
UK