Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage in Public Relations (PR)

Een stage in public relations (PR).

Dan zal ons jong en gedreven public relations team je met open armen ontvangen.

Internship-UK biedt studenten nu ook de mogelijkheid om stage te lopen in de afdeling Public Relations in onze kantoren in Londen of New Romney , Kent. Er is een grote vraag naar mensen met een ervaring in Public Relations. Deze stage zal je cv dan ook versterken en je kansen op de internationale arbeidsmarkt verbeteren.

De voorbije elf jaar heeft Internship-UK jaarlijks meer dan 100 studenten van over de hele wereld getrained. Dankzij deze ervaring kunnen we je garanderen dat je de beste training zal genieten. Je krijgt bij ons ook de kans om te werken in een echte werkomgeving, waarin je de kans krijgt je vaardigheden te ontwikkelen. Goed werk wordt beloond door ons promotiesysteem.

Als je de verantwoordelijkheid krijgt over een project, is het belangrijk dat je al het nodige weet over de cliënt zodat je hem de beste service kan verlenen. Bij Public Relations gaat het erom een relatie op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds respect en vertrouwen.

Eens je een goede relatie hebt opgebouwd met de klant kan je je onderzoek starten:

Deze en andere vragen zullen ons helpen om onze klanten de beste service te verlenen.

Een basiskennis of eerdere werkervaring in Public Relations is een plus. Het is geen vereiste. Als stagiair wordt je opgeleid en krijg je aangepaste trainingen naargelang de afdeling en functie die je zal uitoefenen. Het is ook belangrijk dat je zowel zelfstandig als in team kan werken. Verder zal je werken in een gemotiveerd en multicultureel team. Je zal je vooruit leren plannen en creatief leren denken. Tijdens je stage bij internship-UK zal je veel kansen krijgen om je vaardigheden te bewijzen.

Na je stage bij Internship-UK zal je beschikken over de nodige professionele vaardigheden en kennis die je positie op de arbeidsmarkt zullen versterken.

Schrijf je nu in voor een stage in Public Relations in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Vereisten & verantwoordelijkheden tijdens je stage in public relations (pr).

Het opbouwen en onderhouden van goede relaties met klanten zal één van de belangrijkste opdrachten zijn. Dit vereist het nodige zelfvertrouwen en goede communicatievaardigheden. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat doelstellingen en afspraken tussen ons en de cliënt bereikt worden.

Andere PR taken omvatten:

Flexibel zijn, positief blijven en innovatieve ideeen bedenken zullen je helpen de doelstellingen van Internship-UK te halen en je stage om te vormen in een ongeloofelijk succes.

Schrijf je nu in voor een stage in Public Relations in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.