Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage in media communications

Een stage in Media Communications.

Als stagiair in de media afdeling bij Internship-UK zal je een grote verscheidenheid aan technieken leren hanteren en ontwikkelen om op die manier effectief met klanten en partners wereldwijd in contact te komen. Het zal jouw taak zijn om foto’s, beelden, visualisaties en video’s te maken.

Een stage in onze media afdeling is de uitgelezen kans om je creativiteit tentoon te stellen en deze te gebruiken om mee te werken aan diverse projecten. Tijdens deze projecten zal je begeleiding krijgen van de CEO en onze office manager.

Onze stagiars worden verwacht al hun artistieke talenten toe te passen in de communicatie en media kunsttheorie. Gedurende deze stage zal je uitstekende communicatievaardigheden verwerven. Deze kan je aanhalen wanneer je ideeën moet verwoorden naar het management of wanneer ze je wil verwerken in een van de projecten. Je zal zelfstandig aan deze projecten werken zodat je al je creativiteit kan gebruiken om van je project een succes te maken. Projecten zullen gebruikt worden voor commercieel gebruik.

Taken en verantwoordelijkheden tijdens je stage in Media Communication:

De hoofdtaak van een stagiair in Media Communication is creatieve media ontwerpen om onze bedrijven en hun waarden te promoten. Je zal projecten toegewezen krijgen met bepaalde richtlijnen en doelstellingen, zonder dat we je creativiteit beperken. Stagiairs worden sterk aangemoedigd om hun eigen visie en creativiteit te gebruiken en zo het project hun eigen richting uit te sturen. De media die je ontwerpt moet ervoor zorgen dat we onze boodschap duidelijk en efficient kunnen overbrengen. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat we de juiste media gebruiken on ons doelpubliek zo efficient mogelijk bereiken. We maken ook regelmatig gebruik van YouTube , Facebook , Netlog , DailyMotion en andere social bookmark websites.

Verder heb je tijdens je stage de verantwoordelijkheid over de volledige uitwerken van al je projecten: welk thema’s je gebruikt, het schrijven en uitvoeren van het script, het plot,... .

Als stagiair in media communications zal je ook rekening moeten houden met logistieke en technische aspecten bij het maken van filmpjes zoals het werven van een cast, podium, requisiten, belichting, bewerken van de film (inclusief audio).

Volgende taken behoren ook tot je takenpakket tijdens je stage in media communications:

Een stage in Media Arts.

De belangrijkste taken van een stagiair in onze media arts afdeling bestaan uit het gebruiken van reclame en marketing tools om zo fotografisch, en ander media, materiaal te maken om op die manier ons bedrijf te promoten. Stagiairs zullen tijdens hun stage leren hoe ze media zoals banners, iconen, logo’s, business cards, brochures, flyers en afbeeldingen moeten ontwerpen en aanpassen.

Schrijf je nu in voor een stage in Media Communications in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.