Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stageprogramma Human Resources

Een stage in Human Resources (HR)

stage human resources londenDoor het volgen van ons Human Resources stageprogramma ontwikkel je de juiste vaardigheden voor het vinden van een goede HR baan in Groot-Brittanië of ergens anders in de wereld. De doelstelling van ons gedreven HR team is het verlenen van hulp en steun aan ons personeel en om het potentieel van onze studenten bij Internship-UK te maximaliseren. Verder zal je het personeelsbeleid ontwerpen en verbeteren. Je krijgt ervaring in het werven van werknemers door het verwerken van talloze sollicitaties tijdens je stage bij Internship-UK.

Deze internationale stage bij Internship-UK is een zeer uitdagende taak, die je zal voorbereiden op een succesvolle carrière binnen Human Resources. Na het afronden van je stage in de UK weet je hoe je interne problemen moet oplossen of nog beter, hoe ze te voorkomen. Daar we bij Internship-UK met een enorme diversiteit qua nationaliteiten zitten leer je hoe je goede relaties opbouwt tussen werknemers uit verschillende culturen.

Deze uitdagende stage bij Internship-UK laat je de punten zien waar je je op moet concentreren tijdes het aanwerven van kandidaten. Je staat in direct contact met stage sollicitanten en partner bedrijven die stageplaatsen aanbieden. Verder sta je ook niet alleen in contact met mensen uit de UK maar uit de hele wereld.

We verwachten van onze kandidaten dat ze kunnen werken met Office programma’s zoals Word en Excel. Verder spreekt het voor zich dat je als stagiair in ons Human Resources team over goede communicatievaardigheden beschikt. Je werkt zowel zelfstandig als in team.

Je kan als stagiair bij Internship-UK je stage doen op onze locaties in Londen of New Romney, Kent. Je zal als stagiair werken in een multiculturele omgeving waar je veel praktische ervaring zult opdoen.

Schrijf je nu in voor een stage in Human Resources in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen

Verantwoordelijkheden en taken binnen HR.

Onze HR afdeling krijgt dagelijks te maken met volgende taken:

Schrijf je nu in voor een stage in Human Resources (HR) in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over de stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen