Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK Stage UK
Stage UK

   Online Aanmelden
   Stage Engeland
  Stage Programma's
  Media in Londen
  Testimonia
Selecteer taal
Stage London Internship English
Stage London Stage à Londres
Stage London Praktikum London
Stage London Stage Londra
Stage London Practicas Londres
Stage London Praktik London
Stage London Työharjoittelu Lontoo
Stage London Stage Londen
Stage London Estagio Em Londres
Stage London Staź W Londynie
Stage London Praktika Londone
Stage UK London praktik
Stage Londen Πρακτική Greek

Gesponsorde Links
Stage in event management

Een stage in Event Management.

Als Eventmanager zal je je bezighouden met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van verscheidene projecten en events. Tijdens je stage in eventmanagement zal je leren hoe je een bepaalde doelgroep kan identificeren en je zal je management vaardigheden ontwikkelen. Door deze competenties te verwerven in onze Event afdeling zal je geen moeite meer hebben om events te plannen, voor te bereiden en te organizeren.

Internship-UK biedt je twee stagemogelijkheden aan: Intern of extern eventmanagement.

Extern Eventmanagement

In deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het management van de projecten die ons bedrijf in Londen heeft. Als stagiair in extern eventmanagement ben je verantwoordelijk voor het verderzetten van projecten uit het verleden en het organizeren van events in de toekomst. Hierbij werk je nauw samen met onze andere afdelingen om samen de doelstellingen die wij, en onze klanten, voorop stellen te bereiken.

Als stagiair in eventmanagement zal je zoeken naar grote events in Londen. Tijdens je stage zal je deze events analyseren. Je gaat na wie onze klanten zijn en wat de doelgroep van de organisatoren is. Je doet onderzoek naar de populariteit, opkomst en omzet van het event. Het doel is om de kaartjes voor dit event te verkopen via Gift-tours en om partners te vinden in Londen en Groot-Brittanië. Bij internship-UK zal je ook vaardigheden ontwikkelen en praktijk ervaring opdoen in Marketing , Advertising , Public Relations en Budgetering.

Het is van groot belang dat het extern eventmanagementteam goed georganiseerd en getrained is in volgende gebieden:

Schrijf je nu in voor een stage in Event Management in een van onze kantoren in Londen of New Romney.

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.

Intern Eventmanagement

Onze interne eventmanagementafdeling is verantwoordelijk voor het organizeren en managen van de interne activiteiten en events. Als stagiair in deze afdeling zal je enkel interne events organizeren en nauw samenwerken met je collega’s van de andere afdelingen. Je hoofdtaak tijdens deze stage zal dus events organizeren zijn naar de verwachtingen en wensen van onze stagiairs. Het is belangrijk dat alle stagiairs van de verschillende afdelingen een positieve ingesteldheid hebben zowel tijdens als buiten de werkuren. Zo blijft het hele team productief en tevreden.

Het is dus de verantwoordelijkheid van de interne eventmanager om te zorgen voor een goede werksfeer en genoeg sociaal contact tussen onze stagiairs. Het is belangrijk dat je een open persoonlijkheid hebt, sociaal vaardig en vriendelijk bent. We hebben in het verleden bij Internship-UK reeds stagiairs in event management gehad die trips organizeerden naar plaatsen in heel Groot-Brittanië, zoals Londen, Bath en Stonehenge. Sommigen organizeren zelfs trips naar grote steden in Europa zoals Barcelona, Dublin, Berlijn, Amsterdam,... .

Als event manager organizeer je thema avonden, uitstappen naar pubs, clubs, bioscoop en nog veel meer. Je bent vrij al je creativiteit te gebruiken om met originele events op de proppen te komen. Het organizeren van deze events vereist natuurlijk ook de verantwoordelijkheid in het beheren van het budget en dergelijke.

Schrijf je nu in voor een stage in Event Management in een van onze kantoren in Londen of New Romney .

Voor meer informatie over onze stageprogramma's, twijfel niet om contact met ons op te nemen.