gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship Internship International Community
gradudate internship


   Αίτηση Online
Επικοινωνία
Internship UK
Προσθήκη στα Αγαπημένα:
Facebook  Connect and Share Internship Experiences with del.icio.us del.icio.us
Connect and Share Internship Experiences with reddit reddit Connect and Share Internship Experiences with Yahoo Myweb MyWeb
Connect and Share Internship Experiences with Google Google Connect and Share Internship Experiences with StumbleUpon StumbleUpon
Connect and Share Internship Experiences with Digg Digg this Connect and Share Internship Experiences with Live live
Connect and Share Internship Experiences with Furl Furl Connect and Share Internship Experiences with Myspace MySpace
Sponsored Links

Προγράμματα πρακτικής με την Internship UK

Το πρόγραμμα πρακτικών μας «Internship UK» προσφέρει διάφορα προγράμματα πρακτικών σε μια διεθνή ατμόσφαιρα στα γραφεία μας που βρίσκονται στο Λονδίνο και στο New Romney (Kent).

Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τα διαφορετικά προγράμματα. Το τμήμα πωλήσεών μας προσφέρει πρακτικές στο μάρκετινγκ, τη διαχείριση και την επιχείρηση. Κάθε ασκούμενος μπορεί επίσης να κάνει αίτηση στα τμήματα μάρκετινγκ, IT και Facility Management.

Η Internship UK προσφέρει πρακτικές σε διάφορα τμήματα όπως:

Ποιο θα είναι το ωράριο μου με την Internship UK;

Κάθε ασκούμενος μπορεί να επιλέξει το πρόγραμμά του. Τα προγράμματα πρακτικών μας είναι πολύ ευέλικτα και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορούμε να βρούμε μια κατάλληλη λύση για κάθε ασκούμενο έτσι ώστε μπορούν να απολαύσουν το ελεύθερο χρόνο τους κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους, είτε στο Λονδίνο είτε στο New Romney.
Πολλά προγράμματα είναι δυνατά από
Δευτέρα μέχρι Κυριακή:

Κάθε τμήμα (μάρκετινγκ, CRM/πωλήσεις, λογιστική, διαχείριση ξενοδοχείων, ανθρώπινο δυναμικό, web design, web development) εργάζεται στα διαφορετικά προγράμματα. Όλοι οι φοιτητές και οι ασκούμενοι θα εργαστούν σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, που εξετάζει τους στόχους σχετικούς με τη γνώση και τις προσδοκίες τους.

Η Internship UK προσφέρει πρακτικές καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, οπότε είστε ελεύθεροι να επιλέξετε τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης για την πρακτική σας. Η διάρκεια του προγράμματος πρακτικής ποικίλλει από έναν μήνα σε ένα έτος.

Πως μπορείτε να κάνετε αίτηση για τις πρακτικές μας;

Internship UKΕάν θα επιθυμούσατε να αποκτήσετε την πρακτική εμπειρία δουλεύοντας στο μάρκετινγκ, πωλήσεις, λογιστική, διαχείριση ξενοδοχείων, ανθρώπινο δυναμικό, web design, web development μην διστάσετε να κάνετε αίτηση online ή να έρθετε σε επαφή μαζί μας για οποιεσδήποτε επιπλέον πληροφορίες.

Μόλις η αίτηση σας είναι πλήρης, θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Η Internship UK προσφέρει πολυάριθμες πρακτικές για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, θα ζείτε σε μια εξαιρετικά δυναμική και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο New Romney.

Κάνετε αίτηση online για μια πρακτική μαζί μας τώρα!

Marketing

Internship UK Πρακτική Marketing:

Οι ακούμενοι αναπτύσουν και να βελτιώνουν τις γνώσεις τους στο διεθνές μάρκετινγκ, E-marketing και viral μάρκετινγκ. Προωθούν τις επιχειρήσεις μας σε διάφορα μέσα ενημέρωσης και καλύπτουν τις ανάγκες των εταίρων της εταιρείας.

Δημόσιες Σχέσεις - Public Relations

Internship UKΠρακτική Δημόσιες Σχέσεις - Public Relations:

Ως ασκούμενος στο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, θα χρησιμοποιήσετε την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητες επικοινωνίας σας για να βρείτε πρωτότυπες ιδέες για να βελτιωθεί η εικόνα μας προς τους πελάτες μας.

Ανθρώπινο Δυναμικό (HR) / Πρόσληψη (Recruitment)

Internship UK Πρακτική Human Resources:

Οι ασκούμενοι που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό εμπλέκονται στις διαδικασίες των εργασιακών πρακτικών, τις συνθήκες εργασίας, συνθήκες απασχόλησης, της ποικιλομορφίας και των ίσων ευκαιριών στην εργασία.

Internship UK Πρακτική Recruitment:

Οι ασκούμενοι που εργάζονται στο Recruitment εμπλέκονται στη διαδικασία της διεξαγωγής πολυάριθμων συνεντεύξεων και αξιολόγησης των αιτούντων για να προσλάβουν φοιτητές και αποφοίτους ώστε να εργαστούν σε κάθε μία από τις τοποθετήσεις των τμημάτων: περιλαμβανομένων Πωλήσεων / CRM και Marketing.

IT

Internship UK Πρακτική Web Design:

Με την ολοκλήρωση μίας πρακτικής στο τμήμα IT θα είστε πλήρως ενταγμένοι στην συντήρηση των δικτυακών τόπων των εταίρων μας καθώς και τη διάρθρωση και την βελτίωση των διαδικτυακών τόπων των επιχειρήσεών μας.

Internship UK Πρακτική Web Development:

Πολλοί ασκούμενοι στο τμήμα IT αναπτύσσουν συνεχώς web-based εφαρμογές για το Intranet της εταιρείας καθώς και για επιγραμμική χρήση.

Διοίκηση Επιχειρήσεων - Business Administration

Internship UK Πρακτική Λογιστικά και Χρηματοοικονιμικά - Accounting and Finance:

Οι ασκούμενοι είναι υπεύθυνα για τις χρηματοοικονομικές εκθέσεις των εταιριών μας. Ως εκ τούτου, η ομάδα χειρίζεται την ημερήσια, μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια λογιστική, συμπεριλαμβανομένων των πληρωμών, των τιμολογίων και φορολογικών θεμάτων.

Internship UK Πρακτική Advertising and Copywriting:

Στο τμήμα αυτό θα δημιουργήσετε πρωτότυπες διαφημιστικές εκστρατείες και ελκυστικά σλόγκαν. Επιπλέον, θα διαβεβαιωθείτε ότι αυτές οι διαφημίσεις είναι αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και ότι θα φθάσουν στον πελάτη και στο κοινό-στόχο κατά τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο..

Internship UK Πρακτική Sales (Customer Relationship Management):

Σε αυτό το τμήμα (που ονομάζεται επίσης "CRM"), οι ασκούμενοι θα μάθουν πώς να πουλήσουν ένα προϊόν (δωμάτια σε flatshare, δωμάτια σε ξενοδοχεία, κλίνες σε ξενώνες, studios, διαμερίσματα, κ.λπ.), ενώ χρησιμοποιούν όλες τις μορφές των μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας. Οι ασκούμενοι μαθαίνουν πώς να αντιμετωπίσουν και να καθορίζυν βραχυπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες σχέσεις.

Management

Internship UK Πρακτική Event Management:

Ως Event Manager, θα είστε αρμόδιοι για τη δημιουργία, την ανάπτυξη και την υλοποίηση διαφόρων έργων και εκδηλώσεων. Event Management συνεπάγεται τον εντοπισμό κοινό-στόχο σας ,επινόηση μιας έννοιας γεγονότος, το σχεδιασμό και την οργάνωση όλων των άλλων τεχνικών πτυχών μίας εκδήλωσης.

Internship UK Πρακτική Facility Management:

Ως ασκούμενος θα είστε μέρος της διοικητικής ομάδας στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκεται στο "Gardens of England», στη Νότια Αγγλία καθώς των flat shares σε πολλές περιοχές του Λονδίνου.

Internship UK Πρακτική Διαχείριση Έργων - Project Management:

Κατά τη διάρκεια της πρακτικής Διαχείρισης Έργων, έξι μηνών ή περισσότερο, θα είστε υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό των έργων από την αρχή μέχρι το τέλος. Ως βοηθός στο έργο της διαχείρισης θα αξιολογείτε συνεχώς την προόδο των έργων αυτών και θα αναφέρετε απευθείας στον διαχειριστή του έργου.

Internship UK Πρακτική Property Management:
Με την πρακτική μας στο Property Management, θα αντιπροσωπεύετε την εταιρεία μας στις κατοικημένης ακίνητης περιουσίας πράξεις μας στο Λονδίνο. Το τμήμα μας Property Managemen παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτητών και των πελατών σχετικά με τα flat share, στούντιο, και διαμερίσματά μας.

Other internship programs

Internship UK Πρακτική Ανάπτυξη Επιχειρήσεων Business Development:

Θα συνεργάζεστε άμεσα με τον μάνατζερ του τμήματος Business Development σε μια μακροπρόθεσμη βάση για την οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες και για να προσελκύσετε νέους πελάτες. Κατά τη διάρκεια αυτής της δουλειάς οι ασκούμενοι θα διαχειρίζονται και θα στηρίζουν το τμήμα του μάρκετινγ και των πωλήσεων και θα βεβαιώνονται ότι πραγματοποιούνται όλοι οι στόχοι.

Internship UK Πρακτική Media:

Ως εκπαιδευόμενος στο τμήμα Media θα χρησιμοποιήσετε εργαλεία για τη διαφήμιση για την παραγωγή των μέσων ενημέρωσης που στοχεύουν τους πελάτες και συνεργάτες μας σε όλο τον κόσμο. Με τη χρήση δημιουργικύ οράματος και την καινοτόμα σκέψη, θα είστε σε θέση να ασκήσετε τη δική σας καλλιτεχνική ελευθερία που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ισχυρά κομμάτια δουλειάς για εμπορική χρήση.

Internship UK Πρακτική Hotel Catering:

Το τμήμα Hotel Catering παίζει ουσιαστικό ρόλο εδώ στην Internship UK. Ως ασκούμενος στο catering, θα είστε υπεύθυνος για την παροχή τακτικών υπηρεσιών μαγειρικής για τους ασκούμενούς μας και τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Internship UK Πρακτική Μετάφραση - Translation:

Ως ασκούμενος στο τμήμα Μετάφραση θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε εμπειρία στην αξιοποίηση μιας σειράς πρώτων υλών και εγγράφων. Θα ερμηνεύετε και θα μεταφράζετε το έγγραφο από τη μία πηγή υλικών σε άλλα εξασφαλίζοντας ότι το μήνυμα στόχος παραμένει όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρωτότυπο έγγραφο.