gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship Internship International Community
gradudate internship


   Αίτηση Online
Επικοινωνία
Internship UK
Προσθήκη στα Αγαπημένα:
Facebook  Connect and Share Internship Experiences with del.icio.us del.icio.us
Connect and Share Internship Experiences with reddit reddit Connect and Share Internship Experiences with Yahoo Myweb MyWeb
Connect and Share Internship Experiences with Google Google Connect and Share Internship Experiences with StumbleUpon StumbleUpon
Connect and Share Internship Experiences with Digg Digg this Connect and Share Internship Experiences with Live live
Connect and Share Internship Experiences with Furl Furl Connect and Share Internship Experiences with Myspace MySpace
Sponsored Links

Διαδικασία αίτησης για την πρακτική άσκηση στο Internship UK

Είτε είστε τρέχων σπουδαστής ή προπτυχιακός με εργασιακή εμπειρία ή όχι, στο Internship UK παρέχουμε στους εκπαιδευόμενους μας πρακτική εκπαίδευση και υποστήριξη με απώτερο σκοπό να καταφέρουν να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες και ικανότητες και να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για μια επιτυχημένη καριέρα στο μέλλον.

Οι αιτήσεις πρακτικής για το Internship UK, είναι σε κυλιόμενη βάση. Ο κάθε υποψήφιος που ενδιαφέρεται μπορεί να κάνει αίτηση για την πρακτική άσκηση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Είτε ψάχνετε για να καλύψετε ένα κένο κατα τη διάρκεια των σπουδών σας ή να αξιοποιήσετε το καλοκαίρι, είμαστε πάντα διαθέσιμοι να δεχτούμε αιτήσεις για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης.


Η διάρκεια των προγραμμάτων πρακτικής άσκησης στο Internship UK, κυμαίνεται από μια ελάχιστη διάρκεια δύο εβδομάδων έως έξι μήνες.


Εάν ανταποκρίνεστε στα κριτήρια που ψάχνουμε για τα προγράμματα πρακτικής άσκησης που παρέχουμε, παρακαλώ πάρτε τριάντα με εξήντα λεπτά για να ολοκληρώσετε online την αίτηση μας. Εάν δεν ολοκληρώσετε την αίτηση, με την πρώτη, έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε την αίτησή σας και να την ολοκληρώσετε αργότερα στο site μας( www.internship-uk.com ).


Λόγω του μεγάλου αριθμού των υποψηφίων, η online αίτηση μας έχει ως σκοπό να μας βοηθήσει να βρούμε ένα κατάλληλο εκπαιδευόμενο. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί ο φοιτητής που θα καλύψει την επόμενη θέση να είσαι εσύ! Παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μας αν επιθυμείτε να στείλετε το βιογραφικό σας ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία.


Σιγουρευτείτε ότι έχετε συμπεριλάβει μια φωτογραφία σας καθώς και τα απαραίτητα στοιχεία της άδεια εργασίας που πιθανόν να χρειάζεστε.


Παρακαλώ σημειώστε ότι οι υποψήφιοι(προπτυχιακοί φοιτητές) πρέπει να είναι ηλικίας άνω των 18 ετών ώστε να υποβάλουν αίτηση για την πρακτική άσκηση στο Internship UK.


Πρέπει να καλύπτετε τουλάχιστον 3 από τις 4 παρακάτω προϋποθέσεις για να κάνετε την αίτηση:

1. Ακαδημαϊκά, να είστε προπτυχιακού επιπέδου και όχι απόφοιτος.

2. Αυτή η πρακτική πρέπει να είναι μέρος των σπουδών σας ή να σχετίζεται με τις σπουδές σας.

3. Πρέπει να είστε σε ένα ERASMUS ή Leonardo πρόγραμμα ή σε παρόμοια πρόγραμμα για να κάνετε αίτηση.

4. Πρέπει να έχετε ευρωπαϊκό διαβατήριο, σε άλλη περίπτωση, πρέπει είναι απαραίτητο να έχετε μια έγκυρη άδεια εργασίας που να σας επιτρέπει να εργάζεστε με πλήρη απασχόληση στο Ηνωμένο Βασίλειο (40 ώρες την εβδομάδα) πριν κάνετε την αίτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής και απόκτησης υποτροφίας με το ERASMUS ή το Leonardo μη διστάσετε να επισκεφθείτε την Lifelonglearning προγράμματος.

Διαδικασία επιλογής για την πρακτική άσκηση - Βήμα-Βήμα

Βήμα 1: Κάντε την αίτηση online στο Internship-UK, συμπληρώνοντας την φόρμα των 45 ερωτήσεων.

Βήμα 2: Μετά την συμπλήρωση εάν η αίτησή σας είναι επιτυχής, θα σας απαντήσουμε το πολύ μέσα σε 24 ώρες για να σας ενημερώσουμε με την κατάσταση της αίτησής σας.*

Βήμα 3: Εάν η αίτηση εγκριθεί, θα λάβετε ένα αίτημα για συνέντευξη μέσω e-mail ή τηλεφώνου. Η διαδικασία της συνέντευξης περιλαμβάνει τρεις συνεντεύξεις με το προσωπικό του Ανθρώπινου Δυναμικού και τον υπεύθυνο συντονισμού της πρακτικής άσκησης.

- Η πρώτη συνέντευξη θα αξιολογήσει το χαρακτήρα, το υπόβαθρο και τα κίνητρα σας καθώς και το επίπεδο κατανόηση της αγγλικής γλώσσας.

- Η δεύτερη συνέντευξη θα επικεντρωθεί περισσότερο στις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σας για το πρόγραμμα πρακτικής που έχετε υποβάλει αίτηση.

- Η τρίτη συνέντευξη διεξάγεται από τον υπεύθυνο συντονισμού της πρακτικής άσκησης. ο οποίος θα εκτιμήσει το συνδυασμό του συνολικού σας χαρακτήρα, τα κίνητρα και τις γνώσεις σας, ώστε να εξετάσει εάν πληρείτε τις απαιτήσεις του προγράμματος πρακτικής άσκησης για το οποίο έχετε υποβάλει αίτηση.

Βήμα 4: Μετά την ολοκλήρωση όλων των συνεντεύξεων, οι υποψήφιοι θα λάβουν ειδοποίηση του τελικού αποτελέσματος εντός 24 ωρών. Εάν η διαδικασία συνέντευξης είναι επιτυχής, ο φοιτητής θα γίνει δεκτός στο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης του Internship-UK .

Βήμα 5: Πριν γίνει επίσημα δεκτός, ο υποψήφιος θα πρέπει να μας στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα σχετικά με το ERASMUS / Leonardo πρόγραμμα που θα επιβεβαιώνει και τη συμμετοχή του στην πρακτική του Internship-UK.

Βήμα 6: Μετά την αποδοχή, το εκπαιδευόμενος θα λάβει περαιτέρω πληροφορίες/οδηγίες απο το προσωπικό του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας.

* Οι υποψήφιοι που στέλνουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο HR@Internship-UK.com θα έχουν υψηλότερη σειρά προτεραιότητας.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρακτικής σας, θα λάβετε ένα πιστοποιητικό για την πρακτικής σας και μια συστατική επιστολή από την εταιρεία.

Τα έγγραφα αυτά μπορείτε να τα πάρετε απευθείας από την ιστοσελίδα μας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της πρακτικής σας.