gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship gradudate internship Internship International Community
gradudate internship


   Αίτηση Online
Επικοινωνία
Internship UK
Προσθήκη στα Αγαπημένα:
Facebook  Connect and Share Internship Experiences with del.icio.us del.icio.us
Connect and Share Internship Experiences with reddit reddit Connect and Share Internship Experiences with Yahoo Myweb MyWeb
Connect and Share Internship Experiences with Google Google Connect and Share Internship Experiences with StumbleUpon StumbleUpon
Connect and Share Internship Experiences with Digg Digg this Connect and Share Internship Experiences with Live live
Connect and Share Internship Experiences with Furl Furl Connect and Share Internship Experiences with Myspace MySpace
Sponsored Links

Για την πρακτική άσκηση στην Αγγλία

To Intership UK είναι μιας εταιρεία θυγατρική της Gift-Tours Ltd, που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υψηλής ποιότητας τουριστικών περιηγήσεων στο Λονδίνο, εισιτήρια θεάτρου και στέγαση. Για περισσότερο από 11 χρόνια, προσφέρουμε εργασιακή εμπειρία και επαγγελματική κατάρτιση σε σπουδαστές από το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και από όλο τον κόσμο. Η εταιρεία μας, δεσμεύεται στο να παρέχει τόσο παραγωγική όσο και διδακτική εμπειρία εργασίας, μέσα από προγράμματα πρακτικής άσκησης σε διαφορετικά τμήματα όπως το μάρκετινγκ, τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων και των πωλήσεων, το τμήμα ανθρώπινων πόρων, την τροφοδοσία ξενοδοχείων, τη διαχείριση ξενοδοχείων, το τμήμα πληροφορικής και πολλά άλλα. Οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την πρακτίκη άσκηση στο γραφείο μας στο Λονδίνο ή στο Νέα Romney.

Κάθε χρόνο επενδύουμε πολύ χρόνο και φροντίδα για την ανάπτυξη του νέου σε ηλικία και πολυπολιτισμικού προσωπικού μας. Ουσιαστικής σημασίας για την συνεχή ανάπτυξη και την επιτυχία του Internship UK, είναι η εστίασή μας στην ποιότητα της εκπαίδευσης και της παροχής υπηρεσιών που παρέχουμε. Με αυτόν τον τρόπο, οι ασκούμενοι μας, είτε προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο είτε απότο εξωτερικό, αποκτούν μια ποικιλία νέων δεξιοτήτων. Παρέχοντας αυτες τις βασικες δεξιοτήτες δίνουμε τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να δημιουργήσουν μια σταθερή εργασιακή ηθική.Πρωταρχικής σημασίας για την επιτυχία του Internship UK αποτελεί η αποφασιστικότητά μας για την προώθηση ίσων ευκαιριών και της συνεχής κατάρτισης για κάθε μέλος της ομάδας μας. Φροντίζοντας το προσωπικό και τους συνεργάτες μας, παρέχουμε μια αμοιβαία και επωφελής υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών και εστίασης.


gift-tours

Η ιστορία μας

Η Gift-Tours παλαιότερα γνωστή και ως Studios92 ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια στο Λονδίνο. Μετά από αρκετά χρόνια επιτυχημένης επιχείρηματικής δραστηριότητας και ανάπτυξης, η εταιρεία Studios92 είχε την ευκαιρία να επεκτείνει και να αναπτύξει προγράμματα πρακτικής άσκησης στο Λονδίνο και στο New Romney. Το γραφείο που βρίσκεται στην παραθαλάσσια πόλη του New Romney έχει αποτελέσει για πολλά χρόνια την έδρα της εταιρείας, για τα τμήματα ανθρώπινων πόρων, πληροφορικής και λογιστικής.


Κάθε χρόνο η εταιρεία μας είχε την ευκαιρία να διευρύνει και να εξελιχθεί στον τομέα των επιχειρήσεων και ως εκ τούτου, να μπορεί να προσφέρει προγράμματα πρακτικής άσκησης στον τομέα των Δημοσίων Σχέσεων, του Hotel Catering και της Διαφήμισης / copyrighting. Η εταιρεία μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις κάθε μέρα, δίνοντας τη δυνατότητα τοσο στην εταιρεία όσο και στους ασκούμενους να ανέβουν σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο.

Γιατί ξεκινήσαμε τα προγράμματα πρακτικής άσκησης

Στην εποχή μας πολλές εταιρείες δεν προσφέρουν σε φοιτητές ή απόφοιτους τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για μία πρακτική άσκηση. Αλλά από την άλλη πλευρά, πολλοί οργανισμοί αναζητούν υποψηφίους που έχουν ήδη λάβει την κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία.


Τότε πώς μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τους υποψηφίους που θέλουν, όταν κανείς δεν προσφέρει στους μαθητές την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτές τις επιθυμητές δεξιότητες;

Μέσω του Internship UK προσφέρουμε στους φοιτητές μια εύκολη λύση για την επίλυση αυτής της αντίθεσης. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια παραγωγική και ευχάριστη εργασιακή εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης, μπορούμε να παρέχουμε στους φοιτητές μια πληθώρα δεξιοτήτων και ικανοτήτων ώστε να μπορέσουν να οικοδομήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Μία πρακτική άσκηση είναι επίσης σημαντικό πλεονέκτημα για το βιογραφικό τους σημείωμα, είτε αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας είτε περισσότερη επαγγελματική εμπειρία.


Μία νέα και δημιουργική ομάδα είναι ένα απο τα πιο σημαντικά στοιχεία μια εταιρεια επιζητά για να μπορεί να αντέξει και να υπερνικήσει τον ανταγωνισμό. Σε όλο τον κόσμο, οι μαθητές ψάχνουν για μία ιδανική θέση εργασίας. Λόγω της τεράστιας ζήτησης, έχουμε αρχίσει να προσφέρουμε στους μαθητές μια αξιοπρεπή ευκαιρία πρακτικής άσκησης. Δίνουμε στους σπουδαστές την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους από το πανεπιστήμιο στον τόπο εργασίας, ενώ ταυτόχρονα αποκτούν νέες δεξιότητες δουλεύοντας σε ένα απο τα πολλά τμήματά μας. Πάντα έχουμε μία δημιουργική ομάδα. Οι εκπαιδευομένοι είναι αυτοί, που δίνουν στην εταιρεία μας το δυναμικό, ευέλικτο και δημιουργικό χαρακτήρα της.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης,μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.