praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Vad innebär en praktik?

Praktik är inte så vanligt I Sverige det är därför inte helt konstigt om du inte vet vad en praktik innebär. Under denna sektionen kommer vi därför att berätta vad en praktik innebär och varför det är så bra att ha gjort en praktik.

Varför göra en praktik?
En praktik är ett utmärkt tilfälle för dig som studerar att skaffa sig ytterligare erfarenhet inför arbetslivet. I yrken där konkurrensen är hård och jobben få kan en praktik vara det första steget in på arbetsmarknaden.
Inom de områdena som vi erbjuder praktik är marknaden pressad i Sverige många söker de lediga arbetena konkurrensen hårdnar. I andra länder såsom i Italien och Frankrike ingår obligatorisk praktik i skolutbildningen, därav har de under hela sin skolgång en kontinuerlig kontakt med arbetslivet. En praktik av dig som student i Sverige kunna innebära att du får en merit på ditt CV som andra studenter inte har. Därför skulle en praktik vara guld värd för dig.

Vad innebär din praktik hos oss?
Beroende på vilken praktik (inriktning) du väljer att göra hos oss, kommer även din praktik att kunna variera. Den miljö du kommer att arbeta I under din praktik är högst internationell vilket gör att du under din praktik kommer att få träffa och lära dig av många olika kulturer. Om du är kreativ kommer du under din praktik att få tillfälle att använda dig av denna kreativitet och göra det du är bäst på. Det kan som marknadsförare handla om nya idee'r till en hemsida eller att finna en helt nya målgrupp att förse våra tjänster med. Visar det sig att du under din praktik är duktig och ambitiös kan du stiga I graderna och gå så högt som till Office manager.
Du kan hos oss göra praktik inom följande områden.

Så inom din praktik kommer du att vara bunden till ditt arbetsområde, och inom detta område kommer du att få använda dig av din kreativitet för att förstärka företaget.

Varför göra en internationell praktik?
En praktik ses som en värdefull merit av en arbetsgivare, det visar att du är ambitiös och att du genom en praktik har visat att du har riktig erfarenhet. Det enda som slår att ha slutfört en praktik är att ha slutfört en internationell praktik. Det som gör att en internationell praktik skiljer sig åt och ser bättre ut än en Svensk praktik är att du som visar att du inte är rädd för utmaningar. Praktik I internationell miljö visar att du är villig att ta risker, villig att möta nya kulturer, visar att du vill lära dig och att du är ambitiös.
Samtidigt som din praktik kommer att ha gett dig värdefull erfarenhet kommer även din praktik att ge dig tillfället att vistas i en ny miljö. En praktik behöver inte bara innebära att du jobbar, fritid är också viktigt. Så förutom att göra din praktik är det här ett utmärkt tillfälle att se en ny miljö.

Viktigt att tänka på innan din praktik!
Innan din praktik är det bra om du ordnar boende innan du anänder till England. Boende kan ordnas via vår praktik (boendeförmedling) där du kan få bo med andra nationaliteter som även de gör sin praktik via oss. Det är även viktigt att du innan din praktik tar reda på var kontoret är beläget samt hur du tar dig dit. Glöm heller inte att växla till rätt valuta så att du inte står utan pengar i en knivig situation.