praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Låter du dina karriärsmöjligheter försvinna, gör inte det: Sök praktik på internship program i London och Kent

Är du en bland många studerande som snart går ut på arbetsmarknaden?

Konkurrens om jobben inom ekonomi blir allt tuffare för var dag. Om du är student som snart kommer att gå ut på den konkurrensutsatta arbetsmarknaden kommer du att behöva något extra för att få det där åtrovärda jobbbet. Det spelar ingen roll om din framtida arbetsgivare är från Kina eller från USA, de kommer alla att titta på samma saker. Arbetslivserfarenhet är något som måste du ha för att att kliva in i denna nya värld. Arbetslivserfarenhet kan samlas in på många olika sätt, exempelvis kan du arbeta i ett livsmedel stapla tomatburkar om dagarna, det är arbetslivserfarenhet. Du kan även arbeta med att serverar glass till barnen i en avslappnad och lojal miljön. Men hur relevanta är egentligen dessa jobb? Hur kommer din framtida arbetsgivare att se på denna erfarenhet och hur relevant är det för din framtida karriär? Det är frågor som du måste ställa dig själv när du gör dessa beslut, beslut som kanske inte verkar så viktig dag. Men de är definitivt viktigt för din framtida karriär och det är något som rekryterare definitivt kommer att titta på, och om du vill ha ett bra jobb i framtiden, så är det dessa val som avgör om du kommer att få det åtrovärda jobbet. Sedan är det förstås en skillnad mellan arbetserfarenheter, låt oss säga att en rekryterare tittar på din ansökan. I denna ansökan står det att du verkligen avslutat en praktikplats och fick arbetslivserfarenhet. Vad tror du kommer att fråga de flesta, om du gjorde en praktikplats i din hemstad eller om youd gjorde en praktikplats i London? Dessa är alla frågor som du måste fråga dig när du skapar din framtida karriär.


Släppt 19-06-2008
Kontaktperson: Laura Morrison
Tel: +44 (0) 1797 361 536

Ligger du i soffan och låter dina karriärmöjligheter försvinna?

Känns det som om Universitetsåren bara försvinner?

Starten av en ny termin börjar du naturligtvis med en dunderfest med alla kompisar du inte sett under sommaren. Möjligtvis ser du inte allt arbete i början av terminen, eftersom du fortfarande är inne i sommarrytmen. Men innan du vet ordet av det kommer tentaperioden och efterföljande tentafester. Efter tentafest kommer ännu mer plugg som följs åt av tentor och ännu mer tentafester. Speciellt jobbiga är tentorna i slutet av våren, då vädret är som bäst, och du egentligen bara vill ligga i närmsta park. Mitt i allt plugg, tentahets och fester kommer du på att du glömt att söka praktikplatser och internships till sommaren. Hur skall du lyckas få ett bra jobb om du inte visat att du har någon arbetslivserfarenhet?

Vi på Internhip-uk.com har ett förslag till dig! Vad vi erbjuder är praktikplats inom ett internship program i England, både i centrala London och i Kent.

Internship-uk.com erbjuder praktikplats som ger mycket god arbetslivserfarenhet inom flertalet internship program. De praktikplatserna som erbjuds är inom områdena; försäljning, marknadsföring, HR, finans, redovisning, management, PR och IT. Praktikplatserna ger mycket värdefull arbetslivserfarenhet för ditt kommande arbetsliv. Du söker enkelt online, utan några besvär. Passa på att göra det direkt. Med en praktikplats på vårt internship program erbjuds du väldigt fria händer och mycket stort ansvar från första dagen. Naturligtvis kräver vi att du levererar och anstränger dig. Internship programmet är internationellt, vilket betyder att studenter från Europa och Amerika gör sin praktik här. Detta gör att du jobbar i en multinationell miljö med kollegor från många olika kulturer. Så det finns ingen anledning att lata dig. Sök till vår praktikplats och gör ditt internship här. Här kommer du få mycket värdefull arbetslivserfarenhet.

Forma din egen framtid på www.internship-uk.com