praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Praktik inom rekrytering och administration

Efter att genomfört din praktik som rekryterare i London eller Kent (England) kommer du att ha utvecklat den kunskapen som krävs för att hitta ett relevant arbete som rekryterare varsomhelst i hela världen.

En praktikplats inom rekrytering är en utmanande uppgift som kan kräva en del arbete, men som kommer att förbereda dig för en internationell marknad inom rekrytering. Efter att ha slutfört din praktik i England som rekryterare kommer du att ha en god förståelse för hur man löser problem internt och undviker potentiella konflikter. Utöver detta kommer du genom din praktik i England att lära dig att bygga bra relationer mellan personer från olika kulturer vilket värderas väldigt högt av arbetsgivare.

administration praktik london Våra rekryteringspraktikanter erhåller erfarenhet inom rekrytering då de dagligen hanterar ansökningar från andra praktikanter samt med flertaler partners genom deras praktik i England. Förutom dessa kunskaper kommer du som rekryteringspraktikant att förbättra ditt sätt att kommunicera. Denna rekryteringspraktik i England kommer att kommer att ge dig nycklarna till att lyckas med rekrytering av rätt personal, vilket kommer vara ytterst viktigt i en framtid inom rekryteringsbranschen.

Du kommer som rekryteringspraktikant att vara i direktkontakt med praktikanter och partnerföretag, som tillhandahåller praktikplatser samt bibehålla kontakt med praktikanter och jobbsökande från England resten av världen. Därav är ett krav för praktikplatsen att du kan hantera en persondator samt även besitter kunskap i hantering av word och att du fungerar i grupp.

Du kan börja ditt arbete som praktikant i England genom antingen kontoret i London eller i Kent. Du kommer att arbeta som praktikant i en internationell miljö beståendes av flertalet kulturer.