praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Inteship Uk finns på youtube nu.

Klicka på länken nedan för att se våra videor.
https://www.youtube.com/user/UKInternship

På fritiden när man inte jobbar på internshipet så finns det mycket underhå llning och nöje att välja mellan, kanske främst där du bor med dina internationella praktikantkompisar!


På praktikplatsen/kontoret kommer det att finnas många olika uppgifter att utföra tillsammans med ditt team av andra praktikanter. Du kommer att få mycket arbetslivserfarenhet - det är säkert!


En helt vanlig dag som praktikant i England börjar självklart hemma, sen iväg till praktikplatsen för att träffa andra praktikanter, och sist men inte minst ges tips av vad man kan göra på fritiden!


Så här kan det se ut när praktikanter anländer till kontoret. Som kan ses på videon så är praktikplatsen full av internationella praktikanter som alla jobbar med ett stort leende på läpparna!


Se de olika delarna som företaget I England består av och hur enkelt det är att boka rum eller beställa underhållning. Det är så smidigt att väskan praktskt taget packar och rör sig själv!