praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Forum

På denna sida kommer vi att besvara de vanligaste frågorna rörande att jobba hos oss i England (Kent, London). Kan inte din fråga besvaras under den här sektionen skicka då ett e-post (sales@studios92.com) till oss så ska vi besvara din fråga så gott det går.

Allmäna frågor


Hur länge kan man jobba vid erat företag i England (London, Kent)?
Vi kan erbjuda våra praktikanter jobb från en månad upp till ett år. Våra praktikanter har tidigare trivts väldigt bra med att jobba för oss och har vid flertalet tillfällen förlängt den tid de jobbat för oss. Om ditt kontrakt säger att du ska jobba en viss tid, där både du och arbetsgivaren är nöjda med din insats kan vi eventuellt förlänga ditt jobb.

Behöver praktikanterna några specifika papper inför deras jobb i England (London, Kent)
Inga specifika dokument behövs för ditt jobb i England (London, Kent). Vår online ansökan ger oss ett första intryck, därefter följer två intervjuer för att ta reda på om du är lämpad att jobba hos oss i England (London, Kent).

Behöver man som praktikant ha praktisk erfarenhet för att få jobba vid ert internationella företag?
Vi uppskattar om du som vill jobba hos oss redan har praktisk erfarenhet. Men vi ser det dock inte som ett krav att du inte har någon praktisk erfarenhet av jobb sedan tidigare. Du kommer att tränas för att jobba för den positionen som du är tänkt att jobba med. Dessutom kommer du inte att vara helt bunden till att jobba med specifikt det du jobbade med i början av din praktik, känner du för att jobba inom allt från marknadsföring, försäljning och administration så går det bra med. Har du några frågor så kontakta(sales@studios92.com)oss gärna. .

När får man besked om man blivit antagen att jobba vid en position i England (London, Kent)?
Vi hantar ansökningarna för jobben så fort vi kan. Om praktikanten passar för jobbet kommer vi att höra av oss för en telefonintervju som två personer basar över. För att tillslut få jobb i England (London, Kent) kommer du även att få intervjuas av företagets CEO, som i slutfasen beslutar om du kommer att få jobba eller inte jobba.

Anser ni det nödvändigt att jag tränar upp min Engelska innan jag börjar jobba i England (London, Kent)?
Engelska är det språk som huvudsakligen används under jobbet, därför är det viktigt att de som jobbar för oss kan kommunicera på Engelska för att få flödet i jobbet så bra som möjligt. Telefonintervjun är för oss ett bra medel för att ta reda på om din nivå på Engelska kommer att vara tillräckligt bra för att jobba hos oss. Under ditt jobb kommer du att få möjligheten att förbättra din Engelska och även bli bekant med andra språk då du kontinuerligt kommer att träffas och umgås med andra nationaliteter under ditt jobb i England (London, Kent).

Måste praktikanter ha ett arbetstillstånd för att få arbeta i England (London, Kent)?
Om du är Europeisk medborgare behöver du inte hämta ut ett arbetstillstånd i England. Dock behöver icke- Europeiska medborgare hämta ut ett giltigt arbetstillstånd för att få jobba i England som ger dem rättigheten att arbeta heltid (40-timmars vecka). Vi kan tyvär inte förse dig med detta papper för att få jobba i England. Vi har rättigheten att fråga dig angående ditt arbetstillstånd innan vi besvarar din ansökan om jobb (praktik) i England (London, Kent)

Anser ni det bättre att öppna ett bankkonto under mitt jobb in England (London, Kent) eller att jag använder mig av mitt befintliga konto?
För de flesta praktikanter som jobbar hos oss är det inte nödvändigt att öppna ett bankkonto I England (London, Kent). Att öppna ett bankkonto i England kan vara rätt komplicerat därför kan det för en kortare vistelse vara vettigare att behålla sitt Svenska bankkonto. Om du söker jobb (praktik) för mer än sex månader kan det dock vara bättre att öppna ett Engelskt bankkonto. Du bör kolla om din bank hemma har något partnerskap med någon Engelsk bank för att göra övergången smidigare.

Behöver man som praktikant ett pass för att kunna jobba i England (London, Kent)?
Om du är en Europeisk medborgare kan du resa till England med ett ID-kort. Dock rekommenderar vi starkt att du inför ditt jobb tar med dig ditt pass. Om du kommer utifrån Europeiska Unionen kommer du att behöva ett giltigt pass.

Var kan jag hitta ett Engelskt SIM-kort till min mobiltelefon för mitt jobb (praktik) i England (London, Kent)?
Det finns flertalet affärer där våra praktikanter kan köpa Engelska SIM-kort i England (London, Kent) bland annat vid Carphone Warehouse som finns lite här och var. Vår personal kommer gladeligen att hjälpa dig med detta när du kommer till England (London, Kent).

Får man som praktikant ett certifikat efter sitt jobb (praktik) vid företaget?
Har du jobbat här kommer du att få ett certifikat och en detaljerad rapport över vad man har åstadkommit under sitt jobb innan man lämnar företaget. Om man presterar extra bra kommer ledningen att skapa ett referensbrev.

Frågor angående Studios92.com Ltd och Studios-solution Ltd
Här ställs direkt jobb -relaterade frågor angående företagen Studios92.com Ltd och Studios-solution Ltd. Finner du inte svaret på din fråga, kontakta(sales@studios92.com) oss då istället gärna.

Om jobbplatsen (praktikplasen) inte är betalad hur finansierar då era praktikanter deras vistelse i England (London, Kent)?
Om du får jobb hos oss kan du fråga efter finansiell hjälp eller stipendier från din skola för ditt jobb (praktik) i England (London, Kent). Fråga ansvarig personal vid din skola eller besök vår stipendieavdelning (Bra_att_veta/stipendier)

Kan jag ordna sitt egna boende i England (London,Kent) under mitt jobb (praktik)?
Ledningen anser att detta alternativ kan vara lämpligt för dig som ska jobba som redan har boende i England (London, Kent). Dock lever de festa praktikander tillsammans,vid kontoret i New Romney har lägenheten dessutom fotbollsspel, biljardbord, hembio, trådlöst internet, BBQ, parkering m.m.

Var kan jag få ytterligare information om boende i England (typ, pris, område etc.)
Vi erbjuder singel och dubbelrum via vår sida flatshare(www.flat-share.com). Om du vill ha ytterligare information om detta besök då vår sida Flat-share.com

Hur många studenter jobbar som praktikanter vid ert företag?
Antalet jobbandes vid företaget förändra konstant. För tillfället har vi 14 jobbandes vid London kontoret och 16 vid New Romney kontoret. Detta är dock en siffra som ständigt förändras alltmed projektens gång.