praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Bokföring och Redovisning

Praktisera genom vårt internship I bokförning/redovisnings I England (välj mellan London och Kent)

Våra redovisningspraktikanter är ansvariga för vårt företags bokslut således behandlar teamet den dagliga, månliga och årliga redovisningen, som inkluderar betalningar, fakturor och skattefrågor.

Kom med oss genom att klicka här och du får också jobba med statistikanalys, försäljningsrapporter under din praktik. Dina dagliga bokförningsuppgifter (bl a dagliga fakturer, kvitton etc) kommer att ge dig god kunskap om engelsk skatt och moms lagar.

Du kan ocksåkomma att få förbereda kassaflödesprognoser och utarbeta statistisk information gällande vinster och förluster till ledningen. Denna inställning till redovisning som betyder stort ansvar och väldigt noggrannt arbete från praktikantens sida, något som kommer att gynna din fortsatta redovisnings/bokförnings karriär. ansök här om detta låter som en praktikplats för dig!

Det är därför som vi särskilt välkomnar praktikanter som är exakta till 100% när dom håller på med pengaberäkningar och som har en bra förståelse av begreppet internationell redovisning. Vi ser också gärna att våra praktikanter har tidigare erfarenhet av redovisning och bokföring och har en ekonomisk universitetsbakgrund för denna utmanande uppgift.