praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Vad innebär en praktik?

Historiska platser att besöka i England

Stonehenge
Stonehenge är Englands mest kända förhistoriska monunment, och idag en plats som folk från hela världen vallfärdar till England för att se. Stonehenge är en uppsättning av stenar som är över 5,000 år gamla och förbryllar fortfarande folk.
Oxford
Staden Oxford är känd runt om i hela världen för sitt Universitet i hela världen. Bland många studenter är Oxford ett vanligt resemål då universitetet är ett av de mest anrika I England och världen.

Sport i England

Fotboll
Fotboll är den största sporten i hela England och lockar varje år miljontals av besökare. Besöker du England och är intresserad av fotboll finns några av världens bästa lag I England.
Rugby
Rugby är en sport som dominant in Frankrike, Australien, England, Irland, Nya Zealands, Kanada, Syd-Afrika, Wales, Argentina, Italien och Skottland. Vill du se en av världens hårdaste sporter finns Rugby att se i England.

Mat i London

Fish & Chips
Fish & chips är världskänt och kanske den kändaste rätten från England. Fish & chips är friterad fisk som serveras med pommesfrites
Engelsk frukost
Frukost från England inkluderar ägg, bacon och marmelad, te och apelsinjuice. Frukost i England är uppskattat av den som vill ha mycket.