praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik UK praktik london praktik london
praktik london

   Ansökan
   Praktik i England
   Praktikprogram
   Bra att veta
välj språk
praktik london Internship English
praktik london Stage à Londres
praktik london Praktikum London
praktik london Stage Londra
praktik london Practicas Londres
praktik london Praktik London
praktik london Työharjoittelu Lontoo
praktik london Stage Londen
praktik london Estagio Em Londres
praktik london Staź W Londynie
praktik london Praktika Londone
praktik london London praktik
praktik london Πρακτική Greek

Sponsrade Länkar
Privatlivspolicy

Privatlivspolicy

Studios92.com vill poängtera att skyddande av privatlivet och personlig information av våra kunder är extremt viktigt för oss. Skyddande av ditt privatliv och personal information är en viktig aspekt av hur vi skapar, organiserar och implementerar aktiviteter både online och offline.

Förutom den personlig information som du skriver frivilligt i våra respektive online formulärer, så samlar Studios92.com Ltd inte någon identifierbar information från besökare på våra hemsidor.

Information som du ger behandlas bara av Studios92.com Ltd personalig och bara för det respektive begränsade syftet. De sparas för statistiska och historiska anledningar i 6 månader. Förutom kreditkortsdetaljer, de raderas direkt efter att bokningsprocessen är avslutad.

Sådan information kommer inte att publiceras av oss, och, förutom bokningsprocessen där vi behöver visa relevant information för våra respektive boendegivarpartners, men informationen kommer inte att visas till några tredjepart eller användas för reklamsyften.

Vi använder inte cookie- teknologi för att samla information från våra besökare av Studios92.com; vi samlar, i vissa fall, statistisk data för att hjälpa oss att förbättra våra hemsidor för att bättre passa våra besökares behov. Detta samlade av data är bara för statistiska ändamål och kan inte på något vis identifiera besökaren. För chattar på Studios92.com Ltds hemsidor så gäller följande: kontroll från Studios92.com Ltds sida är inte möjlig gällande innehållet och åsikter från användarna av chatten. Således kan inte Studios92.com Ltd hållas ansvariga för något av dessa innehåll. Användare av dessa tjänster får inte lägga upp något innehåll, program och information som är olaglig, särskilt sådan av våldsam, stötande eller pornografisk natur, eller som kan skada andra användare eller Studios92.com Ltd, som till exempel virus. Användare får inte heller hindra, begränsa eller stoppa tillträde för andra användare.

Studios92.com Ltd, reserverar sig rätten att utestänga användare när som helst om deras beteende går emot dessa bestämmelser eller om andra rättfärdiga intressen av Studios92.com Ltd blir påverkade. Studios92.com Ltd har också rätten att ta bort individuellt innehåll.

Användaren går med på att Studios92.com Ltd publicerar, tar bort, och behandlar individuellt innehåll och integrerar det i sin online närvaro.

I och med användning av sidan, så tillkännager du att du går med på alla bestämmelser och lagar av Studios92.com Ltd privatlivspolicy. Om du inte går med på dessa så använd inte vår sida. Vi reserverar oss rätten att, ändra, modifiera, lägga till eller ta bort delar av den här policyn när som helst. Snälla uppsök denna sida periodvis för att kolla efter förändringar. Att du fortsätter använda Studios92.com hemsida efter att det har blivit några förändringar av policyn betyder att du har accepterat dessa förändringar.

Om du har frågor gällande Studios92.com Ltd eller dess tjänster, besök vår kontaktsida för att finna telefonnummer eller emailformulär.

Allt innehåll på Studios92.com Ltd hemsidor Studios92.com Ltd är copyrighted av Studios92.com Ltd; registrerat i England och Wales; Företagsnummer 4276398 VAT: 810 5718 51 med huvudkontor på: Aspect House 16 Wilmer Place London N16 0LQ. Den kan inte bli redistiribuerad eller anv Aspect House 16 Wilmer Place London N16 0LQ. Den kan inte bli redistribuerad eller användas för reklamsyften.

Studios92.com Ltd kan inte hållas ansvariga för innehållet på några sidor som är refererade till med en extern länk.