London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

IT afdeling : Web udviklin - praktikplads

bliv praktikant som web udvikler i london

Vores programmører i web udvikling arbejder i London og New Romney, herunder web-design og web-marketing er i konstant udvikling, web-baserede applikationer for virksomhedens webdesign såvel som online-brug.

Grunden til vi kan skabe moderne hjemmesider og effektiv software moduler er takket være vores praktikplads programmer, du vil erhverve praktiske færdigheder i forskellige programmerings sprog og udvikle din web-udviklings færdigheder som praktikant.

I vores praktikplads program, som udbydes i Storbritanien, har vi lagt vægt på projektets tilrettelæggelse hele vores web-udvikling afdeling, hvor du kan blive en af vores web-projekt hold lige fra du ankommer og får din egen opgave at arbejde på, som web-udvikler.

Desuden, som en praktikant vil du beskæftige dig hyppigst med websteds forbedringer af køre systemer, som vil styrke dine færdigheder i problemløsning, punktfærdigheder og give dig nye input til at forbedre din effektivitet, fejltolerance og sikkerhed.

bliv praktikant som web udvikler i londonAt udvikle web-platformer til online kommunikations systemer vil gøre dig til en specialist i softwareudvikling, web-udvikling og web-marketing. Hvis du er god til at tænke logisk, og som kan genkende strukturer hurtig, vil du være perfekt egnet og klar til konkurrencen på arbejdsmarkedet bagefter.

Vi kræver praktisk erfaring inden for webudvikling, webdesign, e-handel og scripting sprog som PHP og ASP. Hertil kommer, at du skal være meget fortrolig med database design og SQL. Desuden sætter vi pris på viden indenfor ASP og JavaScript.

Som praktikant i Storbritanien, skal man være en team-player er helt afgørende for vores IT-afdeling, kræves det også fremragende kommunikation evner og en positiv mental indstilling, når man beskæftiger sig med sit teams medlemmer, projektledere og ledere.

Ansøg nu for en praktikplads som Web udvikling i en af vores kontorer i London or in New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, er du mere end vilkommen til at kontakte os

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2