London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

IT Afdeling: praktik i Web Design

web design praktik london

I vores webdesign stilling, skaber vores praktikanter nye moderne hjemmesider, forbedre og bevare over 140 websites for vores britiske og internationale partnere.

web design praktik londonUnder din webdesign stilling, er dine vigtigste opgaver, at forbedre din IT praktiske færdigheder ved at udtrykke din kreativitet i design og brug dine egne ideer til at udvikle websites med en stor visuel effekt.
Den første arbejdsopgave i IT-afdeling, som webdesigner er at fastholde og vedligholde vores britiske og internationale partnere websteder, for at få de it-kundskaber der kræves for en effektiv administration, strukturering og forbedringer af web-design.

Desuden, som IT praktikant, har du stor mulighed for at lære IT ledelsesmæssige færdigheder og for at hjælpe vores internationale yderst motiveret IT team til at nå webdesign selskabets mål ved at samarbejde effektivt. Afhænger af dig!

Du er velkommen til at bruge dine egne ideer om:

Hvad forventer vores britiske selskaber fra IT praktikanterne:

Under din webdesign stilling, vil du arbejde på din egen hjemmeside som et projekt, som kan vise dine design kreativitet og opfindsom it-talenter til at skabe den bedste løsning for vores britiske og internationale partnere. Derfor kræver vi grundlæggende IT kendskab til HTML, CSS, W3C og Javascript. Ud over denne it-viden, skal du have haft webdesign erfaring i brug af billeder redigeringssoftware som GIMP og være bekendt med FIP eller SSH.

Ved at blive en del af vores IT team med fleksibilitet, en positiv mental indstilling og nye webdesign ideer, vil du hjælpe vores Britiske virksomhedens mål. Du vil nyde de umiddelbare virkninger af vores arbejde og føle tilfredsstillingen af din IT ideer bliver lagt på nettet.

Ansøg nu for en praktikplads i Web Design i en af vores kontorer i London eller i New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, er du mere end velkommen til at kontakte os

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2