London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Salgs udsagn

customer relationships praktik«Min uddannelses periode på Studios92 i London var min smukkeste erhvervserfaring.
Jeg er for øjeblikket ved at tage en Master of International Management tresproget, så jeg var nødt til at tage en praktikperiode i en virksomhed i udlandet. Da denne uddannelses periode bliver en integreret del af mit program, besluttede jeg at gå til England i løbet af sommeren for at få noget praksis i engelske og især i London har en erhvervserfaring inden for britiske firmaer.

Efter at have tilmeldt mig via deres online ansøgning, blev jeg kontaktet af en person, der står for Human Resources afdeling, og jeg havde min første samtale med succes. Mit praktikophold i salgsafdelingen i Studios92.com Ltd var meget lærerigt, det bragte mine kommunikations færdigheder op, samt at jeg kunne føre mine teoretiske ideere ud i livet på praktikpladsen i London.

For at give dig en ide om en typisk dag på et praktikophold i Studios92.com Ltd i London, vil jeg beskrive hvordan man få lov til at bruge forskellige missioner og opgaver som du kan bruge som uddannelsessøgende i salgsafdelingen. Første har kunderne mulighed for at reservere et hotel, en kro, et gæstehus eller en lejlighed, et studieophold i London. Booking kan faktisk ske via telefon, direkte on-line på hjemmesiden af Studios92, via e-mail eller fax. Vores ansvar er at finde de bedst egnede boliger, som vil tilfredsstille kundens behov. Vi ringer til vores partnere ved at kigge i edb-systemerne i virksomheden, og når tilbudet og priserne er tilfredstillende for kunderne og så er salget lukket, hvor begge partnere vinde: det klader Studios92 og deres kunder en "win -win situation ".

Når vi har laver en reservation til en af vores kunder,skal vi så sikre os betaling, samt provision, planlægning af vores servicer. Når denne fase er udført, sender vi en bekræftelses e-mail til kunden, hvor de vil finde alle de oplysninger, han har brug for til deres ophold på hotellet. Med alle kontakter bruger vi salgs teknikker til at gøre efterforskning og forhandling, så det bliver muligt at tilfredsstille vores kunder og at få flere kunder dag for dag. Afslutningsvis vil jeg sige,at denne praktikperiode i London var den ideelle jobtræning, jeg føle mig parat til at komme ind på arbejdsmarkedet inden for international handel. Takket være mit eksamensbevis og denne erhvervserfaring på Mit CV er jeg overbevist om, at kunne finde job i mine drømme. »

Lea HASSOUN
Université Paris 12 - Val de Marne
94000 Créteil
France
http://www.univ-paris12.fr

At arbejde som en praktikant i Customer Relationship Management

customer relationship praktik« Hej alle! Jeg er Nicolas og jeg vil forklare jer, hvordan det andet trin finder sted,når vi foretager en reservation til en af vores lejligheder i London ved hjælp af Studios92. Denne anden fase af salget er opdelt i to dele:

Første trin: først få vi en telefon ordrer, og så sender vi en bekræftelses-e-mail til kunden, samt et officielt bevis for booking med et reservationsnummer og indlånsfaciliteten, som man skal betale for f.eks. en lejlighed. Denne e-mail med bekræftelse er efterfulgt af tre andre e-mails som informere kunden om de forskellige betalingsmetoder der er mulighed for at anvende, men også en e-mail hvor det bliver forklaret hvordan man "check-in" og endelig den fjerde e-mail vil blive sendt til kunden 7 dage før hans ankomst for at fortælle ham, at alt er klart for ham og om man stadig er interreseret i lejligheden i London.

Andet trin: er der hvor der kommet dato for kunde i London. Som regel er vi forklare, at kunden i brevet af oplysninger den måde at gå til det nærmeste underjordiske station til vores kontor. Men vi beder kunden torsdag slutte sig til os via telefon, når han ankommer til London torsdag oplyse ham om, hvordan du kan gå til underjordisk station. Når kunden er ankommet, han kalder os, og vi henter ham op personligt. Det er første visuel kontakt med kunden. På vores måde at Manor House station og derefter tilbage til kontoret for Studios92 vi skabe et første venlige kontakt med kunden, og bad ham om hans rejse og hans landsby Besvarelse af spørgsmål om liv i London.

Endelig ankommer kunden til vores kontor, og vi går over til "check-in", som består i at forklare kunden huset forskrifter, og hvad han skal vide om vores lejligheder i London.
'check-in, sætter vi kunden til en lejlighed. Når man er ankommet, vil vi forklare kunden en sidste gang reglerne for at leve i en lejlighed, så alle lejerne kan leve i harmonisk og sundt miljø og dele en god oplevelse. Endelig vil vi give nøglerne til kunden samtidig med vi forklare dem at de kan kontakte os til hver en tid, og det kan være om alt f.eks. Hvis kunden har nogen spørgsmål vedrørende lejligheden eller liv i London.

Nicolas LEMASSION
Le Mont Houy Localisation
59326 Valenciennes
France
univ-valenciennes.fr/

For at arbejde som praktikant i Customer Relationship Management

Efter et år med studier i den dejlige natur Italien jeg havde tre dage til at tilbringe med min familie og venner i mit hjemland Indien, før den næste udfordring var ved at starte i London. I de sidste jeg havde kun tilbragt en weekend fest i London, og det var om det. Jeg havde stadig min skadet tanker om den engelske ser, sprog og manerer. Det eneste, jeg var forberedt på, var vejret og for at jeg tog min bedste regnfrakke på, at jeg har haft i hele mit krydstogt omkring de lande, jeg har været på besøg i fortiden. Jeg havde en masse forventninger om Praktik jeg var ved at deltage og at jeg ville være omgivet af unge og talanted mennesker fra hele verden, med fuldstændig forskellige arbejdsgrupper baggrunde og kulturer.

Da jeg bankede på døren til kontoret i London, men det var netop, hvad jeg kom til. Der var en brasiliansk pige (Leila) åbner døren, italiensk pige (Olympia) ønskede at give mig noget at drikke, tre svenske fyre bare at kigge på mig med et smil og bare begyndte den første samtale, som om jeg havde arbejdet der i tre år . Den største interesse i minen om dette Praktik er at se og lære, hvordan forvaltningen arbejder, og hvordan folk kan blive ansat til at nå de samme mål, selv om de er fra hele verden. Så snart jeg gik i gennem kontor dør jeg følte, at jeg havde meget at give og meget at lære om ledelse.

Min første frie dag fra arbejde, tog jeg en sightseeing tur rundt i London ved at gå, gik jeg fra Liverpool Street og ned til Tower Bridge og derfra langs floden Temaer til London Eye og det tog en hel dag, fra da jeg indså hvor stor denne by er, og offcourse at jeg elskede det. Dette er den by i mine drømme, og min fremtid. Jeg elsker atmosfæren her og multi-kulturelle frihed, og at alt er rigtig godt organiseret, selv om der bor mere end 12 millioner mennesker i byen, om at turister rundt i hele verden besøger.

Det er en nem by torsdag adaptere til, for at forbedre mit engelske sprog, er dette den bedste valget jeg har gjort i mit liv. Den engelske du tale her i London er den egentlige aftale. Jeg bor sammen med den engelske folk, og det gør mig bruge det engelske sprog hver anden og hver dag, og min centrale lever (Kings Cross) gør det nemt at nå byens centrum på ingen tid. Min fordom om den engelske befolkning ikke var korrekte på alle, tror jeg nu efter at leve med nogle og talte med tilfældige engelske folk, at de er glimrende, og jeg elsker dem! Selv om levestandarden er ikke så god som i Sverige, men alt andet ville kræve en svensker, kan finde let. Eller atlet der er tre Ikea oplag omkring byen, så hvad mere har vi brug for?
Det er en nem by torsdag adaptere til, for at forbedre mit engelske sprog, er dette den bedste valget jeg har gjort i mit liv. Den engelske du tale her i London er den egentlige aftale. Jeg bor sammen med den engelske folk, og det gør mig bruge det engelske sprog hver anden og hver dag, og min centrale lever (Kings Cross) gør det nemt at nå byens centrum på ingen tid. Min fordom om den engelske befolkning ikke var korrekte på alle, tror jeg nu efter at leve med nogle og talte med tilfældige engelske folk, at de er glimrende, og jeg elsker dem!
Selv om levestandarden er ikke så god som i Sverige, men alt andet ville kræve en svensker, der let kan finde her. Eller atlet der er tre Ikea oplag omkring byen, så hvad mere har vi brug for?
De lokale transportsystem fungerer godt, som jeg allerede havde troet, og det kun tager mig 15 minutter at komme til vores London kontor fra hjemmet. Stemningen på kontoret er fantastiske og de mennesker, der arbejder her er håndplukkede, og det er meget talanted og åbent folk omkring mig hver morgen jeg kommer til at arbejde. Der er så meget at lære hver dag, at jeg føler jeg er i skole, men mere sjov og mere realistisk.
Dette fænomen er ikke muligt at læse i en bog eller høringer onsdag foredrag i skolen. Dette fænomen er kun erfarne og jeg oplever det lige nu.

Harde
School of industrial management
KTH - Royal Institute of Technology
SE-100 44 Stockholm
Sweden
www.kth.se

Praktik i CRM-afdeling - Customer Relationship Management

"Jeg gjorde mit Praktik i London i løbet af 6 måneder i CRM-afdeling, og jeg havde en masse ansvar. Ved du, hvad CRM står for? Customer Relationship Management. Mine opgaver som en intern medtaget prospekteringsarbejder nye kunder, tilføjer partnere og opbygning af udestående partner relationer, forhandle priser, der repræsenterer klienter og afsluttende salg.

Ved at arbejde hver dag med kunder og det team, jeg har været i stand torsdag få mere tillid og viden i salget teknikker, som jeg er overbevist om vil hjælpe mig i fremtiden. Vores rolle er af afgørende betydning for trivsel af virksomheden, dette er grunden til, at denne Praktik i London var så berigende.

Som interns, vi lærer at bygge stærke relationer med kunder samt med partnere, der forbedrer virksomhedens omdømme og gør det berømte i hele verden. I London, Praktik i Customer Relationship Management også i forhold til salget kan omfatte face-to-face, telefon, instant messaging, e-mail, web og kombinationer af alle mulige kommunikationsmidler med henblik på at komme i kontakt med kunder og imødekomme deres behov ved at finde en egnet bolig, de søger på hoteller, vandrehjem, lejligheder, studios, flade harer alle omkring London, UK, Europa og verden.

Som du måske ved CRM fokuserer fra produkt til kunden ved at tilbyde kunderne, hvad de kræver og fremhæve vores kompetencer torsdag effektivt opfylde dem. Ved at yde en bedre service til kunderne, virksomheden er i stand til at reducere omkostningerne og klager, og vi lærer at bruge CRM korrekt også at reducere personalet stress. Faktisk er det en god kommunikation mellem en virksomheds ansatte og kunder var meget vigtigt for selskabet i London. Under mit Praktik i Customer Relationship Management i London, Det Forenede Kongerige,jeg fokuserede på, hvad kunderne har brug for og ønsker med henblik på at producere og levere det rette produkt på det rette tidspunkt til kunden. Jeg brugte alle mine kvalifikationer og erfaringer ved at arbejde i teams, der har ansvaret torsdag opfylder kundernes behov og som en intern Jeg vil sige, at jeg har været virkelig heldig at gøre mit Praktik med Studios92.com Ltd i London. »

Maja KWIATKOWSKA
University of Southampton
UK
http://www.soton.ac.uk/

A diversificere arbejde med denne Praktik i Customer Relationship Management

De tre måneder af Internship at jeg har tilbragt i New Romney på Studios92 var en af de mest interessante og nyttige måneder i mit liv.
Før ankomst her jeg ikke har masser af forventninger. Som alle studerende jeg forventes at møde nye mennesker, udforske nye kulturer, have det sjovt, forbedre mit engelsk. Men min erfaring virkelig overskredet mine forventninger, som jeg lærte en masse nye ting og mødt mange interessante mennesker fra forskellige lande.
Jeg kan huske den første dag da jeg ankom. Jeg var en smule understreges, som jeg ikke vidste hvad jeg skulle forvente. Men alle var virkelig venlige, de viste mig huset, kontoret, organiseret den velkomst part, og snart jeg begyndte at føle sig som derhjemme. Jeg havde lyst til at leve i en familie med folk, der er altid parate til at hjælpe dig. Vi har brugt masser af tid sammen i partier, grill, Trip to forskellige byer og bare taler og nyde den tid.

Fra jobbet perspektiv, jeg lærte en masse nye og nyttige ting. Jeg arbejdede i CRM afdelingen hele tiden, og jeg var aldrig kedede sig med det. Selvfølgelig i starten var det ikke let. Jeg vidste ikke, masser af ting, nemlig hvordan man gør, hvad de skal gøre. Men der var altid folk, som jeg kunne spørge, og de var altid klar til at hjælpe mig og give rådgivning. Jeg har masser af ting fra beskæftiger sig med klienter onsdag telefonen til at lede efter nye partnere. Jeg var at tage forbehold, onsdag telefonen, skriver e-mails, skabe og designe forfremmelser og beskæftiger sig med klienter med henblik på at skabe langsigtede relationer og opfylder deres behov.

Jeg var også arbejder sammen med vores partnere til at skabe loyalitet, langsigtede tilfredshed og holde stærke forretningsforbindelser. Hvad jeg virkelig kunne lide var, at vi fik masser af ansvar, vi fik lov til at træffe vigtige beslutninger og altid komme videre. Som et resultat, jeg altid har følt sig motiverede, tilfredse og tillidsfulde. Desuden, som jeg var interesseret i markedsføring, var jeg også arbejder med markedsføring mennesker og skabt webside om Praktik i mit sprog, gjorde Guerilla Marketing, der er designet forfremmelser og har masser af andre interessante markedsføring ting. Hertil kommer, at jeg fik uddannelsen onsdag effektiv og vellykket kommunikation, ledelse, salg. Vi har altid arbejdet i et team og havde muligheder for at dele vores erfaringer, viden og lære af hinanden, undervise hinanden og bruge vores styrke til at opnå de bedste resultater.

Jeg havde en fantastisk personale og arbejdserfaring, og jeg vil aldrig beklager, at jeg gjorde det beslutningen om at tage Praktik i Studios92. Det var en stor udfordring, vidunderlig tid og en meget opfylder måde at tilbringe min sommerferie. Jeg vil Treasure de erindringer, som vi brugte sammen for evigt.

Jolita
Vilnius University
3 Universiteto St
LT-01513 Vilnius
Lithuania
www.vu.lt

An access to the real world with Internship-uk


Hi there!

This internship has definitely been the experience of my life. When I arrived to London 3 months ago I was very excited about this work experience and I had high expectations. Now after finishing my internship I am glad to say that my expectations has been absolutely met.

This was my first time in the unique city of London but not my last time.... I had such a great time here! London is ,if not the most, one of the most cosmopolitan cities in the whole world. There are people from all over the world and you can learn from each of it! It is really a great opportunity for your person to view point of views and to take part in such an international community.

After this experience you will feel like a new person becouse indeed you will be a new person with more useful skills for your future. Not to mention the improvement of your english skills! After few months you will be speaking a well english. This fact will enable you to have more opportunites in the job market. This is the best investment you can make, invest in yourself and in your future! It is defintely worthy.

The reasons why I liked so much this intership is because you are given important responsibilities. That means you take an active part in new projects and put your ideas and your knowledge on it. I promise you this is a good feeling when you have been working on a project with other people with success. You feel like a satisfied person. This gives you an extra portion of motivation, confident and security while working as well as out of the office.

The persons who I was working with were all nice people with good potentials. We learned to work in a group and we built a strong realtionship. The nights with my colleagues in London were very amusing too and we experienced a lot of funny things! Take always into account that those people may be very goods contacts in the future as well as good friends, even more important!!

I can only recommend you this internship. I will learn each day new things that can be seen only in the work life. After finishing this internship your human capital would have increased and you will definitely be a better person in different aspects. You will discover new things from yourself! Do you like challengues? Then GO FOR IT!!!!

Daniel Alberto VAZQUEZ MARTINEZ
Heidelberg International Business Academy
Sickingenstraße 63-65
69126 Heidelberg
Germany
www.hib-academy.de

En multi-nationale atmosfære, hvor de erfaringer, var mindre pris!

Jeg befandt mig at spørge, hvad jeg kunne gøre med min Sommer, der ville være både sjovt og givende fagligt. Mange universiteter i Frankrig, Tyskland og Holland kræver en praktikplads, og selv om det ikke er nødvendigt i England, er det meget en regelmæssig begivenhed for unge individer. Jeg besluttede derfor, at en praktik ville være en glimrende lejlighed, og når Praktik UK accepteret mig, jeg hoppede på den chance.

Jeg fandt denne Praktik i 3 grunde. Først som en måde at udvide mine færdigheder i både pleje og professionelt miljø. Det andet for interaktion med udenlandske studerende i både en personlig og professionel atmosfære,og det tredje torsdag testning farvande 'og se, om jeg kan lide udfordringerne i arbejdet.

Dag, en praktikplads er afgørende for at klatre til toppen af din karrierestigen. About.com bemærker, hvordan "arbejdsgiverne kommer til at forvente at se dem opført på genoptage af potentielle medarbejdere, 'ja, den placering for mig ikke var en nødvendig muligheder for at videregive min grad, i stedet blev det et personligt valg at arbejde i et professionelt miljø med håbet om, at det vil fremme min karriere.

Jeg har tilbragt mange måneder forsker, der karriereforløb jeg ønskede at tage, og fra deltidsarbejde i salget miljø inden for både Orange og T-Mobile, jeg troede, at en professionel CRM (customer relationship management) karriere ville være et ideelt valg. Men jeg var bange for at min baggrund grad i internationale forbindelser ville ophæve ansøgninger mod dem fra en virksomhed baseret grad. Jeg var også usikker på, om CRM var egnet til mine behov.

Jeg var glad for, at fra det øjeblik jeg trådte den rolle, jeg fik individuelle mål, og jeg har modtaget både den faglige og støtte personalet, at jeg havde brug for. Personalet gjort overgangen let, og selv om jeg blev kastet ud på dybt vand, var de altid villige til at tilbyde støtte og besvare mine spørgsmål. Det syntes at hjælpe var altid ved hånden inden Praktik UK.

Der var over 10 forskellige nationaliteter på kontoret, og nu kan jeg sige med tillid, at jeg faktisk kan arbejde sammen med mennesker fra forskellige baggrunde og kulturer. I den konkurrenceprægede multi-nationale miljø den samlede oplevelse var mindre pris. Desuden har jeg gjort langsigtet venner fra over 10 nationaliteter.

Den placering blev modsætning til flere andre, som jeg ikke var gået tabt i en stor corporate system. Med min placering, var jeg jævnligt i kontakt med de ledere, som hjalp mig til at lære og få uvurderlig erfaring. Jeg tilbragte tid sammen med dem over middag møder og selskabet begivenheder. For mig, Praktik UK var den lejlighed, jeg krævede, som jeg hurtigt blev tilbudt en-til-en lederuddannelse, og i betragtning af afgørende værktøjer, som jeg kunne bære i mit næste job. Jeg ved, at havde jeg valgt at arbejde i en stor virksomhed, disse muligheder ville have været svært at finde.

Denne Praktik har indsnævret min karriere muligheder ganske betydeligt. Jeg er tidligere blevet usikre på, om mit karriereforløb, men jeg har fundet en ny passion i at arbejde sammen med mennesker fra forskellige baggrunde. Arbejde var altid interessant og udfordrende, men ligeså givende, og jeg ved, at jeg vil arbejde for en global virksomhed i fremtiden. Jeg er helt tror, at praktisk læring er den bedste mulighed for at få de relevante kvalifikationer. Jeg vil derfor kraftigt anbefale, at alle studerende til at prøve en praktik for at udvide både din personlige og faglige færdigheder. Evnen til at Excel er ned til dine medarbejdere drev og ikke på en skala måles. Hvis du har en positiv mentalitet at tage nye udfordringer op på en daglig basis, kombineret med et mål at få succes i et team miljø, så en praktikplads er for dig.

Meena PATEL
University of Leeds
Leeds - LS2 9JT
UK
http://www.leeds.ac.uk

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2