London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Accounting praktikplads

regnskabs praktik

Vores revisorer er ansvarlige for vores finansielle rapporter. Derfor håndterer de den daglige, månedlige og årlige regnskab, herunder betalinger, fakturaer og skattemæssige spørgsmål.

tilmeld dig dette team, og du vil beskæftige dig med statistiske analysen og skriftlige salgs rapporter.
Deres regnskabsmæssige opgaver vil give dig en god viden om britiske skatter og moms forskrifter, samt håndtering af daglige fakturaer, kvitteringer og bank bevægelse.

Desuden vil du kigge på "cash flow" prognoser og giver statistiske oplysninger om overskud og underskud til forvaltningen. Denne tilgang om regnskabsføring vil indebære stort ansvar og meget præcist arbejde.

Derfor glæder vi os over praktikanter, der har 100% korrekte håndtering af penge beregninger, og som har begrebsmæssig forståelse af internationale regnskabsstandarder. Vi sætter også stor pris på forudgående erhvervserfaring i regnskab og en økonomisk universitet baggrunden for denne udfordrende opgave.

Ansøg nu få en praktikplads i anvendelse af regnskabspraksis i en af vores kontorer i London or in New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, du er mere end velkommen til at konkate os

Min regnskabspraksis Praktik tilbød mig store muligheder

"Under mit Praktik jeg behandlet med selskabets regnskaber og lærte en masse om den britiske regnskabsregler ved at arbejde selvstændigt. Jeg mødte en masse unge mennesker fra hele Europa, og vi havde masser af sjov sammen. Desuden havde jeg mulighed for at vælge, om jeg ønskede at arbejde om morgenen eller om aftenen, så jeg kunne planlægge min fritid aktiviteter i overensstemmelse hermed. "

Marie (Konti - Studios92.com, London), 20, Frankrig

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2