London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Praktik Program

Vores praktik program "Praktik England" giver flere praktikophold i en international atmosfære i vores kontorer i både London og New Romney (Kent).

Studerende kan normalt ansøge i forskellige tjenester. Vores salgsafdeling tilbyder praktikophold i marketing, ledelse og forretning. Hver praktikant kan også ansøge om at komme i markedsføringen, IT og Hotel Management afdelingerne.

Praktikplads England tilbyder praktikophold i flere afdelinger såsom :
IT
- salg - Human Resources

IT

studenter praktik Web Design praktik:
Ved at udfylde en praktikplads i vores IT-afdeling, vil du være helt involveret i vedligeholdelse af vores partneres hjemmesider samt strukturering og forbedring af vores virksomheders hjemmesider.

studenter praktik Web Developments praktikant:
Mange praktikanter inden for vores IT-afdeling arbejder konstant på at udvikle web-baserede applikationer for virksomhedens intranet og også til online brug.

studenter praktik Administrations praktik:
Ved at melde dig til vores administrations team, får vores praktikanter it-færdigheder i forskellige hardware-miljøer og operativsystemer, der sikrer virksomhedens arbejdsflow.
Når deres praktikplads er færdig, vil praktikanterne modtage et certifikat for deres præstitationer.

Salg

studenter praktik salgs praktikant:
I denne afdeling skal man fortage “Customer Relationship Management”,praktikanterne lære at sælge et produkt: værelser i mindre boligere, værelser på hoteller, senge på vandrehjem, lejligheder, osv., mens du bruger internettet, selskabets edb-system og ved at kommunikere og forhandle over telefonen. Vores praktikanter lærer at forholde sig til kunder på kort og lang sigt ved at etablere stærke relationer gennem hverdagen.

Marketing praktikant:
Praktikanter udvikler og forbedre deres viden indenfor international markedsføring, E-markedsføring og viral markedsføring; de fremmer vores virksomhed gennem forskellige medier og opfylde selskabets partneres mål.

Accounting praktikant:
Det er praktikanterne der er ansvarlige for vores virksomheds finansielle rapporter. Derfor er holdet, som håndterer den daglige, månedlige, kvartalsvise og årlige regnskab, herunder betalinger, fakturaer og skattespørgsmål.

kontor og receptions Praktikanter:
Vores kontor og receptions hold opererer med kundeforholdet, at finde de bedste løsninger for alle de problemer der kan opstå. Kontor teamet behandler henholdvis kunder og telefonopkald, besvare e-mails og faxer,samt at overtage deres reservationer. Direkte kundekontakt er en af de mest givende opgaver du vil blive givet i vores team, som du vil være i stand til at vise meddelelses færdigheder samt punktlighed og din evne til multitasking.

studenter praktik Hotel ledelses praktikater:
Som Praktikant vil du blive en del af ledelsen i vores hotel, som ligger i "Gardens of England", i det sydlige England, såvel som i vores boligere i talrige steder i London.Human Resources

studenter praktik Human Resources praktikater:
praktikanter som arbejder i HR er stærkt involveret i ansættelsesprocessen, talrige interviews for at ansætte studerende og kandidater til at arbejde i alle afdelinger, herunder Salg / CRM og marketing.

Hvad vil tidsplanen være for min praktikplads?

Hver praktikant kan vælge deres egen tidsplan. vores praktikpladsers programmer er meget fleksibelt og i de fleste tilfælde kan vi finde en passende løsning for hver praktikant, så de kan nyde deres fritid i på praktikplads, hvad enten det er i London eller New Romney.
Mange skemaer er muligt fra
Mandag til søndag :

Hver afdeling (markedsføring, CRM / salg, bogføring, hotel ledelse, menneskelige ressourcer, webdesign, programmør) arbejder på forskellige projekter. Alle studerende og praktikanter vil arbejde på et bestemt projekt, der beskæftiger sig med opgaver i forbindelse med deres viden og international Forventninger.
Praktik i England tilbyder praktikophold i løbet af hele året, så du kan frit vælge din egen start-og slutdatoer for praktikplads. Varigheden af praktikplads programmer er fra en måned til et år.

Hvordan kan du ansøge om vores praktikophold ?

studenter praktik Hvis du ønsker at få praktisk erfaring ved at arbejde i marketing, salg, bogføring, hotel ledelse, menneskelige ressourcer, webdesign,eller som programmør? Du er mere end velkommen til at Ansøge online or kontakt os for flere informationer.
Når du har udfyldt din ansøgning, vil vi kontakte dig via din e-mail-adresse.

Praktik England tilbyder en lang række praktikophold til at hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder i forskellige arbejdsmiljøer. Du kommer til at bo i dynamiske omgivelser med en behagelig atmosfære i enten London eller i New Romney.

Ansøg nu for en praktikplads hos os!

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2