London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links
Internship companies

Vores praktikpladser i Storbritanien er en sammenslutning med en prograssiv udvikling,fleksibilitet, en mellem stor virksomhed, som operere med afslappede og venligt miljø. Vores virksomheder er anderledes fra andre virksomheder, p.g.a vores meget fleksibile plan vi tilbyder, som giver dig mulighed for at arangere ferie og sightseen besøg rundt om i verden. Internship-uk.com tilbyder praktikpladser i to lokaliseringer: London & New Romney, Kent som de nedenfor beskrevet virksomheder.

Studios92.com Ltd er en internet-baseret virksomhed, som har specialiseret sig i indkvartering af praktikanter.

praktik virksomhed


praktik virksomhed

Studios92.com er en af de hurtigst voksende budget virksomheder, som tilbyder indkvarteringer i London. Studios92.com har værelser og studier i central london, samt udenfor London. Studios92.com er allerede en af de førende mærker i Storbritanien. Studios92.com er en virksomhed med konstante expansionsplaner både nationalt og internationalt.

Studios92.com arbejder som en central reservations agentur for vore partnere, som tager imod reservationer til hoteller,luksus hoteller, vandrehjem og gæste huse.

For flere informationer besøg www.studios92.com


praktik virksomhed

Studio-Solution.com Ltd er en internet-baseret virksomhed som tilbyder løsninger for internet virksomheder, som sigter efter, at forbedre deres placering eller slag over nettet. vi tilbyder uddannelser i web-design, web-udvikling og IT administration.

For flere informationer besøg www.studio-solution.com


pratikophold i en virksomhed

365CPS.com er en virksomhed som specialisere sig lejligheder, denne virksomhed tilbyder lejligheder for udlands ansatte, forretningsfolk og udlands studerende, for både korte- og landtids ophold.

For flere informationer besøg www.365cps.com


pratikophold i en virksomhed

Hotel 92 er lokaliseret nær stranden i Kent i syd England, som giver en perfekt placering for turister. Kontoret i Kent har specialiteret sig i gruppe-booking. kontoret som der bliver arbejdet fra er placeret inden i Hotellet, som vil betyde at der vil være ingen transport fra og til kontoret.

For more information have a look at www.littlestonehotel.com


praktik virksomhed

Vi som praktikbureau i Storbritanien tilbyder gerne det fornødne papirarbejde, hvis der søges tilskud via Leonardo projektet,samt andre ordninger. alle praktikanter vil efter praktik forløbet modtage et cirtifikat som et bevise på en fyldført praktikperiode.

Du er allerede på Internship UKs hjemmeside, føle dig endelig velkommen og kig nærmere.

Hvis du har brug for flere informationer vedr. hjemmesiden eller vores virksomhed send endelig en e-mail med dine kontakt oplysninger. Vi garantere hurtigt svar!


praktik virksomhed

Vi er en lille virksomhed, som går meget op i velgørenhed og som dedikeret sig i arbejdet mod misbrugte børn

Vores kontorere i Finchley Central, London kigger efter selv-motiveret, hurtigt lærende og systematisk GRADUATE til at hjælpe med organisationer, som holder møder for klienter til hjælp af børn i Afrika, som lever med HIV/AIDS.

Dette års møde bliver holdt i Rwanda i november og Der er meget at gøre i vores London-kontore for at sikre, at de delegerede rejser arrangementer, lejligheder og materialer til det møde er godt organiseret.

Candidates who are interested in helping children and who would like exposure to this type of work, should contact One 2 one kids by e-mail.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2