London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Accommodation in London / Accommodation in the UK

Vælg en lejlighed i Storbritanien !

Vores praktik ordning giver studenter mulighed for, at følge et internationalt program i Storbritanien, som giver dem mulighed for at forbedre deres engelsk, og for at opleve nye kulture og til at dele en enestående oplevelse sammen med et team af motiverede praktikanter fra hele verden.

lejligheder hvilket giver dem mulighed for at nyde deres arbejde erfaringer i UK.

Det er derfor vores praktik programmer inkludere lejligheder for vores studenter !

Vi tilbyder forskellige slags lejligheder til vores praktikanter i New Romney :


Lejligheden er lokaliseret kun 5-15 minuters gang til kontoret. Hvis praktikanterne lyster at se Storbritanien eller mere præcist London, vil de have mulighed for, at tage bussen, som forbinder syd England med London.

Under praktikanternes ophold i Storbritanien, vil de have mulighed for at besøge New Romney by centrum. Denne lille by lokaliseret i syd England har tiltrækker mange udlandske turister gennem årene. strande, barer, restauranter tillader eleverne til at fordybe sig i den engelske kultur.

lejligheder i Terranova

lejligheder i LondonTerranova har de mest rummelige lejligheder, som vi tilbyder i vores praktik programmer. Huset er beliggende i et fredeligt og typisk Engelsk beboelsesområde kun 5 minutters gang fra stranden, og 15 minuters gang fra New Romney by midte og kun 5 minuter fra kontorbygningen.

Lejlighederne er opdelt i single og dobbelt værelser. Praktikanterne har mulighed for, at bruge trådløst netværk, billiart bord, tennisbord, hjemme biograf, en barbecue og gratis parkering. Da praktikstedet har en stor have vil der være mulighed for praktikanterne, at ligge sig ud i solen og slappe af.
Terranova er der boliger, som vores praktikant har den fornøjelse af, at bo i ! Husenes rummelighed og den gode atmosfære mellem praktikanterne gør opholdet til en spændende tid, som også giver mulighed for at dele deres forskellige kulture, erfaringer og deres tanker om praktikforløbet i Storbritanien, som også kan ses i voresfoto galleri

Din lejlighed i Windsor

Lejlighederne i Windsor er traditionelle boliger beliggende i et fredeligt område med New Romney. Lejlighederne er placeret i nærheden af by midten, hvor der er gode transport muligheder, og kun 15 minuters gang.

Der er fem værelser, som vil byde praktikanterne velkommen, i lejligheden vil der være et fuldt udstyret køkken og en fuld møbleret stue, hvor i kan dele mange rare stunder efter en dag i praktik, som vil give mulighed for en masse engelsk snakken.

Praktikanterne vil have adgang til trædløst netværk, så de kan skrive til deres familie og venner, om deres oplevelser.

Din lejlighed i Ellesmere

lejligheder i LondonEllesmere er en nyere bolig som ligger i et fredeligt og typiske syd engelsk område, som ligger i nærheden af Windsor. Praktikanterne vil dele den samme bolig og leve sammen. I boligen er der 4 soveværelser, et fuldt udstyret køkken og en rummelig første sal.

udover det, vil studenterne have mulighed for, at være i haven og slappe af under deres praktikperiode.

For de athletiske praktikanter, som gerne vil tage sig af sin krop, vil der være et sports rum i lejligheden, med en step maskine, en stationær cykel m.m.

Din lejlighed i Littlestone Hotel

lejligheder i LondonDenne lejlighed giver praktikanterne mange oplevelser, da de rum de vil bo i ligger sammen med praktikpladsen. Studenterne bor i hotellet de har deres eget rum, og deler badeværelse og køkken med de andre praktikanter fra hele verden. De få derfra mulighed for, at møde gæster samt praktikanter fra hele verden, enten fra Storbritanien eller andre lande rundt om i verden.Din lejlighed i London

lejligheder i LondonI London bor de fleste praktikanter i lejligheder. Den måde at bo på, vil give mange oplevelser, da studenterne er placeret lige i London. Som om livet i London er dyrt, kan en lejlighed gør det muligt at dele omkostningerne og til at leve en mindeværdig oplevelse med andre praktikanter. Hver student kan have deres eget værelse eller de kan dele det med andre praktikanter. Alle kan mødes mens man spiser eller i deres fritid og snakke om deres oplevelser under praktikperioden i Storbritanien. Takket være denne slags for beboelse, kan studenterne få kontakter til andre praktikanter og udforske Storbritaniens kulturale forskelle og deres kollegers kulture. Fuldt udstyrede køkkener i lejlighederne i London, giver praktikanterne mulighed for, at lave mad sammen i en hyggelig atmosfære.

Takke være sammenholdet blandt praktikanterne lære de hurtigere engelsk.

Studenterne kan også vælge, at slappe af i stuen efter en dag i praktik. For de praktikanter, som foretrækker at dyrke sport og tage sig lidt af sig selv, de kan også vælge at bruge sports udstyret som er til rådighed i lejligheden eller de kan vælge at gå en tur i en af Londons mange parker.

Londons postnummere:

At dele en lejlighed mellem praktikanterFællesskabet er en del af din praktikplads : alle praktikanter dele lejlighed med andre studenter. Hver praktikant har sit eget værelse. (single or dobbelt) og deler deres lejlighed eller hus med andre praktikanter.
Gruppe livet giver mulighed, for at lære andre kulture ved at snakke med deres værelseskammerater. Vi tilbyder en reel mulighed for dem, som ønsker at udvide deres engelske ordforråd og at forbedre deres sprogkundskaber lejligheder i London

Hver praktikant skal deltage i husholdningen, for at skabe en god atmosfære mellem hinanden.
For at styrke sammenholdet mellem praktikanterne og for at gøre praktikplads så rart som overhovedet muligt, har vi et event team, som organisere fester, som altid er uforgemmelige (link til billedgalleriet) af nogle af vores praktikanter. :

Hvis du ønsker flere oplysninger om vores bolig i UK, kontakt os

Ansøg nu for en praktikplads i syd England eller London !

tilbage til praktik program
Lejligheder i London

lejligheder i London
Vi tilbyder lejligheder til arbejds rejsende, forretningsfolk, ferier og studerende verden over, og det er en perfekt mulighed for dem, som rejser med et stram budget og gerne vil bo i London. Alle lejligheder er fuldt udstyret og møbleret, og vi tilbyder værelser i venlige og internationale omgivelser i det centrale London.


Flere informationer...

lejligheder i London

Vandrehjem er den billigste måde at bo i et andet land på og den bedste måde at lære en masse mennesker at kende på.
Flere informationer...

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2