London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links
Privacy Policy

Studios92.com Ltd går ud fra at nå der bliver startet en ansøgning, er ansøgeren også interessret i, at blive praktikant i vores virksomhed. vi beder dem derfor overveje og svare på spørgsmålene korret. Af den erfaring, som vi har fået tager det cirka en time at udfylde vores ansøgning, så vi råder dig derfor til, at give dig god tid.Studios92.com Ltd vi hermed informere dig at alle de informationer, som vi har modtaget fra dig automatisk bliver sikret i vores database. Dette giver dig mulighed for at få til sendt din ansøgning nå du har brug for den (men dette gælder kun hvis du har udfyldt din e-mail addresse i starten af ansøgningen) på et senere tidspunkt. I tilfælde af, at du vil have tilsendt din ansøgning, vil du modtage en e-mail, hvor vi vil informere dig at det er muligt for dig at updatere dig ansøgning (normalt indenfor 7 dage).


For at updatere en eksiterende ansøgning skal du gå ind på vores hjemme side www.internship-uk.com og skrive din e-mail addresse igen. Hvis du ikke updatere din ansøgning inden den givende tidsfrist, vil vi gå udfra, at du ikke er interesseret i vores tilbud. Vi vil derefter slette din ansøgning. hvis din ansøgning ikke har været succesfyld udfyldt, vil vi også slette din ansøgning efter, at havde gjordt dig opmærksom på det.


tilsidst, vil vi Studios92.com Ltd gerne informere jer, at alle oplysninger vi har modtaget bliver behandlet med den største omsorg. alle oplysninger vil blive behandlet, med kun interne formål, og vil aldrig blive brugt som kommercielle formål.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2