London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Praktik-England - nyttig tips

offentlig gjordt september den. 8 2008
Forfatter: Meena Patel

Bliv klar til det nye år

I de seneste uger, har praktikplads-England haft en tilstrømning af ansøgninger, til tider 50-60 ansøgere om dagen. De fleste af disse ansøgninger vedrører det kommende år, men mange studerende søger praktik jobs for at forbedre sit CV / Arbejde Profil.

Hvis du overvejer at ansøge om en praktikplads i 2009, bør du ikke spilde tiden, og få ansøgningen begyndt.

tips for en succesfyldt ansøgning

Nyttige tip til en praktikplads placering

udgivet til offentligheden September d.3 2008
Forfatter: Meena Patel

Få mest ud af din tid på den valgt placering

Når du er blevet accepteret, skal du ikke bare læne dig tilbage og tage en praktikplads for hvad den er.

Du bør fokusere og få mest muligt ud af din placering. Forskning har vist, at mange ansattere sætter pris på nogen der har været i praktikophold, og BBC bemærker, hvordan "Ulønnet praktikophold ofte ses som det ultimative tegn på engagement." mere end nogensinde før, skal du bruge din somre og få en masse værdifulde erfaringer. Dette er især tilfældet, når vi ser, hvor konkurrencedygtig arbejdsstyrke er i dag. De fleste opgraderer ordninger tager kun 10-20 ansøgninger, fra over 1000 ansøgere. Et praktikophold er det bedste miljø for at vise dit engagement til en særlig ordning eller job udsigt.

Med den nye nationale råd for Erhvervserfaring oppe og i aktion, er der ingen grund til at være forvirret over erhvervserfarings ordningen. The Guardian skriver, hvordan 'du finde måske dig selv med større ansvar. Tag det. Det vil hjælpe. " Du bør stræbe efter at gøre dit absolut bedste ud af din erhvervserfaring, og i sidste ende, kan du kun få opnå en masse tilbudt af gode jobs. Hvis ikke, skal du ikke bekymre dig, dine erfaringer og kvalifikationer, som du har lært på vejen kan altid hjælpe dig.

Nyttige tip for at få mest muligt ud af din placering!

Ansøg nu, og kom foran resten af ansøgerne.

En reel multikulturel erfaring

offentlig gjort august d.29 2008
Forfatter: Meena Patel

Virkningerne af en global arbejdsplad

Hvad er konsekvenserne af en global arbejdsplads?

Vi kan se virkningerne af en global arbejdsplads i de fleste af vores daglige rutiner. Vores tøj er lavet af gigantiske selskaber i Kina, manget legetøj er lavet i Taiwan, call-center er blevet outsourcet til Indien og Selskabsstyrelserne har blomstrende kontorer i flere lande. Erhvervslivet er ikke hvad det plejede at være. vi tilpasser en verden der er i konstant forandring.

At møde disse kræv!

Arbejdet er ikke hvad det plejede at være. De dage, hvor man kunne deltage i et selskab i en alder af 17, og så klatre op ad stigen, indtil pensionering, er nu færdig. Vi har brug for færdigheder til komme nogen seder på længere sigt, og vi har brug for færdigheder, som at være fleksibel. En god måde at få disse færdigheder er at tage en praktikplads inden for en global virksomhed. Forskning har vist, at din praktikplads er langt mere troværdig, når du arbejder med folk af andre nationaliteter.

At finde en multikultural mulighed!

Her på vores praktikplads, England, vil du have en chance for at leve, lære og arbejde med over 5 forskellige nationaliteter på det givene tidspunkt. Du vil omfatte global etik, og du vil blive en bedre medarbejder som følge af dine erfaringer. Vi værdsætter vores arbejdstagere, og vi vil sikre, at vi kan levere et sjovt læringsmiljø. Vi mener, at ved at fremme et multikulturelt etik miljø, kan vi skabe fremtidens ledere.

Færdigheder, som du kan udvikle!

Og oven i det hele får du venner, som er baseret i hele verden!!!

ansøg idag og få en oplevelse, der vil ændre din skæbne.

Universiteter, der beskæftiger sig med Praktik-Englang

offentlig gjordt august d. 4 2008
Forfatter: Claudia Piwecki

Praktik-England supplerer dit studie CV

Målet for alle universiteter er at give deres elever så værdifuld og faglig uddannelse, som overhovet muligt. Efter afgangseksamerne, bør studenter tage ud i verden med en lysende fremtid for deres karriere.

Men i dag, er en god uddannelse er ikke nok.

Konkurrencen er stigende hverdagen og eleverne skal fremlægge et ekstra ordinært CV for at nå de job de ønsker. Ord som Erasmus forventes at dukke op i hvert CV, bedste ud for frivilligt arbejde, et job med relevants til dit fagområde, prisuddelinger for deltidsansatte projekter, og at du studer i din fritid osv. Et af de vigtigste funktioner, der beskriver en kvalitet student: erhvervserfaring. Lettere sagt end gjort...

Pålidelige firmaer, som ikke kun vil gøre det muligt for studerende at tage deres første skridt i erhvervslivet, men samtidig sikre erfaring i forbindelse med deres studier er vanskeligt at finde.

Praktik-uk.com giver mulighed for studerende eller kandidater at få værdifuld erhvervserfaring inden for mange områder, er beskrevet i en undersøgelsen af en af verdens vigtigste metropoler om business: London.

Studenter få ikke kunne tilfæjet ekstra til deres CV, de bliver også mere selvstændige, og får en masse erhvervserfaring fra deres opgaver i praktik.Det er mange studenters mål, at blive udfordret med den næste udfordig - forretnings verden.

Studerende få muligheden for at forbedre deres CV: www.internship-uk.com.

Praktik-England – får det meste fra dit billed

offentlig gjordt Juli d.29 2008
Forfatter: Meena Patel

Et billed kan gøre al verdens forskel

Du vil opdage, at arbejdsgivere ofte bede om et billede sammen med et ansøgningsskema. Du vil måske synes, at dette er en ulempe eller en subjektiv opfattelse, men det er blot et værktøj, som de bruger til at finde ud af, om du har forståelse for at sætte et billed op professionelt og om du har den dedikation til at opfylde alle deres kriterier.

Glem ikke, at billedet er en gyldig del af ansøgningsskemaet, og må ikke blive glemt. Hvis en arbejdsgiver anmoder om et foto, gør en indsats og gå ud og få nogle pasfotos gjort, eller få en familie eller ven til at tage et godt billede, så kan du sætte den på ansøgning.

Et fotografi kan være en ukendt klasse, så her er nogle vigtige tips til at få det rigtige!!

tips til et positivt billede:

Pressemeddelelse om Praktik-England

offentlig gjordt juli d.14 2008
Forfatter: Anders Nilsson

Er du en blandt mange studender, som mangler relevant erhvervserfaring?

Konkurrence om arbejdspladser i økonomi bliver hårdere hver dag. Hvis du er studerende, der snart vil opgradere og gerne vil imd i en konkurrencedygtig virksomhed, så vil du få brug for noget ekstra. Det betyder ikke noget, hvis din fremtidige arbejdsgiver er fra Kina eller USA, de vil alle se på de samme ting. Erhvervserfaring er noget, som du har brug for i en hele ny og globaliseret verden. Erhvervserfaring kan indsamles på mange forskellige måder, for eksempel kan du komme til at arbejde i en fødevaresbutik, hvor du skal hæfte tomaterposer sammen hele dagen, det er erhvervserfaring. Du kan også få et job, hvor du serverer is til børnene i et afslappet og easygoing miljøet. Men hvilke virksomheder reletere dette job til? Hvordan vil din fremtidige arbejdsgiver ser på denne erfaring, og hvor relevant er det for din fremtidige karriere? Det er spørgsmål, som du er nødt til at stille dig selv, når du foretager disse beslutninger, beslutninger der måske ikke føles så vigtige i dag. Men de er absolut vigtige for din fremtidige karriere, og det er noget som arbejdsgivere absolut vil se på, og hvis du ønsker et højt stillet arbejde i fremtiden, er det disse valg, der vil bestemme, om du får jobet. Så der er selvfølgelig en forskel mellem arbejdserfaringer, lad os sige, at en arbejdsgiver ser på din ansøgning. I denne ansøgning står at du rent faktisk afsluttet en praktikplads og opnået erhvervserfaring. Hvad tror du, ansætteren vil lægge vægt på? hvis du har en praktikplads i din hjemby, eller om du har fuldført din praktikplads i London? Det er alt sammen spørgsmål, som du er nødt til at spørge dig selv, når din fremtidige karriere skal skabes.

Pressemeddelelse om Praktik-England

Offentlig gjordt juni d.19 2008
Forfatter: Laura Morrison
Tel: +44 (0) 1797 361 536

TÆNK PÅ PRAKTIK TIL EFTER DINE STUDIER?


Føles som om dine universitets år er væk i et øjeblik?

Du starter året med, velkommen tilbage og derefter hurtige kurser starter, og det hele hober sig op derfra, før du ved af det, er det januar og terminsprøver, så kursusaktiviteter begynder at bygge sig op igen efterfulgt af sommerens eksamener, og så er det igen slutningen af året og tid til sommerferie. Men hvad vil du gøre? Du har været fanget i Universitet cyklusen, og helt glemt at gøre tid, til at finde en praktikplads, eller anden form for arbejdserfaring, som vil gøre det meget svært at få et job uden en post af en eller anden slags erhvervsplads.

Få en livsskiftende oplevelse og besøg Internship-uk.com.

Praktikplads-England indeholder værdifulde praktik kurser i salg, marketing, HR, Finans-, regnskabs-, HM, O & R og IT. Med alle de oplysninger og ansøgningsskemaer online, er det en ikke helt problemfri opgave for alle studerende. Det er så tilgængeligt, at det passer til alle studerende, og fordele er uendelige. Vi tager meget 'hånd om vores praktikanter, for at give dem den fornødne viden om deres valgte område. Det er ligeledes multisprogede, med praktikanter fra hele Europa og USA, som gør det muligt at styrke det internationale i lige dit fagområde, som bliver meget vigtig i et globalt erhvervsliv. Praktikophold er også meget fleksibel, det kan strækker sig fra to uger til et år. Så der er virkelig ingen undskyldning for at tilbringe sommeren i sengen, gør derimod dig selv en tjeneste, og forbedre dit CV, læse mere om karriere interesser og få det job, du ønsker!

Start din fremtid idag www.internship-uk.com

Hvis du ønsker flere oplysninger om dette emne, eller snakke med vores HR afdeling, kan du kontakte os på +44 (0) 208 166 0965.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2