London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Media udsagn

Medie praktik« Hej! Jeg Elina og jeg er studerende. I følge et kursus i det andet år af Movie Master og Broadcasting / erkendelse og Creation ved universitetet i Helsinki. Jeg var nødt til at gøre en praktikplads i løbet af sommeren torsdag har en erhvervserfaring, og jeg valgte at gøre det i udlandet, i England. Hvad jeg foretrækker i mit audio-visuelle Praktik i London er det flere medier opgaver, at jeg er nødt til at gøre: Video redigering, oprettelse af et videoklip, rapport video, lyd system / musik, nedskydning af film, special effects, realisering af hjemmeside, fotografering, grafik, design, etc. så mange muligheder! Jeg er underforstået siden oprettelsen, udformningen af projektet, indtil de finansielle Liza af medierne projektet.

For hver medier eller fotografisk projekt, vi er forbundet vores idéer i gruppemøder eller brain storm Association, det er så nyttig, fordi hver en yder sit bidrag til hvert projekt, som vi er heldige med at være part i vores Praktik i London. At arbejde i et team med de andre praktikanter var den vanskeligste opgave i betragtning af at jeg havde brug for alle mine kolleger, der var mere eller mindre travlt i salgsafdelingen, markedsføring afdeling og IT-afdeling. Mine kolleger i Marketing Services bragt meget interessante idéer til udformning af medier projekter for virksomheden i løbet af mit praktikophold i London, og jeg takker dem for dette.

I min audio-visuelle Praktik i London i selskabet Studios92 placeret i midten af London, havde jeg lejlighed til at gøre fotografering. Som praktikant jeg var ansvarlig for alle medier projekterne vedrørende flere websteder for det selskab, jeg var nødt til at tage billeder for realiseringen af websider for det selskab i London. Selskabet besidder en lang række websteder med forskellige domæner, dermed projekter er interessante og ideer er nye.

Om radio-og tv under Praktik, jeg lærte at adaptere mig til afholdelse af virksomheden og til at pålægge mine tanker, min opfattelse af flere medier projekter og til at føre mit hold torsdag Realiser kortfilm eller interessant film. Produktion af video under Praktik indeholdt planlægningen af medierne projektet, skrivning af det scenario, videoen skydning og alle de computing arbejde med computer til at forme alt og FINALIZE medierne projektet.

Min audio-visuelle Praktik i virksomheden Studios92 i London var meget positive og glædeligt, fordi jeg var i stand torsdag ført ud i livet min viden, min kreativitet og mine idéer. Tanken om den udfordring, der ligger under mit praktikophold i London glæder mig meget, fordi jeg var fri til at oprette udformningen af projekter inden for virksomheden. Takket være denne Praktik jeg virkelig haft held torsdag Realiser mine projekter på min måde og at lære med praksis. Jeg virkelig kan lide mit arbejde erfaring i London i virksomhedens Studios92.com Ltd fordi jeg lærte at være fleksible og til at arbejde i et team. Min Praktik i dette selskab i London vil være meget nyttigt for mit kommende arbejde som assistent for filmproduktion. »

Elina Hasari
Kymenlaakso University of Applied Sciences
Pääskysentie 1
PL 9, 48401, Kotka
FINLANDE
www.kyamk.fi/Frontpage

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2