London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Marketings vidneudsagn

« Da jeg var studerende vidste jeg ikke i hvilke grad jeg ville få brug for international handel, som jeg har været nødt til i min en praktikplads i Marketing afdelingen, i Praktik-UK i London hos studios.
Praktik i London passede mig virkelig godt, da jeg havde masser af ansvar, som er usædvanligt i en praktikplads.
Praktik-uk programmet gav mig mulighed for at få en komplet og stærk erhvervserfaring inden for marketing.
Jeg havde lejlighed, og to kontorer til at arbejde i, i London og New Romney. Det lykkes mig at blive mere flydende og fleksibel i marketing og international handel.

Desuden har jeg lært en masse om mig selv under mit Praktik i udlandet, fordi jeg aldrig have prøvet, at arbejde på den måde og det interesserede mig virkelig meget.
Ansigt til ansigt med kunderne gjort det muligt for mig at forbedre mit engelsk, men også at forbedre mine kommunikations færdigheder og viden om kommunikation. Jeg lærte en masse om, hvordan man skal behandle problemer og finde løsninger hurtigt for at opfylde kundernes forventninger.
For eksempel, under mit Praktikforløb var jeg nødt til at opdatere en database, finde nye partnere og forbedre hjemmesiden samt mine færdigheder i Marketing.
Derfor vil jeg virkelig gerne anbefale dette praktik kursus for alle praktikanter, der ønsker at have en god erfaring i udlandet, til at forbedre deres engelsk kundskaber og at opdage London attraktioner i løbet af deres sommerferie.
Jeg havde mulighed for at arbejde med unge og dynamiske studerende fra hele verden i løbet af mit praktikophold i London. Jeg forbedrede min holdånd takket være den kulturelle mangfoldighed i virksomheden. Under denne Praktikperiode lykkes det mig at være mere åbne.
Jeg kan virkelig lide den venlige atmosfære, jeg har fundet dér. Deling af værelserne med andre praktikanter fra praktik kursuset var meget stor og jeg har set mange af de berømte seværdigheder i England, især London med Tower Bridge, Big Ben, London Bridge, Buckingham Palace, London Eye ...

Hvis du er studerende og vil have erhversefaring i en dynamisk og multikulturel virksomhed, så meld dig ind i studios. Start din karriere som Manager! »

Faida ASSOUMANI
Lycée CLUNY Sainte-SUZANNE
4 ch. Des trois frères
97441 Ste-SUZANNE
Ile de la La REUNION
http://www.lyceecluny-saintesuzanne.fr

Translation Vidneudsagn

Translation praktik i uk Hej, jeg hedder Stinne, er 24 aar gammel og er fra Randers, Danmark. Lige nu laeser jeg til Tolk og Translator i Engelsk paa Handelshojskolen i Aarhus. Som en del af min uddannelse skal jeg fuldfore et praktikophold, enten i udlandet eller i Danmark. Jeg valgte at tage til England for at forbedre og finpudse mit mundtlige engelsk. Her arbejder jeg med oversaettelsen af hjemmesiden Gift-Tours Jeg oversaetter sider om hoteller, rundture og andre arrangementer.

Da jeg forst ankom her, vidste jeg ikke hvad jeg kunne forvente. Helt alene, i et (naesten) nyt land. Jeg haabede at jeg ville finde internationale venner og faa forbindelser over hele verden, og det er der rig mulighed for her. Der er faktisk ikke ret mange englaendere, der arbejder her. De fleste er praktikanter fra Europa, men der er da ogsaa folk fra resten af verden. Det betyder ogsaa, at man altid skal snakke engelsk. Vi skal jo kunne kommunikere med hinanden, saa det er strengt forbudt at bruge sit modersmaal. Det forbedrer virkelig ens engelskkundskaber at skulle forklare sig selv og faa andre til at forsta en.

Et af mine maal I lobet af dette praktikophold var at faa pratisk erfaring. Allerede fra 2. dagen her har jeg faaet det maal opfyldt. Det er lige paa og haardt med arbejdet. Men saadan skal det jo vaere! Jeg har laert at arbejde med HTML-kode og online marketing, som var ret nyt for mig. Men man laerer hurtigt. Jeg vil gerne laere mere om work-flow management og hjemmeside opsaetning.

Efter mit praktikophold er afsluttet, skal jeg hjem og faerdiggore min uddannelse. Paa sigt vil jeg gerne vaere engelsk laerer, men forst vil jeg gerne have lidt mere efaring indenfor oversaetterbranchen. Dette praktikophold kan hjaelpe mig med at faa et godt job, da jeg nu kan skrive “praktisk erfaring” paa mit CV. Saa der er meget at laere ved et praktikophold her i New Romney!

Sinne
Aarhus School of Business
Fuglesangs Alle 4
8210 Aarhus V
Denmark
+4589486688
http://www.asb.dk

Marketings vidneudsagn

marketings praktik i uk«Hej alle! Det er mig igen! Jeg er tilbage til New Romney, en lille by i England tæt på London.
Denne Praktikplads nær London passer mig virkelig, da jeg havde masser af ansvar, som er usædvanligt for en praktikplads.
Praktik-uk programmet gav mig mulighed for at få en komplet og stærk erhvervserfaring inden for marketing.
Jeg havde lejlighed, og to kontorer til at arbejde i, i London og New Romney. Det lykkes mig at blive mere flydende og fleksibel i marketing og international handel.

Jeg gjorde mit første Praktik i løbet af to måneder i marketingafdeling, jeg har lært meget både om markedsføring og på det menneskelige plan. Den praktikplads er virkelig PMA og arbejde i, dette selskab er vanvittigt. Atmosfæren er rigtig god, da alle praktikanter er vant til at leve sammen og dele en bolig. Man lever i en multikulturelt miljø, der giver dem alle muligheder for at forbedre deres færdigheder.

Som jeg sagde, New Romney er beliggende i England, siden til London, og jeg har virkelig haft det sjovt der. Da jeg første gang forlod markedsføring teamet var Jeg virkelig rystet. Det var en fantastisk oplevelse og jeg mødtes formidable person fra hele verden. Derfor har jeg besluttet at vende tilbage til New Romney for at hjælpe de nye praktikanter.

Under mit andet Praktikophold har jeg haft mulighed for at arbejde med unge og dynamiske mennesker, der kom fra hele Europa. Endnu en gang havde jeg en god menneskelig erfaring som tilladt mig at forbedre min team spirit!

Men man er sikker på en ting: når man er praktikant i enten New Romney eller London går tiden alt for stærkt!

Stephanie Quincey
Lycée Notre Dame du Grandchamp
97 rue royale
78000 Versailles
France
http://www.lyceecluny-saintesuzanne.fr

Min praktikplads i markedsføring eller hvordan du kan få en masse erfaring!

Mit navn er Pawel og jeg er en akademisk grad af Karol Adamiecki University of Economics i Katowice, hvor jeg har specialiseret mig i markedsføring på nationale og internationale markeder. Efter mine studier har jeg besluttet at deltage i internationale praktikplads programmet Leonardo da Vinci-programmet. For i stedet for min praktikplads jeg har valgt Praktik-UK, som jeg har fundet på internettet. Jeg tog min praktikplads i marketingafdeling.
Min praksis i Praktik-UK gøre det muligt for mig at få erfaringer og færdigheder inden for marketing. Jeg var meget tilfreds med den praktikplads, fordi jeg havde meget at gøre,og mange ansvarsområder og jeg var ikke siddede der og lave ingenting. At arbejde i et internationalt miljø tilladt mig at komme til at kende andre kulturer og mange interessante mennesker.
Det var virkelig interessant oplevelse at bo med andre praktikanter fra Praktik-UK. Det gav os mulighed for at tilbringe en masse tid sammen og skabe godt et arbejdsmiljø.

På fridage der var heller ikke tid til at få kedsomhed. Med andre studerende jeg haft lejlighed til at besøge London og se London Eye, Big Ben, Tower of London og Tower Bridge og også besøge disse steder som Dover, Folkstone, Manchester, Liverpool, Brighton og mange flere. Ud over ture andre arrangementer blev organiseret f.eks Køller eller biograf.

Jeg vil gerne anbefale Praktik-UK til for alle, der er på udkig efter en spændende praktikplads i UK. Både arbejder og mennesker erfaringerne i Praktik-UK er virkelig forbløffende.

Pawel Pawlak
Karol adamiecki University of Economics in Katowice
ul. 1 MAJA 50
Poland
www.interrel.pl

min pratikoplevelse i UK

Når du ankommer til London fra en ø så lille som Lanzarote (De Kanariske Øer), ændres dit liv fuldstændigt. Det giver dig en verden af kulturelle og erhvervsmæssige muligheder hidtil ukendte. At træffe det rigtige valg kan være svært. Yo nødt til at vælge mellem de oplysninger, du modtager, efter at have øjnene åbne og være tålmodig. Jeg ankom til London helt tabt, uden arbejde, uden et sted, hvor levende, og jeg er naturligvis ikke vide, hvilke engelsk skole var den mest passende for mig. Finde en lejlighed og en skole var enkel, den mest komplicerede del var på udkig efter et job. I London bor mere end 11 millioner mennesker, som gør det meget svært at finde din plads i det professionelle miljø. En stor procentdel af befolkningen i London er sammensat af højt kvalificerede fagfolk, der taler perfekt engelsk, det betyder, at du skal arbejde meget hårdt, hvis du vil finde dit sted.

Fra min personlige experiencen Jeg må sige, at jeg finder heldig. Nogle venner anbefalede mig til arbejdet i Internship UK, så jeg besluttede at udfylde spørgeskemaet på internettet. I dag er jeg få faglig viden og erfaring, at jeg har brug for min personlige udvikling.

Min frygt var at arbejde i en virksomhed, hvor ledelsen ikke give mig en chance for at vise min viden, men der skete det modsatte, de har tillid til mig fra den første dag indtil den dag, de gav mig ansvar, som har hjulpet mig med at vokse og forbedre i mit job, og det vigtigste, de stoler på mig, at udviklingsprojekter og gøre mig føler, at jeg var i stand til at gøre.

For at være ærlig denne praktikplads har gjort mig mere tillid til mig og mine chancer, har forbedret mine kommunikative evner både mundtligt og skriftligt. Men en af de vigtigste faktorer er, at har givet mig den fantastiske mulighed for at møde folk i mit samme situation, kolleger, med hvem jeg har delt store øjeblikke på arbejdspladsen, som har gjort mit ophold i London uforglemmelig.

Bor i London er ikke ligefrem billigt, men jeg må sige, at dette bliver i en af de mest interessante og spændende fase af mit liv, hver dag opdager en bid af den person, du er uvurderlig, og en stor del af dette ansvar er mit job.

praktikplads i London

Mine studier kræver en praktikplads i et engelsktalende land,så jeg besluttet at ansøge en praktikperiode på praktikplads Studios. Jeg arbejdede i Marketings afdelingen for tre måneder, og det var en stor oplevelse. Jeg lærte en masse om markedsføring og om arbejdslivet i alt almindelighed.

Jeg har arbejdet med et ungt, dynamisk team og arbejdsklima var godt, og alle var villige til at lære, og ønskede at gøre et godt stykke arbejde.

Jeg mødte dejlige mennesker fra hele Europa, så det var også en god mulighed for, at lære andre kulturer at kende. Som du også bor sammen med andre praktikanter, er det aldrig kedeligt, og der er altid nogen, du kan snakke med. På weekender kan du udforske England og for eksempel besøge London og Brighton. Ofte er der endda rejser arrangeret af selskabets side.

En praktikplads med internship-UK er en berigende oplevelse, og jeg er glad for jeg gjorde det. Jeg tror, at jeg lærte en masse, ikke bare for det fremtidige arbejdsliv, men også på et personligt plan.

Katharina Assel
Universität Koblenz
www.uni-koblenz.de
Germany

Pratik i UK

marketings praktik i ukMin praktikplads I New Romney har været et ophold, som jeg vil tænke tilbage til med blandede følelser. Det sociale har været rigtig godt, folk er super flinke og kommer fra mange forskellige lande herunder USA, England, Frankrig, Italien, Tyskland, Ungarn, Slovakiet, Holland, Afrika og Danmark. Efter arbejdsdagen er der ofte forskellige events, som grillfest, pubaften sov.

Min kritik falder kun til selve hotellet. Værelserne er ikke gode, da der er problemer med at holde varmen om natten, toiletterne er heller ikke prisværdige og maden bestaar stort set kun af frossen kylling. Dog er husene, hvor man ogsaa kan bo, rigtig gode med masser af plads, fjernsyn og alt hvad man ellers skal bruge for at kunne hygge sig efter arbejde. Mit raad er klart, at man for alt I verden skal bo I husene, for ellers er der ikke meget ved stedet. Dog har vi nøglerne til husene, saa vi altid kan tage hen og spille bordtennis.

Frederik Breddam
Roskilde handelsgymnasium
Maglegaardsvej 67
4000 Roskilde
Denmark
www.rhs.dk

Pratik i UK

Mmarketings praktik i ukit ophold I New Romney var et fremragende ophold. Lige pt. år går jeg på Roskilde handelsgymnasium på trejde og jeg studere økonomi og international økonomi.

Den sociale del var en oplevelse for sig selv! Forventninger var ikke høje til stedet, men da vi mødte op første dag, var alle mennesker omkring en utrolig posititve, hvilket gav et fremragende førstehåndsindtryk. Der bliver konstant arrangeret fester, biografture, pubnight og meget mere, som gør at man kommer tættere på hinanden. Man bliver tæt forbundet til mennesker fra hele verden, hvilket kun har vist sig at være en rigtigt positivt oplevelse! Den sociale del har været utrolig sjov og spændende!

Den faglige del var mindre morsomt! Mit arbejde gik ud på at jeg skulle sidde foran en computer 7 timer om dagen, 5 gange om ugen, hvilket ikke var synderligt interessant. Mit arbejde gik ud på, at jeg skulle oversætte en af virksomhedens hjemmesider fra engelsk til dansk. Jeg ville bestemt ønske, at jeg var endt I en anden afdeling.

Selve opholdet har bestemt været en oplevelse for sig selv og det har været en utrolig spændende rejse, hvor jeg har mødt mange nye mennesker, samt oplevet en masse ting. Selve byen er ikke stor, men de har selvfølgelig nogle pubs, som er meget vigtige!

Jeg vil bestemt anbefale stedet til andre, men vælg ikke IT-afdelingen (medmindre du interessere dig for det)! Vælg i stedet en af de andre mange afdelinger, hvor der sker lidt mere, så dagen ikke er så lang!!!

Kasper Verner
Roskilde handelsgymnasium
Maglegaardsvej 67
4000 Roskilde
Denmark
www.rhs.dk

Pratik i UK

marketings praktik i ukHi!, Jeg hedder Peter og jeg går på handelsskole, hvor min linje er finans. Handelsskolen, Roskilde, Danmark. Jeg er på mit tredje og sidst år, og så er jeg færdig med handelsskolen.

Studios er mit første praktikophold I udlandet, så jeg har ikke så meget, at samligne med, men hvis det er standarten kan jeg ikke anbefale praktikophold (frivilligt arbejde). Dagen består af 9 timers arbejde foran en computer ink. 1 times pause. Jeg har nu siddet de første par uge, og bare siddet og oversat studios hjemmeside fra engelsk til dansk, jeg kan ikke se hvad det er for noget erhvervserfaring jeg få ud af dette ophold. Som sagt tidligere gå jeg på handelsskolen med linjen finansering, men jeg kan ikke se samhængen mellem finaser og at sidde hele dagen og oversætte noget, som ikke engang er finas relateret.

For så lige at beskrive hotellets faciliteter, så er værelserne små og kolde, dog er det virkelig skønt, at kontoret ligger på hotellet, så kan man sove lidt længere. Mad faciliteterne er ret ulækre, og der bliver købt ind en gang om ugen, men alligevel er der aldrig noget at spise, og man skal selv vaske op.
Det sociale er rigtig godt, der er event med resten af huset næsten hver dag, hvor der bliver holdt hyggeaften, og fodfold-, pool- og tennis turneringer. Så hvis man gerne vil opnå en hyggelig tur med en masse mennesker fra hele verden, kan jeg stærkt anbefale praktik i udlandet, hos f. eks. Studios.

Peter Hincke Friis
Roskilde Handelsskole
Linje: Finas
Ingridsvej 104
Post nr. 4070
DENMARK
www.rhs.dk

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2