London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Marketing internship uk/Marketing internship London

marketing praktik uk

Vores Marketing team beskæftiger sig med disse spørgsmål hver dag for at fremme og styrke vores forretning. Internettet er det perfekte middel til at få vores budskab ud til potentielle kunder, da den er tilgængelig for alle i hele verden.

I løbet af din praktikplads i markedsføring skal du analysere og forbedre vores nuværende tjenester og partnerskaber. Udvide vores kommunikation nettet er også en vigtig opgave, som du skal beskæftige dig med.

Du vil blive forsynet med bedre forståelse for markedsførings begreber samtidig med du vil få frihed og mulighed for at bidrage med dine ideer til vores team. Vores team anvender en bred vifte af marketings teknikker, mens man beskæftiger sig med en lang række ansvarsområder, herunder forfremmelse, forbedre strukturen og indholdet af vores hjemmesider samt udvikling og vedligeholdelse af kunde-og partner.

De vigtigste opgaver er at ansætte en effektiv ny praktikant, til at udvikle PR-programmer med vores partnere, at annoncere, forbedre indholdet samt udformning af vores Internets web-sider, optimere disse websteder i Google-søgemaskinen.

Deltag i vores team og hjælpe os skabe innovative hjælp af markedsføring og få tillid til at præsentere og levere personlige og kollektive ideer. Da vores virksomhed er internet baseret, som også giver dig en enestående mulighed for at forbedre din IT-viden, og til at gøre dig mere konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet i fremtiden.

Ansøg nu for en praktikplads i Marketing i en af vores kontorer iLondon or in New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, du er mere end velkommen til at kontakte os

En personlig og professionel erfaring for livet

marketing praktik uk
« Min Praktik i Studios92.com Ltd var meget givende fagligt og personligt taler. Jeg har været med til at fremme projektlederen med markedsføring projekter efter kun 3 ugers praktikophold på det kontor i London. Det primære mål med mit arbejde var at optimere antallet af hits på de eksisterende hjemmesider med henblik på at øge effekten og populariteten af det selskab blandt potentielle kunder. Jeg har også oversat flere websteder på fransk og spansk, og jeg har haft en stor interesse i at lære at styre et team. "

Bastien, 23, Valenciennes. Praktik i Marketing, London, UK.

En perfekt praksis plads til at afprøve dine Vídeň og for på Åbn nye færdigheder

marketing praktik uk
"Vi kan få en praktikplads i Marketing i et britisk selskab og arbejder med en stor og multikulturelt team i den vidunderlige by i London var for mig en reel chance! Jeg lærte en masse om de forskellige marketing begreber og praksis i løbet af min praktik. Desuden er denne erfaring beriget mig personligt, jeg mødte en masse meget rart menneske og jeg holder meget souvenirs af min uddannelse i London. "

Marie, 22, Paris. Praktik i Marketing, London, UK.

Laertes at leve sammen i Løbet af rummet min Praktikophold

"Dette Praktik opfyldt mine forventninger og jeg nåede mere end jeg havde forventet. Det var virkelig interessant at have en masse forskellige opgaver og jeg lærte en masse ved at arbejde og leve sammen med andre mennesker fra forskellige lande. Det eneste, jeg vil gerne have forbedret mere er mit engelske sprog. Det ville være godt at have en chance for at deltage i engelsk kurser. Jeg har også lært en masse af min egen personlighed, og jeg forbedret mig selv. Jeg vil anbefale denne Internship program - i almindelighed vil jeg anbefale at tage til udlandet og her har du bonus af mange forskellige kulturer. "

Claudia, 24, i Berlin. Praktik i Salg og fyldes Ting, London,UK.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2