London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik London-praktik
London-praktik

   Praktikplads
   Praktik Program i London
    Medier i London
   Praktikanters udtalelser London
Reklamer din virksomhed
Sponsored Links

Human Resources   

hr human resources praktik

Ved at udfylde en praktikplads i menneskelige ressourcer i Storbritanien vil du udvikle færdigheder, som kræves fra virksomheder for at finde et godt HR job i Storbritanien eller et hvilket som helst andet sted i verden.


En praktikplads i Human Resources team er en udfordrende opgave, men det vil forberede dig til det internationale arbejdsmarked efter. Efter at have udfyldt din praktikplads i UK vil du have en glimrende forståelse af,hvordan man løser intern personale problemer og for at undgå alle potentielle fremtidige konflikter. Desuden er hele din praktikplads i Englnd, London eller New Romeny, her vil du lære, hvordan man opbygger et godt forhold mellem de ansatte fra forskellige kulturer. De internationale arbejds erfaringer vil helt sikkert give dig den kant du har brug for, for at få succes i din fremtidige karriere.

Klik her for at starte din karrier nu!

Vores menneskelige ressourcer har fået sin erfaring gennem sin rekruttere af praktikanter.

hr - human resources pratik Supplerende til at forbedre dine kommunikations færdigheder, er dette en meget udfordrende praktikplads i England, som vil vise dig de vigtigste punkter, du bør fokusere på, i en jobansøgning til at ansætte de bedst mulige ansøgere.
Du vil være i direkte kontakt med praktikplads ansøgere og partner selskaber, der tilbyder praktikophold samt opretholdelse af konstant kommunikation med andre praktikanter og jobansøgere fra Storbritanien og resten af verden.
For at opnå en vellykket praktiksituation, har vi brug for praktikanter der har PC færdigheder i tekstbehandling samt gode personelle færdigheder, som du vil arbejde med både i team og individuelt.

Du kan begynde dit arbejde som praktikant i Storbritanien på en af vores lokalitioner i London eller i Kent, England. Du vil som praktikant komme til at arbejde i et multikulturalt miljø, hvor vil lære en masse praktisk viden.

Ansøg nu få en praktikplads i menneskelige ressourcer i en af vores kontorer i London eller i New Romney

For flere oplysninger om vores praktik program, du er mere end velkommen til at kontakte os

An internship abroad is the best way to improve yourself

hr human resources praktik "Mit navn er Lara, jeg er 32 år gammel og jeg har en 5-årig lang erhvervserfaring inden for Human Resources området. Det er en reel mulighed for mig at arbejde i et område, hvor jeg er dette niveau, endnu mere i byen i London. Jeg har evnen til at forbedre mit engelske niveau og skitseret min faglige ordforråd på samme tid, og i mellemtiden mens der beskæftiger sig med en masse ansvar hver dag hjælpe mig med at forbedre mine færdigheder og kompetencer. "

Lara, 32, Frankrig. Praktik i Human Resources, London, UK.


Slideshow Image 1 Slideshow Image 2